Obaveštenja / Last minute
FIRST MINUTE PONUDA ZIMOVANJE BUGARSKA 2019 - VELIKI IZBOR HOTELA - BANSKO I BOROVEC PO NAJPOVOLJNIJOJ CENI - JESENJA PUTOVANJA 2019 - NOVA GODINA 2019.
   |   

BEČIĆI 2019 LETO

BEČIĆI 2019 - NAJPOVOLJNIJE CENE

Hotel Bečići 2* (Ex Naftagas)

HOTEL „BEČIĆI“ 2* - se nalazi na atraktivnoj lokaciji koja zauzima centralno mesto na plaži u Bečićima, 4 km udaljen od Budve. Okružen zelenilom, hotel je idealan za porodični odmor. Hotel ima 106 soba i 5 apartmana, kao i 5 soba u potkrovlju. Svaka soba ima klima uređaj (korišćenje uključeno u cenu), frižider i kablovsku TV. U sklopu hotela se nalazI: restoran, fitnes centar, tereni za odbojku, fudbal, košarku, rukomet, mini golf, bilijar, stoni tenis, parking, dečije igralište sa klackalicama, toboganima i penjalicama. Besplatni program animacije nudi zanimljive i raznovrsne aktivnosti za decu i odrasle, počinje u 09:00 i traje sve do kasnih večernjih sati. Ishrana je na bazi polupansiona (doručak i večera – švedski sto). 

naftagas_becici_01.jpgnaftagas_becici_02.jpgnaftagas_becici_03.jpgnaftagas_becici_04.jpgnaftagas_becici_05.jpgnaftagas_becici_06.jpgnaftagas_becici_07.jpgnaftagas_becici_08.jpgnaftagas_becici_09.jpgnaftagas_becici_10.jpgnaftagas_becici_11.jpgnaftagas_becici_12.jpg

CENOVNIK U PRIPREMI

 

 NAPOMENA: PUTNICI SU U OBAVEZI DA SE PRILIKOM REZERVACIJE OPREDELE ZA ODREĐEN TIP SMEŠTAJA
                         (SOBE SA TERASOM / POGLED MORE / POGLED PARK) I NE POSTOJI MOGUĆNOST NAKNADNIH IZMENA !!!

Cenovnik br.3/26.02.2018

ARANŽMAN OBUHVATA:
Smeštaj u hotelu “Bečići” u izabranoj smeštajnoj jedinici na bazi 9 polupansiona (doručak i večera), organizaciju aranžmana.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
Prevoz turističkim autobusom (klima, audio/video oprema) na relaciji  Beograd-Bečići-Beograd, mesnu boravišnu taksu i osiguranje (plaća se na licu mesta - 1.5 eur po osobi po danu),putno-zdravstveno osiguranje, individualne troškove.  

PUTNO-ZDRAVSTVENO OSIGURANJE:                                                                                                                           Omniturs je za svoje putnike obezbedio ponudu za neophodno putno zdravstveno osiguranje, kao ponudu za polisu osiguranja od otkaza aranžmana prema uslovima osiguravajuće kompanije, sa svim neophodnim informacijama i tarifama. 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Cene su izražene u eurima, a plaćanje je isključivo u dinarima, u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke Addiko Bank a.d. za efektivu, na dan uplate, u skladu sa sledećim uslovima:
- 30% od cene rezervisanog smeštaja i autobuskog prevoza plaća se prilikom rezervacije, a ostatak u mesečnim ratama, tako da aranžman bude isplaćen najkasnije 15 dana pre datuma početka korišćenja usluge
platnim karticama (VISA, VISA ELECTRON, MASTER, MAESTRO, DINA) u skladu sa naznačenim uslovima plaćanja 
30%  od cene rezervisanog smeštaja i autobuskog prevoza prilikom rezervacije, a ostatak čekovima građana u jednakim mesečnim ratama do 20.decembra 2018. godine – bez uvećanja, koji se deponuju odmah prilikom potpisivanja ugovora o putovanju 
30% od cene rezervisanog smeštaja i autobuskog prevoza prilikom rezervacije, a ostatak putem overene administrativne zabrane (firmi sa kojima agencija i prevoznik imaju potpisan ugovor), u jednakim mesečnim ratama do 20.decembra  2018. god bez uvećanja (formular administrativne zabrane korisniku izdaje organizator putovanja).

POPUSTI ZA DECU:
- dete do 2 god. – gratis u zajedničkom ležaju i nema ishranu
- dete od 2-12 godina u zajedničkom ležaju u pratnji 2 odrasle osobe ostvaruje popust 50%
- prvo dete od 2-12 god. u sopstvenom ležaju u pratnji 2 odrasle osobe ostvaruje popust 30%, 
a drugo dete od 2-12 god. u zajedničkom ležaju ostvaruje popust 50%.
Navedeni popusti za decu važe samo u pratnji 2 odrasle (punoplative) osobe. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cenu smeštaja.

