Obaveštenja / Last minute
FIRST MINUTE PONUDA ZIMOVANJE BUGARSKA 2019 - VELIKI IZBOR HOTELA - BANSKO I BOROVEC PO NAJPOVOLJNIJOJ CENI - JESENJA PUTOVANJA 2019 - NOVA GODINA 2019.
   |   

STAVROS LETO 2019

STAVROS 2019 - NAJPOVOLJNIJE CENE

Stavros je dobro poznato letovalište u Strimonikos zalivu, udaljeno oko 80 km od Soluna. Stavros je sedište opštine Rentina, jedne od Solunskih regija, u kome živi oko 4000 stanovnika. Mnogobrojni riblji restorani, taverne, kafići, klubovi, prodavnice, suvenirnice i veliki parkovi, dugačka peščana plaža i čisto more pravo su mesto za odmor i ove sezone.

stavros leto 2019 cene 1
Stavros, Solunska regija, Grčka, Letovanje 2019 CENOVNIK

 

stavros leto 2019 cene 2
Stavros, Solunska regija, Grčka, Letovanje 2019 CENOVNIK

 

stavros leto 2019 cene 3
Stavros, Solunska regija, Grčka, Letovanje 2019 CENOVNIK

 

Pogledajte našu ponudu STAVROS 2019. Provedite LETO 2019 uz najpovoljnije cene za privatni i hotelski smeštaj. Uz FIRST MINUTE popust STAVROS može biti vaša sledeća destinacija za LETOVANJE 2019. Kao i svake godine očekujte i LAST MINUTE ponude. Nudimo odloženo plaćanje svih aranžmana iz cenovnika STAVROS 2019. Naš program STAVROS LETO 2019 pruža Vam mogućnost da birate paket aranžman sa prevozom ili samo najam apartmana i hotela po najpovoljnijim cenama.
Vaš Big Star Travel – turistička agencija Niš.

ribbon

Šarmantno mesto Stavros leži u podnožju planine Holomontas. Od Soluna je udaljeno 70 km. Plaža u Stavrosu je duga i peščana. U jednom delu nad njom se nadvija blago šumovito brdo. Plaža u Stavrosu je pored kupanja u čistoj vodi i sunčanja na mekom pesku vrlo pogodna za različite sportove, te je idealno mesto za one koji vole zdrav i aktivan odmor. U gradu Stavros postoje barovi, taverne, diskoteke i prodavnice, te turisti mogu naći sve što im je potrebno. Pored toga, tu je i ljubaznost stanovnika Stavrosa.
Turizam i trgovina na malo su primarne privredne aktivnosti u Stavrosu. Besprekorna kilometrima duga obala, potpuno očuvana priroda, prodavnice, kafići, taverne, riblji restorani i klubovi samo su mali deo onoga što ovo letovalište Stavros obezbedjuje za turiste. Letovanjem u Stavrosu pruža vam se prilika da se bavite brojnim sportovima na vodi, da se odlično zabavite i fantastično odmorite, i odete u šoping po veoma povoljnim cenama. U ovom malom mestu živi svega oko 4.000 stanovnika, reklo bi se da ovo mesto stvarno ima dušu. Stavros je mesto za letovanje za koje se može reći da je još uvek u fazi razvoja, ali je svakako veoma lepo i mesto gde se može provesti vrlo udoban odmor. Ovo malo letovalište Stavros je izuzetno tiho i udobno sa interesantnom turističkom ponudom i sa pristojnim cenama. Stavros nije mesto za lude provode i noćne žurke a i mesta za večernje izlaske takodje nema puno, ali ipak i nije letovalište bez i jednog noćnog lokala. Za lepe izlete okolina Stavrosa pruža stvarno izuzetnu priliku. Sasvim sigurno da ćete ovako lepote Grčke upoznati iz drugačijeg ugla. Poznato mesto Olimpijada se nalazi u blizini Stavrosa a tu je i fantastična “Platinasta plaža” koju svakako treba posetiti. U ponudi lokalnih turističkih agencija su i to kao posete Uranopolisu i obilasku Svete Gore brodom. Stari grad i muzej Amfipolis se nalaze u pravcu Asprovalte, a blizu je i Solun za sve one koji vole šoping.