Obaveštenja / Last minute
FIRST MINUTE PONUDA ZIMOVANJE BUGARSKA 2019 - VELIKI IZBOR HOTELA - BANSKO I BOROVEC PO NAJPOVOLJNIJOJ CENI - JESENJA PUTOVANJA 2019 - NOVA GODINA 2019.
   |   

ALANJA LETO 2019

ALANJA 2019 - NAJPOVOLJNIJE CENE

Alanja se nalazi na 130 km od aerodrome u Antaliji. Ovo staro gusarsko sklonište kao kruna uokviruje tvrđava iz XIV veka. Vijugave uličice sa neobičnim kućicama, vizantijska, freskama oslikana crkva Ayayorgi, nekoliko manjih džamija kao i veliki broj tornjeva prostiru se unutar zidina. U centru se nalazi osmougaona Crvena kula (Kizil Kule), simbol Alanje, interesantna građevina iz 1225. godine, pretvorena u Etnografski muzej.
Za ljubitelje peščanih plaža Alanja je pravi izbor. Prema legendi, Marko Antonije poklonio je ovaj deo sredozemne obale Kleopatri, koja je jedno vreme živela na mestu današnje Alanje. Jedna od najlepših turskih plaža, peščana Kleopatra prostire se od centra grada na zapad, a plaža Kejkubat na istok. Jedna od prednosti Alanje je što se plaže i hoteli nalaze u samom gradu. Uz obalu je mnoštvo barova, čajdžinica, kafea i restorana sa širokim izborom međunarodne i nacionalne kuhinje.U kopnu oko citadele urezane su morske pećine. Noćni život je raznovrsan. Izaberite sami između živahnih barova i diskoteka koje rade do kasno u noć. Peščane plaže, čisto more, istorijski spomenici, lepote prirode, veliki broj radnji, noćni život… sve ćete to naći u Alanji.

alanja 2019 mapa

Pogledajte našu ponudu ALANJA 2019. Provedite LETO 2019 uz najpovoljnije cene za privatni i hotelski smeštaj. Uz FIRST MINUTE popust ALANJA može biti vaša sledeća destinacija za LETOVANJE 2019. Kao i svake godine očekujte i LAST MINUTE ponude. Nudimo odloženo plaćanje svih aranžmana iz cenovnika ALANJA 2019. Naš program ALANJA LETO 2019 pruža Vam mogućnost da birate paket aranžman sa prevozom ili samo najam hotela. Vaš Big Star Travel – turistička agencija Niš.

ribbon