Štampa

KUŠADASI LETO 2019

KUŠADASI 2019 - NAJPOVOLJNIJE CENE

Kušadasi je najstarije i najpoznatije letovalište na Egejskoj obali Turske. Udaljen je 1400km od Beograda. Zbog velikog broja hotela koji se u njemu nalaze dobio je i naziv Grad Hotel. Duž obala Kušadasija prostiru se peščane plaže u dužini od 30km. Kušadasi svoju popularnost duguje i blizini kulturno-istorijskih lokaliteta(Troja, Efes, Pergamon, Pamukale, Hijerapolis, Milet, Didim, Prijena).

CENOVNIK U PRIPREMIkusadasi 2017 cene

kusadasi 2019 mapa

 
OPISI HOTELA U KUŠADASIJU...

YEKTA 2* - Nalazi se u centru   grada,700m od gradske plaže.Sobe poseduju:TWC, terasu, klimu(uz   doplatu), telefon. Hotel u svom sastavu ima manji bazen, restoran,TV   salu, sef. Usluga: noćenje sa doručkom- švedski sto. www.alintourism.com/yekta-hotel.html

TOPALAN 2* - Nalazi se na 500 sa metara od mora, u gradu. Sve sobe suTWC-om, balkonom, klima uređajem(posebno se plaća - 20 eur).Mogućnost korišćenja sefova na racepciji (uz doplatu). U sklopu hotela nalazi se restoran, bazen i bar. Usluga: noćenje sa doručkom. www.hoteltopalan.com

ADA BUTIK (ex LAL 2*) - Nalazi se u centru grada, 500 m od gradske plaže. Kompletno renoviran hotel. Sobe poseduju: TWC, terasu, klimu, telefon. Hotel u svom sastavu ima manji bazen, restoran, TV salu, sef (uz doplatu). Usluga: doručak i večera - švedski sto. www.putovanja.info/turska/kusadasi/hoteli/7682-hotel-lal

USLAN 3* - Nalazi se na oko 500 m od mora i centra grada. Sobe su sa TWC-om, TV-om, fenom, mini-barom (posebno se plaća), klima uređajem, većina soba je sa balkonom. U sklopu hotela je bazen sa odeljkom za decu, 2 restorana, stoni tenis,sef na recepciji (posebno se plaća). Usluga: polupansion (doručak i večera švedski sto –samoposluživanje) www.uslanhotel.com

HITMEKHAN (ex PELIKAN 2*) - Nalazi se u   centru grada,500m od gradske plaže. Sobe poseduju: TWC, terasu, klimu,telefon,TV. Hotel ima bazen,restoran.Usluga:doručak-švedski sto,večera-klasičan meni.

1k.jpg2k.jpg4k.jpg8k.jpg9b.jpg14b.jpg

TECIMEN 2*- Nalazi se u centru grada,600m od gradske plaže. Sobe poseduju: TWC, terasu, klimu(nije uracunata u cenu, doplata za klimu - 20eur po osobi), telefon. Usluge: dorucak - svedski sto.

SERGENT 2* - Nalazi se na samoj plaži Laides Beach,3 km od centra grada.Sobe   poseduju: TWC,terasu,klimu,telefon,TV,sve sobe su sa pogledom na   more.Hotel u svom sastavu ima restoran,lobi bar na hoteskoj   terasi,lift,sef.Usluge:doručak-švedski sto,večera-klasičan meni.

0814.JPG1912.jpg1912a.jpg1912c.jpg1912f.jpg1912l.jpg

CLUB ANRA 2* - Nalazi se   u centru grada, 600m od gradske plaže. Sobe   poseduju: TWC, terasu, klimu, telefon,TV,mini bar.Hotel u svom sastavu ima   bazen,restoran,TV salu, lobi bar, sef, lift. Usluge:doručak i večera - švedski sto.

1668l.jpg1669.jpg1669b.jpgIMG_1298.JPGIMG_1299.JPGIMG_1300.JPG

SOZER 3*  -Nalazi se u centru Kušadasija na gradskoj plaži nasuprot marine.Sobe su sa TWC-om, balkonom, telefonom,fenom i klima uređajem. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, bazen sa odeljkom za decu i sef na recepciji (koji se posebno plaća). Usluga: polupansion (doručak i večera švedski sto-samoposluživanje). www.hotelsozer.com.tr

kusadasi_sozer.JPGSOZER.JPGSOZERFRO.JPGSOZER_BU.JPGSOZER_RE.JPGSOZER_RO.JPG

SURTEL 3* - Nalazi se u   centru grada,300m od gradske plaže i 300m od Ostrva ptica.Sobe   poseduju: TWC,klimu,telefon,TV,fen.Hotel u svom sastavu ima bazen, unutrašnji i spoljašnji restoran, lobi bar i bar na terasi. Usluga: sve uključeno: doručak, ručak,večera- švedski sto . www.surtelhotel.com

1873c.jpgSURTEL1.jpgSURTEL3.JPGSURTEL4.JPGSURTEL5.JPGSURTEL6.JPG

HOTEL MINAY 3* nalazi se na oko 1 km od centra grada i 250 m od plaže. Sve sobe su sa TWC-om, balkonom, TV-om i klima uređajem. U sklopu hotela nalazi se restoran, bazen, bar, disko-bar. Mogućnost korišćenja sefova na recepciji (posebno se plaća). Usluga: polupansion (doručak i večera švedski sto-samoposluživanje).www.otelminay.com

ATINC 4*-Nalazi se u centru grada, preko puta mora, 50m od gradske plaže. Hotel ispunjava sve uslove za prijatan odmor.U njegovom sastavu se nalaze bazen, restoran, recepcija, lobi bar. Sobe su opremljene klimom,TV - om, telefonom, terasom. Prilikom uplate agencija ne moze garantovati da li soba ima pogled na more.To se resava na licu mesta, uz pomoc predstavnika agencije.

atinc-kusaati-1237826209771.jpgn11342721_5.jpgn11342721_6.jpgn11342721_8.jpgn11342721_10.jpgn11342721_11.jpg

AYMA - 4* nalazi se na 50 m od Ladies Beach-a, 1,5 km od centra grada. Sve sobe su sa klima uređajem, TWC-om, balkonom, mini-barom, TV-om i sefom (posebno se plaća).Objekat raspolaže sa dva restorana, dva bara, dva bazena (za decu i odrasle).Usluga: polupansion (doručak i večera švedski sto –samoposluživanje). 

1X7180135.jpg682180135.jpgayma-hotel-kusadasi.jpgayma_hotel.jpgayma_hotel_1.jpgayma_hotel_2.jpg

DABAKLAR 4* nalazi se u centralnom delu Kušadasija, na 500 m od mora. Sve sobe su sa balkonom, TWC-om, klima uređajem, mini-barom (posebno se plaća) i TV-om. U sklopu hotela nalazi se restoran, bazen za odrasle i decu, tursko kupatilo, sauna, masaža, fitnes, sef na recepciji (posebno se plaća).Usluga: polupansion (doručak i večera švedski sto –samoposluživanje). www.dabaklarhotel.com

14.jpg1747c.jpg1747d.jpg1747f.jpg1747g.jpg1747l.jpg

MELIKE 3* nalazi se na 80 m. od Ladies Beach-a. Sve sobe su sa TWC-om, balkonom i klima uređajem. U sklopu hotela nalazi se restoran,bar i sef na recepciji(uz doplatu). Usluga: polupansion (doručak švedski sto-samoposluživanje, večera-meni). www.melikeotel.com

Hotel PARIS ** ND ( ex YILDIZ)
Hotel Paris se nalazi u neposrednoj blizini hotela Gunes i Kotor, na istoj udaljenosti od glavne stanice gradskog prevoza. Hotel poseduje restoran, bazen sa barom. Osoblje hotela je veoma ljubazno i predusretljivo i gostima su na raspolaganju 24h. Atmosfera u hotelu je jako prijatna. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne, sa TWC balkonom i klima uređajem. Bežični internet i sefovi su dostupni u predvorju hotela. Korišćenje klima uređaja je uračunato u cenu. Usluga u hotelu je na bazi noćenja sa doručkom.

Hotel SOLEIL ** ND
Hotel Soleil se nalazi na udaljenosti od oko 250 metara od plaže Ladies Beach i na oko tri kilometra udaljenosti od centra Kušadasija. U sklopu hotela se nalazi bazen, “pool bar” i restoran. Sobe sadrže klima-uređaj i TV, a većina soba ima i balkon.  Preporuka za goste koji žele miran odmor. Usluga u hotelu Soleil je na bazi noćenja sa doručkom.

Hotel COASTLIGHT  **** PP
Hotel Coastlight  se nalazi na sopstvenoj plaži  između Ladies beach-a i Long beach-a, na oko 4km udaljenosti od centra Kušadasija. Hotel poseduje restoran, dva bara, TV salu, igraonicu, saunu, sobu za masažu i otvoreni bazen. Sve sobe su klimatizovane i poseduju kupatilo, mini bar, TV, telefon, sef i balkon, a pojedine smeštajne jedinice imaju i direktan pogled na more. Takođe, ljubitelji aktivnog odmora mogu da uživaju u sportovima na vodi ili odbojci na pesku.  Usluga u hotelu Coastlight je na bazi polupansiona ( švedski sto ).

Hotel KOTUR ** ND
Hotel se nalazi u centru grada na 200m od pešačke zone u starom delu Kušadasija. Nedaleko od hotela se nalazi i glavna stanice mini-buseva (dolmuša), koji učestalo saobraćaju tokom celog dana i voze ka svim plažama Kušadasija. Ispred hotela se nalazi restoran, gde se služi doručak. Bazen se nalazi na poslednjem spratu hotela gde se ujedno nalazi i bar. WiFi je dostupan samo u lobi baru, dok su sefovi raspoređeni u predvorju hotela. Hotel poseduje i tursko kupatilo. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne i poseduju balkon, TWC, klima uređaj (doplata ).
Usluga u hotelu je na bazi noćenja sa doručkom.

Hotel BULUT  ** ND
Hotel Bulut se nalazi u samom centru grada, u neposrednoj blizini stanice javnog gradskog prevoza, odakle se mini-busevima (dolmušima) lako može stići do najlepših plaža Kušadasija. Takođe, hotel je u neposrednoj blizini čuvene ulice Bar Street, te je idealan za zaljubljenike u noćni život. Udaljenost hotela od gradske plaže je oko 600 metara. Sastoji se od 25 jednostavno uređenih dvokrevetnih i trokrevetnih soba. Svaka soba ima TWC, terasu, TV i AC. Korišćenje klima uređaja se doplaćuje na licu mesta. Usluga u hotelu Bulut je na bazi noćenja sa doručkom.

YONCA APP 3* - Nalazi se na 300m od plaže Long Beach, oko 5km od centra. Apartman poseduje: TWC, spavaću sobu, dnevnu sobu kuhinju,(sa posuđem), terasu, telefon. Neke sobe su klimatizovane ( uz doplatu ). Hotel u svom sastavu ima bazen, restoran, snek bar, lobi bar. Usluga: najam apartmana.

1239359852_yonca_apart.jpgHI9533292.jpgHI9533293.jpgHI9533294.jpgyonca3.JPGyonca6.JPG

Pogledajte našu ponudu KUŠADASI 2019. Provedite LETO 2019 uz najpovoljnije cene za privatni i hotelski smeštaj. Uz FIRST MINUTE popust KUŠADASI može biti vaša sledeća destinacija za LETOVANJE 2019. Kao i svake godine očekujte i LAST MINUTE ponude. Nudimo odloženo plaćanje svih aranžmana iz cenovnika KUŠADASI 2019. Naš program KUŠADASI LETO 2019 pruža Vam mogućnost da birate paket aranžman sa prevozom ili samo najam apartmana i hotela po najpovoljnijim cenama. Vaš Big Star Travel – turistička agencija Niš.


AdmirorGallery 5.0.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.