AUTOBUSKI PREVOZ:
Polazak autobusa je dan ranije od datuma u tabeli: iz Beograda – sa Novog Beograda, parking preko puta Buvlje pijace, ugao Jurija Gagarina i Antifašističke borbe, blok 42 u 19:00h (ukoliko sekretarijat za saobraćaj i gradska uprava ne donesu u međuvremenu odluku o promeni mesta polaska autobusa za vanlinijski prevoz).
Postoji mogućnost organizovanizovanja transfera: iz Novog Sada - parking hotela “Sajam” u 17:00 - doplata 20 eur, iz Vršca - parking hotela “Srbija” u 17:00 - doplata 20 eur, iz Pančeva - parking ispred vatrogasnog doma u 18:00 - doplata 15 eur, iz Zrenjanina - parking autobuske stanice u 17:00 - doplata 20 eur. Za organizaciju transfera, potrebno je minimum 10 putnika.
Povratak iz Bečića je poslednjeg dana boravka sa dogovorenog mesta u večernjim časovima po lokalnom vremenu (u zavisnosti od dolaska autobusa na destinaciju, a u skladu sa propisima definisanim zakonom o saobraćaju). Za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije/ inopartnera, na dan polaska u toku prepodnevnih časova.
Prevoz se obavlja visokopodnim turističkim autobusima (klima, audio i video oprema). Sedišta nisu numerisana i prevoznik zadržava pravo da napravi raspored sedenja. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu dodeli prevoznik. Sva deca starija od dve godine moraju imati svoje sedište, u skladu sa važećim zakonskim normama.

CENA AUTOBUSKOG PREVOZA:
Povratna karta (RT): Odrasli - 35 eura ; Deca - 25 eura / Jedan pravac (OW): 30 eura
Cena autobuskom prevoza za odrasle - povratna autobuska karta iznosi 35 eur, a za decu do 12 godina karta je 25 eur. Cena autobuske karte u jednom pravcu iznosi 25 eur, za sve putnike (za odrasle i za decu) . Deca do 2 godine starosti ne plaćaju autobusku kartu, ali nemaju sopstveno sedište.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan - Polazak autobusa je dan ranije od datuma u tabeli: iz Beograda – sa Novog Beograda, parking preko puta Buvlje pijace, ugao Jurija Gagarina i Antifašističke borbe, blok 42 u 19:00h (ukoliko gradska uprava ne donese odluku o polasku sa drugog mesta). Putovanje magistralnim putem Beograd – Bečići, sa povremenim pauzama i sakupljanjem putnika prema najavi. Noćna vožnja.
2. dan - Dolazak u Bečiće u prepodnevnim satima i smeštaj u sobe (najranije od 14:00). Slobodno vreme i boravak.
2-10.dan - Boravak na bazi izabrane usluge u hotelu “Bečići” na bazi 9 polupansiona, prema programu.
11.dan - Napuštanje soba najkasnije do 09:00 h. Polazak za Beograd oko 19:00 u zavisnosti od dolaska autobusa na destinaciju (a u skladu sa propisima definisanim zakonom o saobraćaju).
12.dan – Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj usluge.

Ovaj program je radjen na bazi minimum 35 prijavljenih putnika. Uz ovaj program vaze Opsti uslovi putovanja organizatora
TA Omniturs, licenca OTP 235/2010 usaglaseni sa standardima YUTA-e. Big Star Travel je ovlašćeni posrednik.

Vila San Marco

Vila SAN MARCO*** nalazi se u Bečićima, iznad hotela „The Queen of Montenegro“, na 10 minuta hoda od mora, oko 400m udaljena od plaže. Smeštena je u mirnom delu ovog prelepog primorskog grada i idealna je za odmor svih generacija. Vila u svom sastavu ima 36 studia, dvokrevetnih i dvokrevetnih sa pomoćnim ležajem. Poseduje sopstveni parking koji se ne naplaćuje, nema lift.   

Studio 1/2 raspolaže sa francuskim ležajem, studio 1/2+1 sa francuskim i jednim pomoćnim ležajem (fotelja koja se otvara), kupatilom, kuhinjom i terasom. Kuhinja je kompletno opremljena belom tehnikom i posuđem. Svaki studio ima LCD TV, klima uređaj i wi-fi internet. Postoji mogućnost najma studia u prizemlju vile koji poseduje krevetac za bebu (ne naplaćuje se dodatno). Peškiri i posteljina se menjaju svakih 5 dana, ukoliko se boravi duže od 10 dana. Dodatno čišćenje  se može dobiti na zahtev gosta uz doplatu, kao i usluga pranja i peglanja veša.

