Obaveštenja / Last minute
FIRST MINUTE PONUDA ZIMOVANJE BUGARSKA 2019 - VELIKI IZBOR HOTELA - BANSKO I BOROVEC PO NAJPOVOLJNIJOJ CENI - JESENJA PUTOVANJA 2019 - NOVA GODINA 2019.
   |   

JAHORINA ZIMOVANJE

PANSION LUČIĆ

jahorina pansion lucic

Provedite nezaboravne trenutke Vašeg odmora, u srcu Olimpijske ljepotice Jahorine, na 1347 metara nadmorske visine, boraveći u pansionu Lučić. Pansion Lučić se nalazi u Poljicama, jednom od najljepših dijelova Jahorine, na 200-250 metara udaljenosti od ski staze. Prilaz do parkinga ispred pansiona je moguć kolima odmah sa glavnog puta Poljice – vikend naselje “Šator”, a do staze i nazad možete ici na skijama. U blizini pansiona se nalaze hoteli Kristal, Rajska dolina, Pansion Sport…Objekat ima 7 soba, recepciju, restoran, skijašnicu, ski&board rent i ski skolu. Svaka soba u pansionu je opremljena sa kupatilom, TV. Grejanje je centralno. Sve u pansionu je u potpunosti novo. U pojedinim sobama se nalaze pomoćni kreveti na sprat, za dijecu i odrasle osobe. Maksimalni kapacitet je 25 kreveta. Usluga je na bazi polupansiona, a po želji je moguće naručiti i jela iz a la carte menija u restoranu pansiona.

Smještaj

Pansion raspolaže sa 7 komfornih soba. Svaka je opremljena sa besplatnom wireless konekcijom, LCD televizorima, TOTAL TV sistemom televizijskih programa.

Ski rental/Ski škola

Gostima je na raspolaganju velik izbor ski&board opreme, za iznajmljivanje, koji će zadovoljiti sve Vaše potrebe. Ukoliko ne skijate ili želite da unaprjedite svoje znanje, na usluzi su Vam licencirani učitelji skijanja. Na sva Vaša pitanja ljubazno će Vam odgovoriti i po potrebi pomoći. Pansion Lučić je za sve svoje goste omogućio specijalan popust od 20% na usluge iznajmljivanja ski&board opreme, kao i na usluge ski škole.

PansionLucic1.jpgPansion Lucic 2.jpgPansion Lucic 3.jpgPansion Lucic 4.jpgPansion Lucic 5.jpgPansion Lucic 6.jpg

WEB-Site: http://www.pansionlucic.com/index.php