Obaveštenja / Last minute
FIRST MINUTE PONUDA ZIMOVANJE BUGARSKA 2019 - VELIKI IZBOR HOTELA - BANSKO I BOROVEC PO NAJPOVOLJNIJOJ CENI - JESENJA PUTOVANJA 2019 - NOVA GODINA 2019.
   |   

Kosta Brava 2019

CENOVNIK U PRIPREMIkosta brava leto cene

Hotel Santa Ana ★

Lokacija: Nalazi se na 150 metara od plaže i na 300 m od centra Ljoret de Mara. Usluga: Noćenje sa doručkom - švedski sto. Smeštaj: Svaka soba ima kupatilo, a većina ima i terasu. Sadržaj hotela: Hotel raspolaže salonom sa TV-om, barom, terasom za sunčanje. Mogućnost korišćenja gradskog parkinga u blizini hotela.

lloret-de-mar.jpgpalazina.jpgsatanza.jpg

Hotel Castella ★

Lokacija: Udaljen je 250 metara od plaže u Ljoret de Maru. Usluga: Polupansion (doručak i večera) - švedski sto. Smeštaj: U sobama sa sopstvenim kupatilom od kojih većina poseduje terasu. Sadržaj hotela: Hotel poseduje recepciju, bar, restoran, lift, sef, TV salu i bazen. Preporučuje se za letovanje omladine. Doplate: Korišćenje sefa.

1595740.jpg1595765.jpg1595790.jpgimage0061.jpgimage0072.jpgimage0083.jpg

Hotel Don Juan Center ★★

Nalazi se u turistickom centru grada, a na samo 250 m od plaže. Sve sobe imaju kupatilo (jednokrevetne - sa tusem), terasu i sef. Hotel poseduje bar, lift, TV salu, otvoreni bazen, salu za zabavu, bilijar, video-igre, stoni tenis. U vreme pune sezone nude animacioni program u vecernjim casovima. Ishrana je po principu „svedskog stola“.

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg7.jpg8.jpg

San Juan Park ★★

Lokacija: nalazi se u neposrednoj blizini hotela Plaza Paris 4*. Od plaže udaljen oko 300m. Usluga: noćenje s doručkom – švedski sto. Mogućnost doplate za polupansion (večera u hotelu Plaza Paris 4* - od hotela San Juan Park 2* udaljen oko 50m). Smeštaj: Sve sobe imaju kupatilo, sef, telefon, SAT TV, fen, terasa. Sadržaj hotela: otvoreni bazen, igraonica, TV sala, internet, recepcija, lift, klima u zajedničkim prostorijama, rent-a-car, javni parking u blizini hotela (uz doplatu).

FG_SanJuan_Park_15_1_.jpgFG_SanJuan_Park_15_2_.jpgFG_SanJuan_Park_15_3_.jpgFG_SanJuan_Park_15_5_.jpgFG_SanJuan_Park_15_6_RX.jpgFG_SanJuan_Park_15_7_.jpgFG_SanJuan_Park_15_8_.jpgFG_SanJuan_Park_15_9_.jpgFG_SanJuan_Park_15_11_.jpgFG_SanJuan_Park_15_12_.jpg

Grand Hotel Don Juan ★★★

Lokacija: Nalazi se u turisti kom centru grada, a na samo 400 m od plaže. Pored hotela se nalaze mnogobrojne radnje, restorani i diskoteke. Slobodno se može reći da je ovo jedan od poznatijih hotela u gradu i jedan od najvećih na Kosta Bravi. Otvoren je tokom cele godine, što je veoma dobro, jer većina hotela na Kosta Bravi zatvara tokom zime. Usluga: Pun pansion - švedski sto. Smeštaj: Hotel ima 800 dvokrevetnih i 70 jednokrevetnih soba koje su dosta prostrane, pa omogućavaju i prepravku u trokrevetne i četvorokrevetne  sobe. Svaka  ima  kompletno  opremljeno  kupatilo,  SAT  TV,  telefon,  terasu,  centralno  grejanje  i  sef. Sadržaj hotela: Hotel poseduje veliki hol gde se nalazi recepcija, bar restoran, salu za druženje, salu za aerobik, ping - pong salu, bilijar, zatvoreni i otvoreni bazen, teren za tenis, zatvoreni parking … Prilagođen je manjim i većim grupama kao i familijama. Doplate: Korišćenje parkinga.