Na recepciji vile se mogu rentirati bicikli, a nudimo i mogućnost organizovanja fakultativnih izleta (Ostrog, Kanjon Tare, Skadarsko jezero, Nacionalni park Lovćen, Bokokotorski zaliv) i uslugu transfera – informacije i plaćanje na licu mesta.

GPS koordinate: 42.284681, 18.881276

1_34ddcc948b.jpg27_01_31e07b390d.jpgFrnacuksilezaj_62606d4fb5.jpgIMG-20160414-WA001_d5c696d24b.jpgIMG_2414_a636b4e677.jpgIMG_4995_8d094aa3a9.jpgKuhinja_15dc2d6a7f.jpgPrilaznaparking_932116a659.jpgStudio3_647153f946.jpgStudio4_5194798dab.jpgStudiosapomocnimlezajem_a12c57f237.jpgTerasaIIsprat_59652b7976.jpg

CENOVNIK U PRIPREMI


NAPOMENA:

 • U studiu 1/2+1 mogu boraviti max. 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i dvoje dece do 10 god.
 • Dužina i period najma studia nisu unapred određeni, tako da putnici sami mogu odabrati termin u kom će boraviti u vili.

Cena obuhvata:

 • smeštaj u studiu na bazi najma

Cena ne obuhvata:

 • prevoz
 • boravišnu taksu 1.20Eur dnevno po osobi, deca 12-18 god. 0.60Eur, koja se plaća na licu mesta po odluci Vlade Crne Gore    

POPUSTI:

 • dete do 3 god. u studiu 1/2 u zajedničkom ležaju – GRATIS
 • ukoliko u studiu 1/2 boravi samo jedna osoba ostvaruje popust 30% po studiu, osim u periodu od 01.07-31.08.
 • specijalan porodični popust: za najam dva studia porodicama (četvoročlanim i višečlanim) odobravamo popust 10% na ukupnu cenu

DOPLATE:

 • ukoliko u studiu 1/2 boravi dete od 3-10 godina u zajedničkom ležaju sa dve odrasle osobe doplata iznosi 5Eur na dan/studiu
 • za boravak kraći od 3 noći cena se uvećava 20%

Apartmani Terzić 3*

Apartmani Terzić*** nalazi se u Bečićima, iznad hotela „The Queen of Montenegro“, na 10 minuta hoda od mora, oko 400m udaljeni od plaže. Smešteni su u mirnom delu ovog prelepog primorskog grada i idealni je za odmor svih generacija. 
Studio 1/3
 (može se iznajmiti i kao studio 1/2) raspolaže sa francuskim ležajem i jednim single ležajem ili sa tri single ležaja. 
Studio 1/4
 ima francuski ležaj i dva single ležaja. Svaki studio raspolaže sa kupatilom, kuhinjom i terasom. Kuhinja je kompletno opremljena belom tehnikom i posuđem. Kuhinje se u nekim studiima nalaze na terasi. Svaki studio ima kablovsku televiziju, klima uređaj i besplatan wi-fi internet. Sobe nemaju peškire. 
Objekat poseduje sopstveni parking koji se ne naplaćuje (ograničen broj mesta).

GPS koordinate: 42.284405, 18.881127

4-7_d1a58bc55f.jpgDSC_0778_ba7022066f.jpgDSC_0797_9332c8edde.jpgDSC_0804_5a9ab8c8e4.jpgDSC_0815_7eabf80360.jpgDSC_8774_01_f7de5b159a.jpg

CENOVNIK U PRIPREMI


CENA OBUHVATA:

 • smeštaj u studiu na bazi najma

CENA NE OBUHVATA:

 • prevoz
 • boravišnu taksu koja se plaća na licu mesta po odluci Vlade Crne Gore

POPUSTI:

 • dete do 2. god. u studiu 1/2 u zajedničkom ležaju – GRATIS

DOPLATE:

 • za boravak kraći od 3 noći cena se uvećava 20% 

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intese na dan plaćanja.

NAČIN PLAĆANJA:

 • prilikom rezervacije plaća se 30% od vrednosti aranžmana, ostatak 15 dana pred put ili čekovima građana do 31.12.2018. godine
 • administrativnom zabranom 30% prilikom rezervacije, za ostatak iznosa (zaključno sa 31.12.2018. godine) korisnik usluga je dužan da u roku od dva radna dana nakon uplate akontacije dostavi Organizatoru Rešenje o administrativnoj zabrani (formular izdaje Organizator), overen i potpisan od strane poslodavca
 • platnim karticama (Visa, Dina, Master, Maestro, American) - vlasnici kartica Banca Intesa mogu plaćati aranžmane na rate (do 6 rata) bez kamate. 

Cenovnik br. 1 od 13.12.2017.

Uz ovaj program vaze Opsti uslovi putovanja organizatora San Marco, licenca OTP 44/2013. Big Star Travel je ovlašćeni posrednik.