Obaveštenja / Last minute
FIRST MINUTE PONUDA ZIMOVANJE BUGARSKA 2019 - VELIKI IZBOR HOTELA - BANSKO I BOROVEC PO NAJPOVOLJNIJOJ CENI - JESENJA PUTOVANJA 2019 - NOVA GODINA 2019.
   |   

LEPTOKARIJA LETO 2019

LEPTOKARIJA 2019 - NAJPOVOLJNIJE CENE

Leptokaria je locirana na najlepšem delu obale pod Olimpom, uz novi autoput Evzoni – Atina, stotinak kilometara jugozapadno od Soluna, ovo letovalište može, gostima svih generacija, pružiti dobre uslove za prijatan godišnji odmor. Leptokarija je definitivno povratila „staru slavu“ i nakon dvadesetak godina opet postala, za naše turiste, jedna od najpopularnijih destinacija. Razlog je u intenzivnoj izgradnji, kako smeštajnih tako i infrastrukturnih kapaciteta. Plaža je peščano-šljunkovita, široka i dobro uređena. Šetalište kraj obale, nova trgovačko-pešačka zona i stoletni park upotpunjuju i čine atraktivnim ovaj gradić sa puno hotela, restorana, prodavnica i marketa. Važno je istaći da su cene ugostiteljskih usluga i robe u prodavnicama i marketima u Leptokariji, nešto niže nego u drugim mestima na ovoj obali.

Ukoliko se ne koristi vlastito vozilo ili se isto ne iznajmi, tu je lokalna agencija sa raznovrsnom ponudom izleta (do antičkog Diona, Meteora, Litohora u podnožju Olimpa, na ostrvo Skiatos, Grčko veče...). Odavde se može i vozom, brzo i jeftino, otputovati u Katerini, Solun / „Waterland“ ili sve do Atine i Peloponeza.

leptokarija leto 2019 cene 1
Leptokarija, Pieria, Grčka, Letovanje 2019 CENOVNIK

 

leptokarija leto 2019 cene 2
Leptokarija, Pieria, Grčka, Letovanje 2019 CENOVNIK

 

leptokarija leto 2019 cene 3
Leptokarija, Pieria, Grčka, Letovanje 2019 CENOVNIK

 

leptokarija leto 2019 cene 4
Leptokarija, Pieria, Grčka, Letovanje 2019 CENOVNIK

 

leptokarija leto 2019 cene 5
Leptokarija, Pieria, Grčka, Letovanje 2019 CENOVNIK

          

leptokarija 2019 mapa

Pogledajte našu ponudu LEPTOKARIJA 2019. Provedite LETO 2019 uz najpovoljnije cene za privatni i hotelski smeštaj. Uz FIRST MINUTE popust LEPTOKARIJA može biti vaša sledeća destinacija za LETOVANJE 2019. Kao i svake godine očekujte i LAST MINUTE ponude. Nudimo odloženo plaćanje svih aranžmana iz cenovnika LEPTOKARIJA 2019. Naš program LEPTOKARIJA LETO 2019 pruža Vam mogućnost da birate paket aranžman sa prevozom ili samo najam apartmana i hotela. Vaš Big Star Travel – turistička agencija Niš.

ribbon

Leptokarija je nekada bila tipično ribarsko selo. Leptokarija leži ispod planine Olimp, sedišta bogova Starih Grka. I sada Leptokarija predstavlja topično grčko selo, koje turistima nudi najbolji ugođaj i ljubaznost meštana i domaćina. Plaže u Leptokariji su prostrane, a voda kristalno čista. Leptokarija je idealno mesto kako za one koji vole da uživaju u miru, tako i za one koji vole sportove na vodi, zdrav i aktivan odmor. Iako je Leptokarija malo mesto, ono poseduje sve pogodnosti turističkih centara. Ima kafee, barove i diskoteke, prodavnice, zdravstveni centar, zubara i apoteke. Postoje luksuzni hoteli sa bazenima, ali je moguće odsesti i u privatnim kućama kod gostoljubivih domaćina. Do Leptokarije se dolazi vrlo lako, jer se nalazi blizu magistrale, a takođe i blizu aerodroma u Tesalonijiku. Može se doći i vozom. Turistička ponuda koju pruža mesto Leptokarija je svakako vrlo interesantna svaki posetilac će ovde naći nešto što ga zanima. Zbog toga što je Leptokarija mirno letovalište, smatra se najpogodnijom za porodični odmor.
Plaža je u Leptokariji peščano-šljunkovita, široka i dobro uređena. Šetalište kraj obale, nova trgovačko-pešačka zona i stoletni park upotpunjuju i čine atraktivnim ovaj gradić sa puno hotela, restorana, prodavnica i marketa. Važno je istaći da su cene ugostiteljskih usluga i robe u prodavnicama i marketima, nešto niže nego u drugim mestima na ovoj obali.
Stanovnici Leptokarije su uglavnom svi veoma predusretljivi i druželjubivi, tako da se oni koji se po drugi ili treći put vraćaju u ovo letovalište imaju osećaj da ponovo dolaze na odmor kod dobrih prijatelja ili bliskih rodjaka. Posetioci koji dolaze iz Srbije u Leptokariju su često podvrgnuti specijalnom tretmanu u obliku dopunskog sniženja cena prilikom kupovine u privatnim radnjama ili kod cene pića u nekim lokalima.
Leptokarija se deli na dva različita dela, jedan je deo koji se nalazi ispod pruge, a drugi iznad pruge. Deo ispod pruge, gde se nalazi i plaža, služi za provod i kupanje, a šoping i odlazak u restorane i kafiće se obavlja u delu mesta iznad pruge.