1.jpg3.jpg7.jpg1430817_2_b.jpg1430817_3_b.jpg1430817_4_b.jpglloret-juan_2.jpg

Hotel Maria del Mar ★★★

Lokacija: Hotel se nalazi u centru Ljoret de Mara, 300 metara od plaže i 100 metara od autobuske stanice. U blizini hotela se nalaze barovi, restorani i radnje. Usluga: Polupansion (doručak i večera) - švedski sto. Smeštaj: Hotel ima 323 sobe, sobe imaju kupatilo sa fenom za kosu, telefon, TV, klimu, krevetac, grejanje, sef i balkon. Sadržaj hotela: Recepcija radi 24h, veliki ulazni hol sa pet liftova, restoran (a la carte), zatvoren bazen, otvoren bazen, ležaljke za sunčanje oko bazena, garažu ili parking, soba za prtljag, mini klub, program animacije, tv sala, bar, internet deo, wi-fi internet, sef. Doplate: Korišćenje kreveca, garaže ili parkinga i sefa.

fachada2.jpghabitacion.jpgmaria-del-mar.jpgmaria-del-mar_07.jpgmaria_2.jpgrecepcion.jpg

Hotel Copacabana ★★★

Lokacija: Hotel se nalazi u centru Ljoret de Mara, 400 metara od plaže. Usluga: Polupansion (doručak i večera) - švedski sto. Smeštaj: Hotel raspolaže sa 162 sobe, koje su opremljene kupatilom, telefonom, klimom, tv, sef (uz doplatu) i balkonom. Sadržaj hotela:  Recepcija radi 24h, restoran (a la carte), lift, bar, bazen, bar na bazenu, bazen za decu, sauna, đakuzi, noćno obezbeđenje, menjačnica, wi-fi internet, frizer, teretana, tenis, stoni tenis, bilijar, skvoš, TV sala, sala za konferencije, garaža ili parking. Parkiranje je moguće 25 metara od hotela, na parkingu Grand Casina. Doplate: Korišćenje klime, sefa, parkinga i garaže.

9418.jpg29291a.jpg369563copacabana_hotel_lloret.jpg837429piscina.jpg

Hotel La Carolina ★★★

Lokacija: Nalazi se u mirnijem delu centra Ljoret de Mar-a, urađen u etno stilu. Nalazi se oko 350 metara od gradske plaže. Usluga: Polupansion (doručak  i večera) - švedski sto. Smeštaj: Sve sobe su komforne sa TWC-om, TV-om, sefom, terasom i klimom. Sve sobe imaju pogled na bazen. Sadržaj hotela: U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, igraonica, terasa za sunčanje, bazen, TV sala, stoni tenis i parking. Doplate: Korišćenje parkinga.

923605.jpgbar.jpghabitacio.jpghabitacio_detall.jpgmenjador.jpgpiscina.jpgporxo_nit.jpgrecepcio.jpg

Hotel Alegra Fenals Mar (exSavoy) ★★★ sup

Lokacija: Nalazi se na 100 metara od plaže. Usluga: All inclusive sve uključeno (doručak, ručak i večera i nacionalna pića) - švedski sto, ili polupansion –doručak/večera (švedski sto) u zavisnosti od izabrane usluge. Smeštaj: Hotel ima 164 sobe rasporeðene na 7 spratova. Svaka ima kupatilo, fen, telefon, SATTV, klimu, terasu, a neke i pogled na more. Sadržaj hotela: Prostran ulaz i dva lifta olakšavaju dolazak sa koferima i kolicima. U sklopu hotela se nalazi bazen za odrasle, bazen za decu, bar pored bazena, terasa za sunèanje, TV sala, bilijar, video igre, internet zona, masaža i sef. U večernjim satima u hotelu se organizuje muzički spektakl. Doplate: Korišćenje kreveca za bebe.

fotos194061a.jpgfotos194062a.jpgfotos194063a.jpggllsavo_14_6.jpggllsavo_14_7.jpg

Hotel Flamingo ★★★★

Lokacija: Nalazi se u centru Ljoret de Mara. