Obaveštenja / Last minute
FIRST MINUTE PONUDA ZIMOVANJE BUGARSKA 2019 - VELIKI IZBOR HOTELA - BANSKO I BOROVEC PO NAJPOVOLJNIJOJ CENI - JESENJA PUTOVANJA 2019 - NOVA GODINA 2019.
   |   

VARS I RISOUL ZIMA 2018

VARS I RISOUL - NAJPOVOLJNIJE CENE

Skijajte šest dana u ski centru Forêt Blanche koga zajedno formiraju skijališta Vars i Risoul. Uživajte na 180km ski staza, koje se prostiru na visinskoj razlici od 1650m do 2750m. Forêt Blanche predstavlja najveće skijaško područje u južnom delu francuskih Alpa (Hautes Alpe), a karakteriše ga bujna vegetacija, što je specifično za alpska skijališta niske nadmorske visine. Centar odlikuje preko 300 sunčanih dana godišnje, a položaj i veličina planinskog masiva osigurava dovoljno snega u zimskim mesecima. Smeštaj je u odgovarajućim apartmanima u simaptičnom alpskom mestu Vars, koje važi za mesto sa kvalitetnijom ponudom smeštaja.

Iz donjeg menija izaberite termin putovanja (klikom na termin otvoriće se detalji putovanja)

OPIS SMEŠTAJA

- BOUQUETIN II - 

Komforne  triplex chalete - kućice za 10 osoba na tri nivoa, izgrađene su 2006. godine. Ovaj objekat nalazi se 300 metara od centra Varsa i 50 metara od ski staza. U prizemlju se nalazi dnevna soba sa krevetom  za dvoje, TV, kompletno opremljena kuhinja, WC i terasa. Na prvom spratu se nalazi spavaća soba sa krevetom za dvoje i jedna soba sa dva kreveta ili ređe krevetom na sprat, kao i wc i kupatilo. Na drugom spratu je struktura i raspored sličan rasporedu na prvom spratu.

U neposrednoj blizini se nalazi supermarket, bar, restorani i sportske prodavnice.

les-chalets-le-bouquetin-ii-chalet-mitoyen-triplex-4-pieces-10-personnes-24877.jpgles-chalets-le-bouquetin-ii-chalet-mitoyen-triplex-4-pieces-10-personnes-27327.jpgles-chalets-le-bouquetin-ii-chalet-mitoyen-triplex-4-pieces-10-personnes-27330.jpgles-chalets-le-bouquetin-ii-hiver-27324.jpgles-chalets-le-bouquetin-ii-logement-10376.jpgles-chalets-le-bouquetin-ii-logement-27328.jpg

- PRA SAINTE MARIE - 

Rezidencija Pra Sainte Marie je nova apartmanska zgrada koja se nalazi na 1630 m/nv u malom zaseoku Sainte Marie, u skijaškom području Vars. Sa svojom posebnom lokacijom u podnožju "Olympique" ski staze i samo nekoliko minuta od četvorosede žičare, ova rezidencija nudi direktan pristup ski oblasti Foret Blanche (Vars - Risoul) sa 185 km ski staza i 52 žičare pravo na vašem pragu.

Apartmanska zgrada "Pra Sainte Marie" sa četiri sprata je tradicionalno izgrađena od svetlog drveta i kamena, a sastoji se od 75 prostranih apartmana.

Udobnost i konforan boravak su ključni faktori u rezidenciji "Pra Sainte Marie" koja poseduje zatvoreni grejani bazen i spa centar, terasau za sunčanje sa predivnim pogledom na planine, teretanu i fitnes salu. Na recepciji je dostupan Wi-Fi pristup internetu. Zgrada ima skijašnicu sa ormanima za odlaganje ski opreme, a spravtovi su povezani liftovima. Poseduje sopstvenu podzemnu parking garažu (koji se plaća), a samo 100 m od rezidencije je javni parking.

