Obaveštenja / Last minute
FIRST MINUTE PONUDA ZIMOVANJE BUGARSKA 2019 - VELIKI IZBOR HOTELA - BANSKO I BOROVEC PO NAJPOVOLJNIJOJ CENI - JESENJA PUTOVANJA 2019 - NOVA GODINA 2019.
   |   

KOPAONIK ZIMOVANJE

Vila Vesna

kopaonik vila vesna

Lokacija i opis Vila Vesna nalazi se u Vikend naselju Kopaonik, na 1150 m/nv, pored samog asfaltnog puta Raška - Rudnica - Kopaonik (5 km od centra). Vrlo blizu je žicara Suncana Dolina (bivši Hotel Bacište). Pogodna je za porodicni odmor. 
U neposrednoj blizini Vile nalaze se restoran i Super market. Odmah pored nase vile nalazi se picerija "Čajetinska dolina", ambijent predivan i opuštajući. Autobus do ski staza prevozi goste 2 puta ujutru i 2 puta posle podne.
 
Restorani Odmah pored Vile nalazi se picerija "Čajetinska dolina", ambijent predivan i opuštajući. Gosti Vile imaju pogodnosti u piceriji. Usluga je na bazi najma uz mogućnost doplate za doručak, u JollyKop Apartmanima, u iznosu od 4 € dnevno, po osobi. Doplata se vrši na licu mesta.
 
OPIS APARTMANA

Novosagradjena vila raspolaže sa 9 apartmana veličine 36 m2, kompletno opremljenih. Svaki apartman ima terasu, parking mesto, kupatilo (tuš, fen). Dnevna soba / kuhinja: trosed na rasklapanje za 2 osobe, sto za ručavanje za četiri osobe,TV, kuhinja (sa kompletnim posuđem), frižider, šporet. Kupatilo: tuš, fen. Spavaća soba: francuski ležaj, plakar.

Apartmani imaju podno grejanje i sušač u kupatilu.

0+1 - dve osobe: francuski ležaj; 

2+0 - dve osobe: dva odvojena ležaja; 

1+1 - tri osobe: jedan dupli ležaj i jedan singl; 

2+1 (0+2) - četiri osobe: jedan trosed na rasklapanje i jedan francuski ležaj. 

* NAPOMENA za Internet u Vili:Na protok podataka utiče više faktora npr. kvalitet signala, preopterećenost baznih stanica, itd. Maksimalni teoretski korisnički protok Interneta koji podržava unapređena mt:s mreža, odnosno HSPA+ tehnologija je do 42 Mb/s u download-u i 5,7 Mb/s u upload-u. Brzina prenosa od 42 Mb/s je ostvariva samo u idealnim uslovima odnosno kada se korisnik ne kreće, ima idealnu pokrivenost bazne stanice i pristup mreži sa najnovijih generacija telefona i tableta koji podržavaju maksimalnu brzinu.

Vila Vesna - 1.jpgVila Vesna - 2.jpgVila Vesna - 3.jpgVila Vesna - 4.jpgVila Vesna - 5.jpgVila Vesna - 6.jpg