Obaveštenja / Last minute
FIRST MINUTE PONUDA ZIMOVANJE BUGARSKA 2019 - VELIKI IZBOR HOTELA - BANSKO I BOROVEC PO NAJPOVOLJNIJOJ CENI - JESENJA PUTOVANJA 2019 - NOVA GODINA 2019.
   |   

KOPAONIK ZIMOVANJE

Apartmani Jaram Vile

kopaonik jaram vile

Jaram vile**** su nov kompleks koji čine četiri vile: “Anastasija”, “Jelena”, “Simonida” i “Teodora”. Nalaze se na samoj ski stazi Karaman i Jaram odakle su povezane sa čitavom mrežom skijališta Kopaonik. Njihova arhitektura je inspirisana srpskom srednjevekovnom kulturom i tradicijom, pa je samim tim zahtevala i primenu najplemenitijih materijala u izgradnji: drvo, kamen i kovano gvožđe. Izbor materijala je doprineo da se celokupna građevina uklopi u svoju ambijentalnu sredinu koju čine šume i prirodna bogatstva planine Kopaonik.

Celokupan kompleks je pokriven i obezbeđen kamerama i dvadesetčetvoročasovnim video nadzorom. Kompleks sadrži restoran. Sve vile, kao i restoran, su međusobno povezane toplom vezom. Svaki apartman pored skijašnice poseduje i parking mesto u garaži iz koje se direktno može pristupiti apartmanima. Apartmani su opremljeni: kupatilom sa tuš kabinom, kompletno opremljenom kuhinjom, kaminom, TV-om sa kablovskom televizijom, Wi-Fi, drvenom stolarijom od ariša, hrastovim parketom, granitnom keramikom, fenom za kosu, peškirima, posteljinom...

Svaki apartman pored skijašnice poseduje i parking mesto u garaži iz koje se direktno može pristupiti apartmanima. Apartmani su opremljeni: kupatilom sa tuš kabinom, kompletno opremljenom kuhinjom, kaminom, TV-om sa kablovskom televizijom, Wi-Fi, drvenom stolarijom od ariša, hrastovim parketom, granitnom keramikom, fenom za kosu, peškirima, posteljinom...

 

1+1 studio – površina studija je 32 m². Mogućnost smeštaja do 3 odrasle ili 2 odrasle i dvoje dece. Sadrži francuski krevet i sofu na rasklapanje (140 cm širine)

2+1 apartman  površina apartmana je 41 m². Mogućnost smeštaja 1-4 osoba. Sastoji se od spavaće sobe sa francuskim ležajem, dnevnog boravka sa trosedom na rasklapanje, kuhinje sa  trpezarijom, kupatila.

2+1 apartman lux - površina apartmana je cca 50 m². Mogućnost smeštaja 1-4 osoba. Sastoji se od spavaće sobe sa francuskim ležajem, dnevnog boravka sa trosedom na rasklapanje, kuhinje sa trpezarijom, kupatila.

kopaonik_zima_jaram_vile1.jpgkopaonik_zima_jaram_vile2.jpgkopaonik_zima_jaram_vile3.jpgkopaonik_zima_jaram_vile4.jpgkopaonik_zima_jaram_vile5.jpgkopaonik_zima_jaram_vile6.jpgkopaonik_zima_jaram_vile7.jpgkopaonik_zima_jaram_vile8.jpgkopaonik_zima_jaram_vile9.jpgkopaonik_zima_jaram_vile10.jpgkopaonik_zima_jaram_vile11.jpgkopaonik_zima_jaram_vile12.jpg