Obaveštenja / Last minute
FIRST MINUTE PONUDA ZIMOVANJE BUGARSKA 2019 - VELIKI IZBOR HOTELA - BANSKO I BOROVEC PO NAJPOVOLJNIJOJ CENI - JESENJA PUTOVANJA 2019 - NOVA GODINA 2019.
   |   

HOTELI GRČKA 2019

Hoteli u Grčkoj - najpovoljnije cene

Da li znate koja je tajna uživanja u letovanju u Grčkoj? Bez sumnje, jedan od odgovora je sposobnost da se opustite na grčki način i uživate u odmoru u hotelima i apartmanima u Grčkoj, na koje Vas u okviru svojih aranžmana, vodi Big Star travel: od srca, iskreno i očaravajuće. Nije ni čudo što termin "odmor u grčkom stilu" znači sto posto uspešan, relaksirajući i raznovrstan odmor. Svake sezone Grčka očarava svoje posetioce, pruža radost novih otkrića, nezaboravno iskustvo.

hoteli grcka 2019


Letovanje u Grčkoj za 2019 godinu: Big Star Travel pruža Vam mogućnost rezervisati letovanje tokom cele sezone, uz najveći izbor hotela i apartmana na Halkidikiju(Kassandra, Sitonija, Atos), Paralija Katerini, kao i na prelepim ostrvima Tasosu, Krfu, Zakintosu, kao i Kritu, Rodosu, Peloponezu. Turizam se u ovoj divnoj zemlji konstantno razvija, o tome svi vode računa, posebno stalna briga lokalne samouprave, ulaganje u infrastukturu u hotele i apartmane u Grčkoj i očuvanje prirodnih lepota. Svake godine Grčka postaje sve popularnija turistička destinacija. Najpopularnije destinacije za leto u Grčkoj za 2019 godinu očekije se da će biti Halkidiki (Kassandra, Sitonija, Atos), Paralija Katerini, ostrva Tasos, Krf, Krit, Rodos itd. To nikad ne iznenađuje zato što je grčki narod veoma gostoljubiv, a Grčka obiluje prirodnim lepotama, odličnom klimom, posebno u ovim regijama tako da su one idealne za letovanje.

Early Booking za Letovanje 2019 u Grčkoj

Big Star Travel preko programa Early Booking pruža Vam jedinstvenu priliku da rezervišete letovanje za 2019 godinu za najpopularnije destinacije, najbolje hotele i apartmane unapred i sa minimalnim cenama. Za letovanje na Halkidikiju, letovanje u oblasti Pierije(Paralija, Platamon, Leptokarija, Nei Pori, Litohoro), letovanje na ostrvu Tasos, letovanje na ostrvo Krf i letovanje na ostalim popularnim regijama Grčke sad preko programa Early Booking imate mogućnost da napravite rezervaciju i da dobijete popust do 35%! Iskoristite ovu priliku i rezervišite letovanje za 2019 godinu preko Big Star Travel-a koji poseduje najveću bazu smeštaja i standardnih soba u naipopularnije hotele i apartmane u Grčkoj sa najpovoljnijom cenom.

Rezervište odmah i osigurajte svoj odmor za nastupajuću letnju sezonu 2019.