Obaveštenja / Last minute
FIRST MINUTE PONUDA ZIMOVANJE BUGARSKA 2019 - VELIKI IZBOR HOTELA - BANSKO I BOROVEC PO NAJPOVOLJNIJOJ CENI - JESENJA PUTOVANJA 2019 - NOVA GODINA 2019.
   |   

TIGNES I VAL D'ISERE ZIMA 2018

TIGNES I VAL D'ISERE - NAJPOVOLJNIJE CENE

Espace Killy -Tignes i Val d'Iser, skijališta oblast u Savojskim Alpima, koja obuhvata 300 km ski staza, proteže se na nadmorskoj visini od 1550m do čak 3450m i važi za možda i najbolje skijalište na svetu. I što se tiče atmosfere i dobrog provoda takođe nosi epitet jednog od najboljih.. Bićete u prilici da skijate na izuzetnim i dugačkim stazama, od kojih je svakako najpoznatija veleslalomska staza u Val d'Isereu, na kojoj se vozi Svetski kup. Skijajte na mestu gde skijaju najbolji!

Iz donjeg menija izaberite termin putovanja (klikom na termin otvoriće se detalji putovanja)!

OPIS SMEŠTAJA

Naselje Tignes na 2100 m/nv je jezerom podeljeno na dva dela: Le Lac i Val Claret koja su povezani besplatnim ski busom. U centru mesta se nalazi moderni bazen i wellness centar.

Aparmani i studija u ponudi Ski Busa se nalaze u oba dela naselja u različitim rezidencijama. Razlikuju se po površini i opremljenosti. Mogu biti različite strukture od 1/2 krevetni do 1/8 krevetni, a većina aparmana su 1/4 krevetni ili 1/6 krevetni. Apartmani nisu tipski opremljeni, svaki apartman je sa različitim nameštajem i opremom.

tignas4-krevapp59.jpgtignas4-krevapp60.jpgtignas4-krevapp62.jpgtignas4-krevapp69.jpgtignas6krevapp104.jpgtignas6krevapp108.jpgtignas6krevapp114.jpgtignas6krevapp116.jpgtignas6krevapp119.jpgtignas6krevapp122.jpgtignas6krevapp128.jpgtignas6krevapp132.jpg

Osnovna karakteristika za sve apartmane je:

 - 1/2 krevetni apartman - studio površine 15-18m2 sa dnevnom sobom sa ležajem na razvlačenje, opremljenom kuhinjom, kupatilo-toalet.

 - 1/3 krevetni apartman - studio površine 16-20m2 sa dnevnom sobom sa krevetom na sprat i jednim ležajem, opremljenom kuhinjom, kupatilo-toalet.

 - 1/4 krevetni apartman - studio površine 20-25m2 sa dnevnom sobom sa ležajem na razvlačenje, priborom opremljena kuhinja, odvojena kabina ili ulezni deo apartmana sa krevetima na sprat, kupatilo-toalet.

 - 1/5 krevetni apartman - studio površine 22-28m2 sa dnevnom sobom sa ležajem na razvlačenje, kabina ili ulezni deo apartmana sa tri ležaja, opremljena kuhinja, kupatilo-toalet.

 - 1/6 krevetni apartman je dvoprostorni površine 25-35m2 sa dnevnom sobom sa ležajem na razvlačenje, priborom opremljena kuhinja, odvojena spavaća sa bračnim krevetom ili dva ležaja, manja spavaća ili kabina ili ulazni deo apartmana sa dva kreveta ili krevetima na sprat, kupatilo i toalet.

 - 1/7 krevetni apartman je dvoprostorni površine 30-45m2 sa dnevnom sobom sa ležajem na razvlačenje, priborom opremljena kuhinja, odvojena spavaća sa bračnim krevetom ili dva ležaja, manja spavaća ili kabina ili ulazni deo apartmana sa krevetima na sprat, kupatilo i toalet.

 - 1/8 krevetni apartman je dvoprostorni površine 30-45m2 sa dnevnom sobom sa ležajem na razvlačenje, priborom opremljena kuhinja, odvojena spavaća sa bračnim krevetom ili dva ležaja, manja spavaća ili kabina sa krevetima na sprat, i kreveti na sprat u ulaznom delu apartmana, kupatilo i toalet.

Skoro svi apartmani imaju balkon ili terasu, TV (uz doplatu), a najveći deo njih mikrotalasnu rernu i mašinu za sudove.

Uglavnom, postoji mogućnost izbora apartmana tipa "Confort" koji su bolje opremljeni i prostraniji od klasičnih.

Prilikom ulaska u apartmane ostavlja se depozit. Potrebno je poneti sopstvenu posteljinu i peškire ili se mogu iznajmiti na licu mesta. Obavezno je i završno čišćenje koje možete sami uraditi ili tu uslugu platiti.

Tignes je ski centar bez vozola i sa besplatnim organizovanim autobuskim gradskim prevozom. Po dolasku vozilom može doći do zgrade gde ste smešteni, kako biste istovarili prtljag, zatim vozilo morate parkirati na neko od otvorenih ili zatvorenih parkinga uz doplatu.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije Skibus, licenca OTP 45/2012.

Big Star Travel je ovlašćeni posrednik.