Obaveštenja / Last minute
FIRST MINUTE PONUDA ZIMOVANJE BUGARSKA 2019 - VELIKI IZBOR HOTELA - BANSKO I BOROVEC PO NAJPOVOLJNIJOJ CENI - JESENJA PUTOVANJA 2019 - NOVA GODINA 2019.
   |   

JAHORINA ZIMOVANJE

Alpha Ski Camp

jahorina zima alpha ski camp

Alpha ski-camp nalazi se na Jahorini u naselju „Velika Dvorišta“, odmah pored hotela Tamara. „Velika Dvorišta“ je idilično naselje pored glavnog puta između Pala i olimpijskog centra Jahorina, koje je od Pala udaljeno 8 km, a od Ski liftova 3 km. U naselju se nalazi 150 vikendica i pansiona, hotel te biatlonska staza po kojoj su „Velika Dvorišta“ poznata. U olimpijskom centru “Jahorina” (3 km) nalaze se različiti sadržaji za zabavu kao i mnogobrojne trgovine, a iz obližnje pekare u naselje se svakodnevno dostavlja svježi kruh. Put u naselju je osvjetljen javnom rasvjetom i čisti se tokom cijele zime.

Novoizgrađena vikendica se sastoji od 4 apartmana, 2 dvokrevetne i 2 trokrevetne sobe. Solarium i Saunu, koji se nalaze u kući, našim gostima dajemo na raspolaganje potpuno besplatno. Parking je obezbjeđen za desetak vozila ispred i iza objekta. Ukoliko ne želite ići svojim automobilom do skijaških staza, postoji mogućnost prevoza koji ćemo za Vas rado organizovati. Za sve goste je omogućeno neograničeno, besplatno korištenje interneta te povoljnije korištenje usluga kuhinje u hotelu Tamara.

APARTMANI i SOBE

Svaki od naših apartmana sastoji se od dve spavaće sobe, kupatila (sa tuš kabinom) i dnevnog boravka te male kuhinje sa trepezarijskim stolom. Svi apartmani imaju kamin, centralno grijanje, televizor i DVD-Player, kao i sledeći inventar: posteljina, fen, peškiri, šporet, suđe za 6 osoba, frižider.

2 dvokrevetne i 2 trokrevetne sobe nalaze se u potkrovlju objekta. Sobe imaju dva zajednička kupatila (sa tuš kabinom) i jednu zajedničku kuhinju, kao i sledeći Inventar: posteljina, fen, peškiri, šporet, suđe za 6 osoba, frižider. U svim sobama se nalazi televizor sa DVD-Player-om.

Parking je obezbeđen za desetak vozila ispred i iza objekta. Parking je pod video nadzorom. Ukoliko ne želite ići svojim automobilom do skijaških staza, postoji mogućnost prevoza koji ćemo za Vas rado organizovati. Za sve goste je omogućeno neograničeno, besplatno korištenje.

Alpha Ski-Camp 1.jpgAlpha Ski-Camp 2.jpgAlpha Ski-Camp 3.jpgAlpha Ski-Camp 4.jpgAlpha Ski-Camp 5.jpgAlpha Ski-Camp 6.jpg

WEB-Site: http://www.alpha-jahorina.com/rs/