Štampa

KOPAONIK ZIMOVANJE

Hotel Srebrna lisica

kopaonik srebrna lisica

Bivši hotel INVESTBANKA, danas “SREBRNA LISICA” , smešten je između staza Malo jezero (noćna staza) i Sunčana dolina, na 1752 m nadmorske visine, s pogledom na bujnu šumu smrče. Pred sam ulaz u centar, idući od Jošaničke Banje i Raške, odvaja se asfaltni put i vodi do parkinga i samog objekta „Srebrna lisica“.

Na samom ulazu je prostrani hol sa recepcijom, restoran i skijašnica. Tu je i internet cafe i prodavnica.

“Srebrna lisica” poseduje 34 komforna apartmana i 9 dvokrevetnih soba. Svaki apartman poseduje kupatilo, udoban dnevni boravak koji omogućava opuštanje uz strane i domaće TV kanale i telefon.

Po strukturi i opremljenosti, apartmani se bitno ne razlikuju. Hotel poseduje apartmane veličine 25 m2 i 35m2. Za mlađe, a ukoliko žele mogu i stariji, tu je i igraonica sa najnovijim PC i Sony igricama. U holu, kao i restoranu i aperitiv baru, obezbeđena je bežična internet veza. Aperitiv bar je jedini hotelski prostor u kome je dozvoljeno pušenje. Za potrebe održavanja kongresa, seminara, raznih predavanja i sl, aperitiv bar Srebrne lisice se lako i brzo pretvara u odgovarajuću salu.

Iz prostranog hola, pored prodavnice, ulazi se u restoran sa nacionalnom kuhinjom.

Za sezonu 2013 / 2014 Hotel Srebrna Lisica je dodatno renovirana. 

Hotel Srebrna Lisica 1.jpgHotel Srebrna Lisica 2.jpgHotel Srebrna Lisica 3.jpgHotel Srebrna Lisica 4.jpgHotel Srebrna Lisica 5.jpgHotel Srebrna Lisica 6.jpg


AdmirorGallery 5.0.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.