Obaveštenja / Last minute
FIRST MINUTE PONUDA ZIMOVANJE BUGARSKA 2019 - VELIKI IZBOR HOTELA - BANSKO I BOROVEC PO NAJPOVOLJNIJOJ CENI - JESENJA PUTOVANJA 2019 - NOVA GODINA 2019.
   |   

HANIOTI LETO 2019

HANIOTI 2019 - NAJPOVOLJNIJE CENE

Poznato letovalište koje se nalazi na poluostrvu Kasandra, prvom prstu poluostrva Halkidiki, 100 km od Soluna. U centru Haniotija se nalazi veliki trg pun zelenila koji je u večernjim časovima centar zbivanja. Na trgu i oko njega smeštene su brojne prodavnice, taverne, restorani, picerije, barovi i suvenirnice. Hanioti ima veliku peščanu plažu, oivičenu parkom punim zelenila, na kojoj se mogu iznajmiti ležaljke i suncobrani. U mestu postoji ambulanta, pošta, supermarketi, poslastičarnice..

hanioti leto 2019 cene 1
Hanioti, Kasandra, Halkidiki, Grčka, Letovanje 2019 CENOVNIK

 

hanioti leto 2019 cene 2
Hanioti, Kasandra, Halkidiki, Grčka, Letovanje 2019 CENOVNIK

 

hanioti leto 2019 cene 3
Hanioti, Kasandra, Halkidiki, Grčka, Letovanje 2019 CENOVNIK

 

hanioti leto 2019 cene 4
Hanioti, Kasandra, Halkidiki, Grčka, Letovanje 2019 CENOVNIK

 

hanioti leto 2019 cene 5
Hanioti, Kasandra, Halkidiki, Grčka, Letovanje 2019 CENOVNIK

hanioti 2019 mapa

Pogledajte našu ponudu HANIOTI 2019. Provedite LETO 2019 uz najpovoljnije cene za privatni i hotelski smeštaj. Uz FIRST MINUTE popust HANIOTI može biti vaša sledeća destinacija za LETOVANJE 2019. Kao i svake godine očekujte i LAST MINUTE ponude. Nudimo odloženo plaćanje svih aranžmana iz cenovnika HANIOTI 2019. Naš program HANIOTI LETO 2019 pruža Vam mogućnost da birate paket aranžman sa prevozom ili samo najam apartmana i hotela po najpovoljnijim cenama. Vaš Big Star Travel – turistička agencija Niš.

ribbon

Hanioti je malo i živopisno mesto na Halkidikiju, na prvom prstu, Kasandri. Hanioti karakterišu predivne peščane plaže, okružene bujnom mediteranskom vegetacijom. Voda u Haniotiju je blistavo čista i topla. Pored prelepe plaže, šetališta pored mora, glavnog trga kao centra zbivanja, tu su i brojne taverne, restorani, picerije, kafići i diskoteke koje obećavaju odličan noćni provod u Haniotiju.Prema predanju, mesto Hanioti je dobilo ime po svom prvom stanovniku, koji se nastanio na 2 km od sadašnjeg centra sela, a došao je sa Krita (Hania). Središte Haniotija je do 1955. bilo smešteno na tom mestu. Hanioti se nalazi na svega 100 km jugoistočno od Soluna, do kojeg se stiže za sat vožnje.
Hanioti je tiho i lepo turističko mesto, te je idealno za porodičan odmor. Na plažama se nalazi pesak ili vrlo sitan šljunak, a čisto i toplo more ima predivnu tirkizno plavu boju. Lepo uredjeni park se nalazi neposredno uz samu plažu. Lepo održavano zelenilo i palme u parku ne mogu nikoga da ostave ravnodušnim. Kada su velike vrućine na plaži, zaklon od Sunca uvek se može pronaći u prirodnoj hladovini ovoga parka. Veliki broj hotela i vila sa apartmanima pruža usluge u Haniotiju. Ovo letovalište može da ponudi raznovrsne i vrlo zanimljive turističke sadržaje. Postoji mnoštvo restorana i tradicionalnih taverni, osim toga tu je i mnoštvo savremenih barova, kao i noćnih lokala.  U svojoj ponudi Hanioti nudi prednosti velikog svetskog centra, uz prelepu prirodu sa mnogo zelenila i za Halkidiki karakteristično kristalno čisto more. Osim toga ljubazni grčki domaćini su nadaleko poznati po svojoj srdačnosti i toplini, što stvara realne pretpostavke da ćete doživeti nezaboravan odmor koji ćete dugo pamtiti. Hanioti je lepo i mirno turističko mesto, izvanredno za porodičan odmor. Plaže u Haniotiju su prekrivene peskom ili vrlo sitnim šljunkom, a more prelepe tirkizno plave boje, čisto i toplo.