Obaveštenja / Last minute
FIRST MINUTE PONUDA ZIMOVANJE BUGARSKA 2019 - VELIKI IZBOR HOTELA - BANSKO I BOROVEC PO NAJPOVOLJNIJOJ CENI - JESENJA PUTOVANJA 2019 - NOVA GODINA 2019.
   |   

ASPROVALTA LETO 2019

ASPROVALTA 2019 - NAJPOVOLJNIJE CENE

Asprovalta je jedno najpoznatijih i najpopularnijih letovalista severne Grcke. Nalazi se u zalivu Strimonikos pored pescane plaze duge dvadesetak kilometara.Idealna klima i udoban smestaj u nasim apartmanima prava je preporuka za Vas odmor. Raspolaze mnostvom prodavnica, taverni, kafeterija i diskoteka. Udaljena je oko sedamdeset kilometara od Soluna,a blizina Svete Gore cini Asprovaltu atraktivnim letovalistem.

asprovalta leto 2019 cene 1
Asprovalta, Solunska regija, Grčka, Letovanje 2019 CENOVNIK

 

asprovalta leto 2019 cene 2
Asprovalta, Solunska regija, Grčka, Letovanje 2019 CENOVNIK

 

asprovalta leto 2019 cene 3
Asprovalta, Solunska regija, Grčka, Letovanje 2019 CENOVNIK

asprovalta 2019 mapa

Pogledajte našu ponudu ASPROVALTA 2019. Provedite LETO 2019 uz najpovoljnije cene za privatni i hotelski smeštaj. Uz FIRST MINUTE popust ASPROVALTA može biti vaša sledeća destinacija za LETOVANJE 2019. Kao i svake godine očekujte i LAST MINUTE ponude. Nudimo odloženo plaćanje svih aranžmana iz cenovnika ASPROVALTA 2019. Naš program ASPROVALTA LETO 2019 pruža Vam mogućnost da birate paket aranžman sa prevozom ili samo najam apartmana i hotela. Vaš Big Star Travel – turistička agencija Niš.

ribbon

Asprovalta je letovalište na severu Grčke i nalazi se na obalama Egejskog mora, u zalivu Striminikos, u oblasti Tesaloniki. Nalazi se na oko 80 km od Soluna, 8 km od Stavrosa. Na samo 500 m od Asprovalte, u produžetku, nalazi se letovalište Nea Vrasna.
Asprovalta je kombinacija svega što može interesovati svakog posetioca: zlatne plaže, kristalno čisto more, planina, jezero, bogato zelenilo, magičan pogled i mnoga arheološka i istorijska nalazišta. Za porodičan odmor sa decom ne možete izabrati bolje mesto od Asprovalte. Kristalno čisto more i peskovita plaža su preporuka za Asprovaltu.Napomenimo i to da Asprovalta nije mesto za lude provode i za mlade, s obzirom da postoji samo jedna diskoteka i ništa više. Vikendom Asprovalta predstavlja mesto za izlazak Solunaca, ostalim danima ovde borave samo turisti. Što se tiče lokala za večernji izlazak, u Asprovalti ih nema u velikom broju, ali je zato u njima atmosfera izuzetno prijatna, a muzika odlična. Restorana ima zaista puno, a ponuda i cene su veoma različite, mada hrana je u načelu poprilično jeftina. Asprocalta je malo mesto, ali vrlo simpatično i dobro snabdeveno. Ovde imate verovatno sve što bi vam eventualno zatrebalo. Tu se nalaze dva velika super marketa, mesare, pekare, poslastičarnice, apoteka i ambulanta. Radi se o pravom turističkom gradiću u kome ima mnoštvo kafića, restorana i prodavnica. Centar gradića Asprovalta krasi i predivna crkva. Mnogi turisti veoma često za svoj letnji odmor biraju Asprovaltu, izmedju ostalog i zbog zlatne peščane plaže i kristalno plavog mora. Ovo letovalište je osvojilo i priznanje Plava zastava zbog lepote i prirodnih raznolikosti – jezera, planine, arheoloških nalazišta i privlačnih predela. U mestu Asprovalta postoji široko šetalište sa klupama i park sa fontanama, oko koje su grupisani restorani, taverne i kafići.