Obaveštenja / Last minute
FIRST MINUTE PONUDA ZIMOVANJE BUGARSKA 2019 - VELIKI IZBOR HOTELA - BANSKO I BOROVEC PO NAJPOVOLJNIJOJ CENI - JESENJA PUTOVANJA 2019 - NOVA GODINA 2019.
   |   

BELEK LETO 2019

BELEK 2019 - NAJPOVOLJNIJE CENE

Belek se nalazi na 35 km od aerodroma u Antaliji.Između borove i eukaliptusove šume smešteni su najmoderniji hotelski kompleksi i golf tereni kako za najveće svetske turnire tako i za početnike. Belek je jedan od centara luksuznog turizma u Antalijskom zalivu.Raskošna mediteranska vegetacija i izuzetno povoljna klima, zlatno žute peščane plaže i hoteli visoke klase, idealana su kombinacija za miran odmor i uživanje u čarima Mediterana. Položaj u blizini brojnih istorijskih lokaliteta (Aspendos, Perge, Side), omogućava ljubiteljima antičke kulture bogat sadržaj. Takođe, u blizini Beleka su i vodopadi Manavgat.

belek 2019 mapa

Pogledajte ponudu BELEK 2019. Provedite LETO 2019 uz najpovoljnije cene za privatni i hotelski smeštaj. Uz FIRST MINUTE popust BELEK može biti vaša sledeća destinacija za LETOVANJE 2019. Kao i svake godine očekujte i LAST MINUTE ponude. Nudimo odloženo plaćanje svih aranžmana iz cenovnika BELEK 2019. Naš program BELEK LETO 2019 pruža Vam mogućnost da birate paket aranžman sa prevozom ili samo najam hotela. Vaš Big Star Travel – turistička agencija Niš.

ribbon