Obaveštenja / Last minute
FIRST MINUTE PONUDA ZIMOVANJE BUGARSKA 2019 - VELIKI IZBOR HOTELA - BANSKO I BOROVEC PO NAJPOVOLJNIJOJ CENI - JESENJA PUTOVANJA 2019 - NOVA GODINA 2019.
   |   

LIVIGNO ZIMA 2019

LIVIGNO 2019 - NAJPOVOLJNIJE CENE

Termin: 
::: 26.01./02.02.2019. :::

PAKET ARANŽMAN:
BUS + SMEŠTAJ + SKI PASS…već od 489 € !!!

Livigno – prelep planinski gradić na 1800 mnv sa brojnim sadržajima, popularno i svetski poznato italijansko skijalište, bescarinska zona “duty free shop”, raj za kupoholičare… slažete se, dovoljno razloga da se ove zimske sezone odlučite baš za ovu skijašku destinaciju u Italiji. Smešten u kotlini, na samoj granici sa Švajcarskom, raspolaže sa ukupno 115 km staza, 28 % čine plave staze, 55 % crvene i 17 % crne staze. Ukupni kapacitet skijališta je 55.000 skijaša/sat.

PROMO CENA – FIRST MINUTE DO 15.09.2018.

Cena paket aranžmana izražena u € po osobi:
PREVOZ iz Niša + SMEŠTAJ na bazi 7 noćenja + 6-dnevni SKI PASS
Polasci autobusa su dan ranije u odnosu na termin iz cenovnika

Termin 26. januar/02. februar 2019.
Mesto polaska Niš Beograd
Jednosobni apartman za 4 osobe 529 519
Jednosobni apartman za 3 osobe 549 539
Studio za 2 osobe 575 565

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banka Intesa za efektivu na dan uplate

Popusti za decu:

 • JUNIORI – Deca rođena 2003.god -2011.god imaju svoj ležaj,sedište u busu i dečiji ski pass i ostvaruju popust od 70 EUR u odnosu na cenu paket aranžmana iz tabele.
 • Deca do 7,99 god (rođena posle 2011. god) – imaju svoj ležaj, sedište u busu i baby ski pass i ostvaruju popust od od 180 EUR u odnosu na cenu paket aranžmana iz tabele.Važi samo uz kupljeni ski pass jednog odraslog člana porodice.

OPIS SMEŠTAJA:

Rezidencija “San Marco” nalazi se pored ski staze i do samog “San Roco” ski lifta, u mirnom delu mesta, na 15-tak min lagane šetnje do centra Livigna. Brojne prodavnice, restorani, i stanica lokalnog ski busa se nalaze u neposrednoj blizini ovog objekta. Rezidencija ima prizemlje i dva sprata. Raspolaže sa 3 studija i 7 apartmana. Gostima je na raspolaganju besplatan WiFi, skijašnica, privatni parking.

 • Studio za 2 osobe (20 m2): jedna prostorija sa francuskim ležajem, kompletno opremljena kuhinja bez mašine za pranje posuđa, kupatilo, SAT TV.
 • Jednosobni apartman za 2-4 osobe (38 m2): spavaća soba sa francuskim ležajem ili dva singl ležaja, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje, komplet opremljena kuhinja sa mašinom za pranje posuđa, kupatilo, SAT TV.

Rezidencija “Casa Marcos” nalazi se pored ski staze ispred “Doss” ski lifta, na 15-tak min lagane šetnje do centra Livigna, iznad poznatog kafe-restorana “Marco’s”. Objekat raspolaže sa 9 apartmana, za smeštaj 2-4osobe, na prvom i drugom spratu. Gostima je na raspolaganju besplatan WiFi, skijašnica. Apartmane na prvom spratu ne preporučujemo porodicama sa decom, zbog moguće buke kafića u prizemlju objekta.

 • Jednosobni apartman za 2-4 osobe (38 m2): spavaća soba sa francuskim ležajem ili dva singl ležaja, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje, komplet opremljena kuhinja sa mašinom za pranje posuđa, kupatilo, SAT TV.

PROGRAM PUTOVANJA:
1. dan: Polazak iz Niša u popodnevnim časovima. Skupljanje putnika duž auto puta Niš – Beograd. Vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Italiju.
2. dan: Dolazak u Livigno u popodnevnim satima i smeštaj u apartmane.
3. – 8. dan: Šestodnevno skijanje u ski oblasti Livigno.
9. dan Priprema za put, raspremanje apartmana, odjava do 09:00h ujutru. Polazak. Obilazak OUTLET shopping centra (www.palmanovaoutlet.it). Nastavak puta ka Srbiji.
10. dan Dolazak u Srbiju, u Beograd u prepodnevnim časovima, a u Niš u popodnevnim časovima. Kraj usluge.

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • Prevoz autobusom visoke turističke klase na relaciji Niš – Livigno – Niš;
 • Smeštaj u odabranom studiju/apartmanu na bazi 7 noćenja;
 • Šestodnevni ski pass za Livigno (115 km staza);
 • Korišćenje posteljine u apartmanu;
 • Troškove pratioca grupe;
 • Troškove organizacije putovanja;

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • Lokalne takse _ € po osobi po noći (deca do _ god ne plaćaju) – plaćanje u agenciji;
 • Obavezan depozit za ski karticu – 5 € – vraća se poslednjeg dana skijanja ukoliko vratite ski karticu;
 • Završno čišćenje apartmana, obavezno, na licu mesta: studio – 45€; jednosobni apartman – 60€. Smatra se da će klijenti srediti kunjiski deo i očistitti posuđe prilikom razduživanja apartmana. U slučaju da nije sređen kuhinjski deo, doplata iznosi 25€;
 • Obavezan depozit za najam apartmana 200 € po studiju/apartmanu – plaća se na licu mesta – keš/kreditnom karticom (VISA/MASTER CARD), tako što se blokiraju sredstva u iznosu depozita za određenu smeštajnu jedinicu. Sredstva na kartici se odblokiraju/depozit se vraća prilikom razduživanja apartmana, ukoliko nema oštećenja;
 • Obavezno međunarodno zdravstveno osiguranje sa ski rizikom – ________ din;

NAPOMENA:

 • Za neskijaše cena se umanjuje 170 € u terminu 05.01./12.01. od cene paket aranžmana iz tabele, odnosno, 190 € u terminu 26.01./02.02. od cene paket aranžmana iz tabele
 • Ukoliko stranke koriste sopstveni prevoz, cena se umanjuje 60 € od cene paket aranžmana (odnosi se na cene sa polaskom iz Niša); cena se umanjuje 50 € od cene paket aranžmana (odnosi se na cene sa polaskom iz Beograda);

DOPLATA:

 • Doplata za korišćenje garaže – na upit, 60€ po vozilu za 7 dana

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje – 40% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana;
 • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master Card (isti uslovi kao gotovina);
 • Odloženo čekovima građana: 40% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama najkasnije do 31. marta 2019. god;
 • Administrativnom zabranom u jednakim mesečnim ratama najkasnije do 31. marta 2019. godine, po uslovima organizatora putovanja.
  Preko računa uz profakturu;

MINIMUM ZA REALIZACIJU PROGRAMA PUTOVANJA JE 45 PUTNIKA.
KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA U SLUČAJU OTKAZIVANJA ARANŽMANA  JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije Ski & Sun Travel, licenca OTP 381/2010.
Big Star Travel je ovlašćeni posrednik.