Obaveštenja / Last minute
FIRST MINUTE PONUDA ZIMOVANJE BUGARSKA 2019 - VELIKI IZBOR HOTELA - BANSKO I BOROVEC PO NAJPOVOLJNIJOJ CENI - JESENJA PUTOVANJA 2019 - NOVA GODINA 2019.
   |   

VIZIRANJE

U samo nekoliko jednostavnih koraka, olakšaćemo Vam ceo proces podnošenja zahteva za izdavanje vize.

  • Pojasnićemo Vam ceo proces podnošenja zahteva za vizu
   Predočićemo Vam kako izgleda ceo proces, objasniti hronologiju radnji, koliko dugo traje, koliko košta, koje su vaše obaveze, šta možete da očekujete.
  • Pružićemo Vam precizne informacije u vezi sa potrebnom dokumentacijom
   Reći ćemo Vam tačno šta Vam je potrebno od dokumentacije u zavisnosti od toga da li ste učenik, student, zaposlen, nezaposlen, penzioner i sl.
  • Uštedećemo Vam vreme i novac
   Nećete morati da vadite bespotrebnu dokumentaciju, plaćate sudskog overivača i sl.
  • Popunićemo online formular i zakazati Vam intervju
   Umesto da se mučite sa popunjavanjem formulara, pitate sebe šta gde treba napisati ili kako zakazati razgovor, a da budete zaista sigurni da ste to dobro uradili, mi ćemo sve to uraditi za vas.
  • Pripremićemo vas za intervju za vizu
   S obzirom da je jako važno na intervjuu ostaviti dobar utisak, mi ćemo Vam dati praktične savete kako da izgledate što uverljivije na razgovoru, šta trebate posebno da naglasite i sl.
  • Kompletnu uslugu dobijate za 50 EUR
   Za 50 EUR od nas dobijate kompletnu uslugu - osnovne informacije, vođstvo kroz ceo proces, informacije o dokumentaciji, popunjen formular, pripremu za intervju, zakazivanje intervjua. U ovu cenu nisu uračunate takse za apliciranje koje se plaćaju ambasadama zemalja za čiju se vizu aplicira.

KAKO TO IZGLEDA

Za samo nekoliko dana ćete Vi i Vaša dokumentacija biti spremni za ulazak u proces.

Nakon što nas kontaktirate, u zavisnosti od vašeg trenutnog statusa i situacije u kojoj se nalazite (student, učenik, zaposlen, nezaposlen itd), ćemo Vam dati precizne informacije u vezi sa potrebnom dokumentacijom koju ćete morati da obezbedite pre ulaska u proces popunjavanja online formulara.

Nakon što pribavite sva neophodna dokumenta, preglećamo sva pribavljena dokumenta i uveriti se da je dokumentacija u redu, a zatim Vam popuniti online prijavu i zakazati intervju i sastanak u ambasadi za predavanje dokumentacije.

Pre odlaska u ambasadu, predočićemo Vam šta je neophodno na razgovoru da naglasite, šta će vas službenik ambasade pitati, na koja pitanja posebno da obratite pažnju itd.

U jednoj rečenici, napravićemo Vam najbolju moguću prijavu od onoga sa čim raspolažete.

MI VAM NE MOŽEMO GARANTOVATI DOBIJANJE VIZE, ali Vam značajno možemo povećavati izglede za dobijanje iste i drastično Vam olakšavati ceo proces.

 

Vizni režim paralija leto