Štampa

Otkrij Evropu sa Flixbus jeftinim autobuskim kartama

Uskoči u jedan od naših zelenih autobusa i putuj čitavom Evropom. Izaberi svoje putovanje iz naše velike mreže; sa preko 300.000 svakodnevnih linija do preko 2,000 destinacija u 28 evropskih zemalja, zaista možeš da istražiš Evropu!

Planiraš da kreneš na „bekpekersko” putovanje Evropom? U poslednjem trenutku odlučuješ da posetiš neki grad? Ili ideš na odmor sa porodicom ili prijateljima? Nema nikakvih problema! Prevešćemo te od tačke A do tačke B po nepobedivoj ceni. Sa našim autobuskim putovanjima možeš da izabereš između Francuske, Holandije, Švajcarske, Nemačke, Italije, Češke Republike, Mađarske ili Hrvatske! Da ne pominjemo Švedsku, Dansku, Luksemburg, Sloveniju i Austriju – FlixBus pruža putovanje koje želiš i kada želiš!

Putovanje od tačke A do tačke B je opušteno: zahvaljujući informacijama o autobuskim stanicama, ažuriranom i aktuelnom redu vožnje koji su dostupni u realnom vremenu, uslužnom osoblju i ljubaznim vozačima, ne moraš da brineš ni o čemu. Možeš da planiraš svoje putovanje autobusom i uskočiš u autobus osećajući se potpuno opušteno.

Tvoja FlixBus usluga

Big Star Travel ima odličnu saradnju sa kompanijom Flixbus. Njihov smo vodeći partner u ovom delu Srbije. Naš cilj je da ti ponudimo praktičnu, povoljnu i direktnu uslugu autobuskog prevoza. Ako ti i dalje treba pomoć, naše ljubazno osoblje korisničke službe će ti rado pomoći da rešiš sve probleme ili nedoumice koje imaš!

Kupi povoljne autobuske karte na jednom od FlixBus prodajnih mesta ili direktno od vozača. Tvoja karta je garancija za udobno sedište u autobusu. Piće i grickalice takođe možeš da kupiš kod naših ljubaznih vozača i koristiš besplatan Wi-Fi i utičnice – u svakom našem autobusu! Možeš da surfuješ internetom, gledaš filmove i ostaneš na vezi tokom čitavog putovanja.

Uštedi sa FlixBus-om! Uštedi novac sa našim nepobedivo jeftinim autobuskim kartama, uštedi vreme zahvaljujući našem detaljnom autobuskom redu vožnje i tačnim autobusima i sačuvaj životnu sredinu, jer je putovanje autobusom ekološki najprihvatljiviji vid transporta. Bilo da sa FlixBus-om putuješ u Berlin, Prag, Milano, Pariz ili Frankfurt, uvek putuješ zeleno!

flixbus big star travel