Štampa

KEFALONIJA LETO 2019

KEFALONIJA 2019 - NAJPOVOLJNIJE CENE

Kefalonija je najvece ostrvo u Jonskom moru i zauzima povrsinu od 688km2. Nalazi se juzno od Lefkade i Itake i severno od Zakintosa. Ostrvo je pretezno planinsko. Sastav stena je krecnjacki pa je erozija u tlu napravila brojne pecine i pukotine. Obala je prepuna zaliva i rtova. Na Kefaloniji postoji jedinstven fenomen otvorenih pecina koje su ispunjene vodom. Dva najpoznatija letovalista pored glavnog grada Argostolija su Skala i Lasi. Ostrvo se sastoji iz dva povezana dela: veceg - istocnog koji je okrenut kopnu i ima prelepe peskovite plaze sa postepenim ulaskom u vodu, i manjeg – zapadnog dela cije se obale strmoglavo spustaju u vodu.
Klima je umereno Mediteranska sa toplim i susnim letima i toplim i vlaznim zimama. Tokom leta na Kefaloniji duvaju severoistocni, a tokom zime severozapadni vetrovi.

SKALA, nekadašnje ribarsko mesto sa burnom tradicijom i kulturom, jedno je od najlepših mesta na Kefaloniji. Odlikuje se prelepim peščanim plažama, bujnom mediteranskom vegetacijom i četinarima koji pružaju potrebnu hladovinu i posebnu svežinu vazduha. U samom centru, u glavnoj ulici nalazi se nekoliko minimarketa, restorana i lokala.

LASSI - poluostrvo, koji razdvaja lagunu Koutavos na istoku i veliki Argostolski zaliv na zapadu, omiljeno je turističko odredište mnogih turista. Lassi je omiljen zbog belih i sivih, peskom posutih plaža. Ovde su mnoge od najlepših plaža Kefalonije: stena okružena Kalamia, Gradakia, velika i omiljena Makris Gialos.

kefalonija leto 2019 cene 1
Kefalonija, Skala, Lasi, Jonska ostrva, Grčka, Letovanje 2019 CENOVNIK

 

kefalonija leto 2019 cene 2
Kefalonija, Lasi, Skala, Jonska ostrva Grčka, Letovanje 2019 CENOVNIK

 

kefalonija 2019 mapa

Pogledajte našu ponudu KEFALONIJA 2019. Provedite LETO 2019 uz najpovoljnije cene za privatni i hotelski smeštaj. Uz FIRST MINUTE popust KEFALONIJA može biti vaša sledeća destinacija za LETOVANJE 2019. Kao i svake godine očekujte i LAST MINUTE ponude. Nudimo odloženo plaćanje svih aranžmana iz cenovnika KEFALONIJA 2019. Naš program KEFALONIJA LETO 2019 pruža Vam mogućnost da birate paket aranžman sa prevozom ili samo najam apartmana i hotela po najpovoljnijim cenama. Vaš Big Star Travel – turistička agencija Niš