Obaveštenja / Last minute
FIRST MINUTE PONUDA ZIMOVANJE BUGARSKA 2019 - VELIKI IZBOR HOTELA - BANSKO I BOROVEC PO NAJPOVOLJNIJOJ CENI - JESENJA PUTOVANJA 2019 - NOVA GODINA 2019.
   |   

Grand Royale & Spa 4*

Smešten na 400 metara od gondole i na 800 metara od centra Banskog, hotel Grand Royale ima 4 zvezdice i nudi zatvoreni bazen, veliki spa centar i teretanu.

Ovaj veliki i moderan hotel nudi udobne apartmane sa drvenim podovima. Pogodnosti uključuju potpuno opremljenu čajnu kuhinju, kablovsku televiziju i mini-bar. Sve sobe sadrže balkone sa pogledom na planinu.

Velike zajedničke prostorije u hotelu Grand Royale obuhvataju bar u lobiju i cigar-bar sa delom za pušače i bilijarom. U restoranu se služe raznovrsna jela internacionalne kuhinje, a u okviru objekta nalazi se i mini-market.

Spa centar u hotelu Royale sadrži različite vrste sauna, hidromasažnu kadu i prostor za opuštanje. Masaže i kozmetički tretmani takođe su u ponudi i mogu se rezervisati uz doplatu.

WEB-Site: http://www.grandroyalehotel.bg/

Grand Royale & Spa 4 - 1.jpgGrand Royale & Spa 4 - 2.jpgGrand Royale & Spa 4 - 3.jpgGrand Royale & Spa 4 - 4.jpgGrand Royale & Spa 4 - 5.jpgGrand Royale & Spa 4 - 6.jpg