Obaveštenja / Last minute
FIRST MINUTE PONUDA ZIMOVANJE BUGARSKA 2019 - VELIKI IZBOR HOTELA - BANSKO I BOROVEC PO NAJPOVOLJNIJOJ CENI - JESENJA PUTOVANJA 2019 - NOVA GODINA 2019.
   |   

TURSKA LETO 2019

TURSKA 2019 - NAJPOVOLJNIJE CENE

turska leto 2019

Dobro došli u Tursku, zemlju začina, kebaba, baklava i ratluka...romantičnu, egzotičnu i koloritnu. Dočekaće Vas žamor uličnih prodavaca, pijačna vreva, šaroliki bazari, radnjice pune ručno rađenih tepiha prelepih boja i dezena, jeftinog zlata, kože i suvenira. Ova zemlja povezuje dva kontinenta, kulturu istoka sa kulturom zapada. Veliko prirodno blago i neprocenljivo istorijsko nasleđe Vam se razotkriva na svakom koraku dok se kraj  Vas nižu ostaci starih civilizacija i drevnih gradova neverovatne arhitektonske lepote. Turska je zemlja osmeha i igre, sunca, mora i planina, i nadasve zemlja gostoljubivih, srdačnih i prijatnih ljudi. Nekada davno je to stanovništvo živelo od prodaje ribe i sunđera u malim ribarskim selima, a danas su to mondenska letovališta koja posećuju turisti svih starosnih doba. Jedno  je sigurno - Turska će Vam pružiti nezaboravan odmor, uživanja kraj obale mora i dobar provod u u gradovima stvorenim za zabavu.   

Lokalno vreme je GMT + 2 sat (u odnosu na Srbiju jedan sat unapred).
Zvanična valuta je Turska Lira.
Telefonski pozivi: za Srbiju 00381 (pozivni za grad) / iz Srbije 0090 (pozivni za grad).

 ODABERITE ŽELJENU DESTINACIJU IZ MENIJA SA LEVE STRANE.

Türkiye'ye Hoşgeldiniz…

turska 2019 mapa

Pogledajte našu ponudu TURSKA 2019. Provedite LETO 2019 uz najpovoljnije cene za privatni i hotelski smeštaj. Uz FIRST MINUTE popust TURSKA može biti vaša sledeća destinacija za LETOVANJE 2019. Kao i svake godine očekujte i LAST MINUTE ponude. Nudimo odloženo plaćanje svih aranžmana iz cenovnika TURSKA 2019. Naš program TURSKA LETO 2019 pruža Vam mogućnost da birate paket aranžman sa prevozom ili samo najam apartmana i hotela.
Vaš Big Star Travel – turistička agencija Niš.