Obaveštenja / Last minute
FIRST MINUTE PONUDA ZIMOVANJE BUGARSKA 2019 - VELIKI IZBOR HOTELA - BANSKO I BOROVEC PO NAJPOVOLJNIJOJ CENI - JESENJA PUTOVANJA 2019 - NOVA GODINA 2019.
   |   

ORELLE ZIMA 2018

ORELLE 2018 - NAJPOVOLJNIJE CENE

Skijajte u čuvenom Val Thorensu, skijalištu koje predstavlja krov Evrope, snežnom biseru francuskog i svetskog skijanja. Uživajte u skijaškoj obećanoj zemlji na preko 150km ski staza. Smeštaj se nalazi u naselju Orelle, u apartmanskom naselju vrhunskog kvaliteta od koga do vrhova Val Thorensa prevozi čuvena gondola Les Troes Valles Express (za svega 12 minuta).
Apartmansko naselje se sastoji od dvokrevetnih, četvorokrevetnih, šestokrevetnih i osmokrevetnih apartmana vrhunskog kvaliteta, a gostima su na rapolaganju i mnogi dodatni sadržaji koje ovaj smeštajni kompleksa nudi. 

Iz donjeg menija izaberite termin putovanja (klikom na termin otvoriće se detalji putovanja)!

OPIS SMEŠTAJA

Apartmansko naselje Orelle se nalazi u malom francuskom selu Orelle, koje je locirano u podnožju Tri Doline, sa druge strane padine u odnosu na skijalište. Naselje se nalazi na svega 3 minuta vožnje SkiBusom do početne stanice gondole Troies Valles Express, koja vodi do samog skijališta Val Thorensa (izlazi se na vrh Caron za svega 12 minuta). Stanica busa se nalazi odmah ispred recepcije apartmanskog naselja.

U ponudi smeštaja su dvokrevetni, četvorokrevetni, šestokrevetni i osmokrevetni apartmani opremljeni kvalitetnim nameštajem. Svaki apartman poseduje sopstvenu skijašnicu. U okviru kompleksa se nalazi luxuzni spa centar, velika prodavnica, bar, prostor za organizovane programe i žurke..

2.JPG4.JPG5.JPG6.JPG7.JPG2588922.jpgle-hameau-des-eaux-d-orelle13.jpgle-hameau-des-eaux-d-orelle15.jpgle-hameau-des-eaux-d-orelle16.jpgle-hameau-des-eaux-d-orelle17.jpgle-hameau-des-eaux-d-orelle19.jpgle-hameau-des-eaux-d-orelle22.jpg

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije Skibus, licenca OTP 45/2012.

Big Star Travel je ovlašćeni posrednik.