Obaveštenja / Last minute
FIRST MINUTE PONUDA ZIMOVANJE BUGARSKA 2019 - VELIKI IZBOR HOTELA - BANSKO I BOROVEC PO NAJPOVOLJNIJOJ CENI - JESENJA PUTOVANJA 2019 - NOVA GODINA 2019.
   |   

KOPAONIK ZIMOVANJE

Hotel Club A - Hotel Putnik

kopaonik hotel club a

Hotel Club A

Lokacija: Hotel Club A je hotel sa autentičnim šarmom planinskog ambijenta, smešten u središtu turističkog centra Kopaonik, na 1750 metara nadmorske visine. Dohotela Club A se lako može stići kolima ili javnim prevozom, obzirom da se autobuska stanica nalazi samo 50m od hotela.

Karakteristike: ima 96 soba i dva apartmana.

Dodatni sadržaj: zatvoren bazen, jakuzzi i sauna, salon za masažu, skijašnica, parking (besplatan za goste hotela), internet cafe, mini sportska sala i frizerski salon, buffet restoran, a la carte restoran, aperitiv bar, piano bar, kao i dobro opremljena igraonica za decu sa stručnim osobljem.

Usluga: polupansion sa mogućnošću doplate ručka. Doručak i večera se služe na bazi švedskog stola dok se za ručak služe jela sa jelovnika.

GostimahotelaClub A su na raspolaganju (uz upit i besplatno):
PC, WiFi internet, sef, fotokopir aparat, faks, štampač, room service, lanč paket, dečiji krevetac, baby stolica za hranjenje.

Club A pruža kompletnu uslugu i za organizovanje stručnih skupova i seminara. Konferencijska sala ima 60 mesta, a dve dodatne sale pružaju mogućnost za rad manjih grupa. Obezbeđen je i prateći servis po potrebi: buffet restoran, à la carte restoran, aperitiv bar i piano bar. Doručak i večera (polupansion) se serviraju na bazi švedskog stola.

Hotel Club A pruža kompletnu udobnost i mogućnost da svaki trenutak bude vrhunsko uživanje.

Sadržaj soba: svaka soba ima televizor sa satelitskim programom, direktnu telefonsku liniju i mini bar.
kopaonik_zima_club_a1.jpgkopaonik_zima_club_a2.jpgkopaonik_zima_club_a3.jpgkopaonik_zima_club_a4.jpgkopaonik_zima_club_a5.jpgkopaonik_zima_club_a6.jpg
 

Hotel Putnik

kopaonik hotel putnik

Lokacija  Hotel Putnik Kopaonik se nalazi u Sunčanoj dolini, najlepšem predelu Kopaonika, na 1650 metara nadmorske visine, svega 15 minuta hoda od turističkog centra Kopaonika i ski liftova.

Karakteristike: U letnjem periodu možete se rekreirati na sportskim terenima za košarku, odbojku i tenis koji se nalaze u blizini hotela Putnik.

Sadržaj: gostima hotela Putnik su na raspolaganju 90 soba i 3 apartmana, sa TV i satelitskim programom, kupatilom, telefonom i besplatnim internetom.

Dodatni sadržaj: veliki restoran, aperitiv sala sa prostranim salonom u dva nivoa, kamin sala, frizerski salon, salon za masažu, sauna, teretana, sala za stoni tenis, bilijar sala, prodavnica suvenira, besplatan wireless internet, skijašnica, parking (besplatan za goste hotela), teren za male sportove koji se nalazi u neposrednoj blizini hotela, sa izvanrednim mogućnostima za pripreme sportskih ekipa. Kongresna sala za održavanje konferencija i seminara, može primiti i do 150 ucesnika.

Pogodnost: gosti hotela Putnik mogu koristiti (besplatno) bazen hotela Club A, besplatan prevoz do centra Kopaonika 2 puta dnevno.

Gostima hotela Putnik su na raspolaganju 90 soba i 3 apartmana, sa TV i satelitskim programom, kupatilom, telefonom i besplatnim internetom.
 
kopaonik_zima_putnik1.jpgkopaonik_zima_putnik2.jpgkopaonik_zima_putnik3.jpgkopaonik_zima_putnik4.jpgkopaonik_zima_putnik5.jpgkopaonik_zima_putnik6.jpg