Obaveštenja / Last minute
FIRST MINUTE PONUDA ZIMOVANJE BUGARSKA 2019 - VELIKI IZBOR HOTELA - BANSKO I BOROVEC PO NAJPOVOLJNIJOJ CENI - JESENJA PUTOVANJA 2019 - NOVA GODINA 2019.
   |   

LES 2 ALPES ZIMA 2018

LES 2 ALPES - NAJPOVOLJNIJE CENE

Provedite svoj odmor u nezaboravnom zimskom ambijentu jednog od najboljih svetskih skijališta - ski centru Les 2 Alpes. Čeka vas šestodnevno skijanje u ski centru, u čijem sklopu je i najveći skijaški glečer Evrope. Izuzetna visinska razlika na kojoj se prostire skijalište, od 1200n/nv do fascinantnih 3568m/nv, omogućava izuzetno kvalitetno skijanje na jako dugim i perfektno sređenim stazama. Snega u ovo doba godine ima više nego dovoljno (ovde se skija čak i u letnjim mesecima), a dodatni sadržaji koje ovo turističko mesto pruža upotpuniće vaš boravak.

Iz donjeg menija izaberite termin putovanja (klikom na termin otvoriće se detalji putovanja)


OPIS SMEŠTAJA

Apartmanske zgrade - rezidencije "Les 2 Alpes 1800" se sastoji od blokova zgrada, koje mogu sadržati od 3 do 7 spratova. Imena blokova objekata (Meije, Lautaret, Ecrins, Galibie) i njihovi brojevi su vidno istaknuti na mapama naselja koje su postavljene na centralnim mestima, kako bi posetiocima olakšale snalaženje. Svaka rezidencija nosi naziv bloka objekata i konkretnog ulaza (npr. Meije 15) i vidno je istaknuta na svakoj od zgrada. Kompleks na prvi pogled deluje dosta komplikovan, ali će skijaši vrlo brzo tokom boravka shvatiti njegovu suštinu i povezanost. Naselje karakteriše veliki broj garaža, kroz koje se prolazi i iz kojih se ulazi u apartmanske zgrade. Svaka od zgrada ima ulaz sa dve strane (pa stepenicama ili liftom povezuje više delove kompleksa - što pešacima znatno skraćuje put). Kada se ukopča i shvati ovo naselje, put između zgrada koji recimo iznosi do 300-400 m (najdalje zgrade u kompleksu su okvirno toliko udaljene), znatno se kraće i brže može preći korišćenjem ovih "prečica" (pomoću vertikala kroz same objekte).

Apartmani su orijentisani uglavnom ka jugu - jugozapadu, pa se može maksimalno uživati u suncu kako zimi tako i leti. Recepcija celoga naselja se nalazi na samome ulazu u kompleks i sve nedostatke i kvarove u apartmanima, za sve apartmanske zgrade, je neophodno tu prijaviti.

"Arcades", "Grande Place" i "Ecrins" su komercijalni - tržni centri u blizini u kojima se nalaze barovi, restorani, pekare, prodavnice i prodavnice sportske opreme. I centar za rekreaciju je u komšiluku - Club Forme ima na raspolaganju bazen, saunu, jacuzi, fitnes salu, kuglanu, skvoš,... pivnicu, restoran. Tu je diskoteka, igraonica, prodavnice...

Prevoz gradskim autobusom po naselju je besplatan. Stanica je u blizini apartmana. Javni parking je takođe besplatan.

appphoto01.jpgappphoto03.jpgappphoto04.jpgappphoto05.jpgappphoto07.jpgappphoto08.jpg

Apartmani:
App - Studio za 4/5 osoba
 - 25 m² + Balkon orjentisan na jug ili jugozapad.
Dnevna soba sa krevetom na razvlačenje za dve osobe. Odvojen prostor sa kliznim vratima sa krevetima na sprat i još jednoim krevetom koji se izvači ispod kreeveta na sprat. Kupatilo sa kadom ili tušem. Odvojen WC. Kuhinja sa šporetom 2 do 4 ringle, rernom i frižiderom.
App - 2prostorni za 6 osoba - 26 m² + Balkon orjentisan na jug ili jugozapad.
Dnevna soba sa krevetom na razvlačenje za dve osobe. Odvojen prostor sa kliznim vratima sa krevetima na sprat. Spavaća soba sa krevetom na sprat ili krevetom na izvlačenjem ili francuskim ležajem. Kupatilo sa kadom ili tušem. Odvojen WC. Kuhinja sa šporetom 2 ringle, rernom ili mikrotalasnom i frižiderom.

Apartmani iste strukture se mogu razlikovati u rasporedu prostorija, vrsti i boji kreveta i nameštaja, ali su u pricipu svi istog ili sličnog nivoa kvaliteta, koji je takoreći standardan u francuskim velikim skijalištima. Luksuza nema, već je sve urađeno da zadovolji najosnovnije potrebe jednoga skijaša.

Obavezno:
Boravišna taksa - 0,5 € za noć po osobi, plaća se na licu mesta za osobe iznad 12 godina.
Depozit - 200 € / po apartmanu se plaća na licu mesta prilikom preuzimanja ključeva. Depozit se vraća na kraju boravka nakon razduženja ispravnog apartmana. Umesto davanja keša za depozit, moguća je rezervacija sredstava sa Visa ili Mastercard platne kartice.

Dodatne informacije:
Parking
 - Besplatna javna garaža (bez nadzora) - 1 mesto po apartmanu.
Posteljina iznajmljivanje - 10 € za singl ležaj, 14 € za francuski ležaj. Jednokratna posteljina, prodaja 6 € za singl ležaj, 9 € za francuski ležaj.
Peškiri iznajmljivanje - 6,5 € set po osobi. Prostirka za kupatilo 2 €. Kuhinjska krpa 1 €.
Završno čišćenje 
- Apartman mora da se razduži čist (očišćen, oprano posuđe, izneto smeće, ćebad presavijena i spakovana). U suprotnom, završno čišćenje se naplaćuje 42 € za studio odnosno 46 € za 2-sobmni apartman.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije Skibus, licenca OTP 45/2012.

Big Star Travel je ovlašćeni posrednik.