Obaveštenja / Last minute
FIRST MINUTE PONUDA ZIMOVANJE BUGARSKA 2019 - VELIKI IZBOR HOTELA - BANSKO I BOROVEC PO NAJPOVOLJNIJOJ CENI - JESENJA PUTOVANJA 2019 - NOVA GODINA 2019.
   |   

POLIHRONO LETO 2019

POLIHRONO 2019 - NAJPOVOLJNIJE CENE

Polihrono se nalazi se na poluostrvu Kasandra,u kristalno čistom zalivu Toroneos, okruženo bujnom mediteranskom vegetacijom i idealnom peščanom plažom, 98 km od Soluna. Polihrono je omiljeno letovalište onih koji vole velike peščane plaže koje lagano zalaze u more (što je izuzetno pogodno za decu), bogato rastinje, puno sunca, plavetnilo kristalno čistog mora, srdačnost i gostoljubivost domaćina i mogućnosti puno zabave.

polihrono leto 2019 cene 1
Polihrono, Kasandra, Halkidiki, Grčka, Letovanje 2019 CENOVNIK

 

polihrono leto 2019 cene 2
Polihrono, Kasandra, Halkidiki, Grčka, Letovanje 2019 CENOVNIK

 

polihrono leto 2019 cene 3
Polihrono, Kasandra, Halkidiki, Grčka, Letovanje 2019 CENOVNIK

 

polihrono leto 2019 cene 4
Polihrono, Kasandra, Halkidiki, Grčka, Letovanje 2019 CENOVNIK

 

polihrono leto 2019 cene 5
Polihrono, Kasandra, Halkidiki, Grčka, Letovanje 2019 CENOVNIK

 

polihrono 2019 mapa

Pogledajte našu ponudu POLIHRONO 2019. Provedite LETO 2019 uz najpovoljnije cene za privatni i hotelski smeštaj. Uz FIRST MINUTE popust POLIHRONO može biti vaša sledeća destinacija za LETOVANJE 2019. Kao i svake godine očekujte i LAST MINUTE ponude. Nudimo odloženo plaćanje svih aranžmana iz cenovnika POLIHRONO 2019. Naš program POLIHRONO LETO 2019 pruža Vam mogućnost da birate paket aranžman sa prevozom ili samo najam apartmana i hotela.
Vaš Big Star Travel – turistička agencija Niš.

ribbon

Polihrono se nalazi na poluostrvu Kasandra na Halkidikiju. Polihrono leži oko 100 km jugoistočno od Soluna, na obali prelepog Toronskog zaliva. Polihrono ima dugačku plažu i veliki plićak, te je posebno pogodno mesto za porodično letovanje sa decom. Iako Polihrono ima puno mesta za zabavu, radije ga posećuju oni koji vole da provedu odmor spontano i bez presije. Polihrono je prilika za odličan odmor, prijatno druženje i upoznavanje novih ljudi i zdravu rekreaciju u rajskoj prirodi. Iznad mesta Polihrono nalaze se divni maslinjaci.
Mesto Polihrono je mirno i važi za jedno od najčistijih mesta u Grčkoj, uključujući i čistoću mora. Voda je topla, malo krupniji pesak, skoro bez vetra. Kompletan deo uz obalu mesta Polihrono je popunjen restoranima, kafićima, prodavnicama suvenira i tome slično. Manji ili veći marketi su u skoro svakoj poprečnoj ulici. Pošto je celo mesto Polihrono dosta malo, onda ovde ništa nije daleko i bilo gde da vam se nalazi apartman, u krugu od 100 metara naći ćete sve što vam je potrebno. Plaža je takodje dosta blizu bilo kog apartmana. U samom mestu Polihrono postoji i malo igralište za decu, gde su rasporedjeni rekviziti za igru kao što su ljuljaške, klackalice, tobogani i ostali.
Polihrono poseduje dugačku peščanu plažu sa postepenim ulaskom u more, što je veoma povoljno za decu. U Polihronu se nalaze ambulanta, apoteka, pošta, veliki broj super marketa i prodavnica, pekara, hotela, vila i apartmana, picerija, taverni, kafića, restorana i barova, agencija za iznajmljivanje automobila, ekskluzivnih radnji, zlatara…
Polihrono je malo mesto, ali ima takve karakteristike da je idealno za pravi porodični odmor, baš kao i kod svih ostalih letovališta na Halkidikiju, dolazak do ostalih plaža u okolini je iz Polihrona veoma brz.