Svi apartmani u Pra Saine Marie su udobni sa velikim bakonima i pogledom na snežne vrhove. Svi imaju kompletno opremljenu kuhinju sa frižiderom, mašinom za sudove, mikrotalasnom-grill rernom, šporet sa keramičkim grejnim pločama plus udoban i moderan dnevni boravak. U skijašnici svaki apartman ima svoj ski-ormarić za odlaganje ski opreme.

Apartmani:
- Apartman 4
Površine oko 32 m2 za četiri osobe. Dnevni boravak sa krevetom na razvlačenje za spavanje za 2 osobe, spavaća soba sa francuskim ležajem, kupatilo sa kadom ili tušem i sa WC-om.
- Apartman 6
Površine oko 38 do 41 m2 za šest osoba. Dnevni boravak sa krevetom na razvlačenje za spavanje za 2 osobe, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem, ukazni deo apartmana sa krevetima na sprat, kupatilo sa kadom ili tušem i sa WC-om.

Bežični internet je dostupan i u hotelskim sobama uz naplatu.

420psma1.jpg500residence-pra-sainte-marie-Bedroom.jpg500residence-pra-sainte-marie-Exterior.jpg500vars-prastemarie-03.jpg500vars-prastemarie-04a.jpg500VarsResidencePraSainteMarieLiving-room2.jpg

- LES CHALETS DES RENNES - 

Aparmansko naselje "Les Chalets des Rennes" u ski centru Vars se sastoji od nekoliko četvorospratnih apartmanskih kuća sa liftom izgrađenih 2008. godine u tradicionalnom alpskom stilu. Položaj omogućava jednostavan pristup zimskim aktivnostima i ostalim sadržajima ski centra. Od centra Varsa je udaljeno oko 400m, a od ski staze 100m. Najbliža prodavnica i restoran je na 250 m. Objekat poseduje skijašnicu za ostavljanje opreme nakon skijanja. Parking ispred objekta je besplatan, zatvorena garaža se dodatno plaća. Bežični internet besplatan je u javnim prostorima. Ski autobus koji saobraća po mestu je besplatan.

Za smeštaj su na raspolaganju 1/4, 1/6 ili 1/8 apartmani, svi sa balkonom. Opremljeni su LCD televizorima, kupatilom, zasebnom WC-om, kompletnom kuhinjom sa: špretom sa keramičkom pločom, mikrotalasnom rernom, mašinom za sudove, frižiderom sa komorom, kompletom posuđa. Besplatan krevetac za decu uz predhodnu najavu.

Opis apartmana:

Apartman za 4 osobe  ~ 32m²
Dvoprostorni apartman, spavaća soba sa bračnim krevetom, dnevna soba sa krevetom na razvlačenje, kupatilo sa umivaonikom + kada ili tuš, WC odvojen.

Apartman za 6 osoba ~ 45-50m²
Dvoprostorni apartman, dupleh na 2 nivoa. Spavaća soba sa bračnim krevetom, mala soba (kabina) sa krevetom na sprat, dnevna soba sa krevetom na razvlačenje. Dva kupatila na svakom nivou ( umivaonik + kada ili tuš), WC na spratu odvojen.

Apartman za 8 osoba ~ 61m²
Četvoroprostorni apartman, dupleh na 2 nivoa. Spavaća soba sa bračnim krevetom, spavaća soba sa dva solo kreveta, mala soba (kabina) sa krevetom na sprat, dnevna soba sa krevetom na razvlačenje. Dva kupatila na svakom nivou ( umivaonik + kada ili tuš), dva WC-a odvojena.

hdr22.jpghdr29.jpghdr30.jpghdr33.jpghdr34.jpghdrapp4osobe.jpghdrapp6osoba.jpghdrapp8osoba.jpgresidence-le-hameau-des-rennes-appartement-2-pieces-4-personnes-kitchenette-15533.jpgresidence-le-hameau-des-rennes-appartement-duplex-2-3-pieces-6-personnes-fenetre-15535.jpgresidence-le-hameau-des-rennes-logement-14044.jpgresidence-le-hameau-des-rennes-logement-15530.jpg

 Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije Skibus, licenca OTP 45/2012.

 Big Star Travel je ovlašćeni posrednik.