Obaveštenja / Last minute
FIRST MINUTE PONUDA ZIMOVANJE BUGARSKA 2019 - VELIKI IZBOR HOTELA - BANSKO I BOROVEC PO NAJPOVOLJNIJOJ CENI - JESENJA PUTOVANJA 2019 - NOVA GODINA 2019.
   |   

JAHORINA ZIMOVANJE

DVA JAVORA

jahorina hotel dva javora

Novoizgrađeni hotel "Dva Javora" će svojim položajem i ponudom zadovoljiti goste najrazličitijih ukusa! Hotel se nalazi na Jahorini koja je deo Dinarskog planinskog sistema sa najvišim vrhom Ogorjelicom (1916 m/nv). Ova planina je prve skijaše ugostila još davne 1923. godine a zahvaljujući odličnoj konfiguraciji terena, pogodnoj klimi i danas spada u sam vrh zimske turističke ponude.

Od olimpijade a naročito poslednjih nekoliko godina ova planina doživljava nagli progres u svim aspektima turističke ponude. Blizina aerodroma u Sarajevu obezbeđuje da Jahorina bude dostupna i gostima koji nisu sa naših prostora, kojih je sve više i koji redovno dolaze ponovo. U skladu sa novim trendovima naš hotel nudi maksimum za opuštanje i relaksaciju što je današnjem gostu primarno. Lokacijski (50 m. udaljeni od žičare) nudimo odličan pristup stazama za naše goste. Za goste koji dođu svojim prevozom obezbeđen je parking prostor pod stalnim nadzorom. Svi sadržaji koji gostu obezbeđuju luksuz su takođe u našoj ponudi.

Masaža, sauna, prodavnica, bilijar, dečje igrice, room service, servis za pranje, otvorena ognjišta, SKI servis, SKI rental .

 

Dva Javora 1.jpgDva Javora 2.jpgDva Javora 3.jpgDva Javora 4.jpgDva Javora 5.jpgDva Javora 6.jpgDva Javora 7.jpgDva Javora 8.jpgDva Javora 9.jpgDva Javora 10.jpgDva Javora 11.jpgDva Javora 12.jpg

WEB-Site:http://hoteldvajavora.com/index.htm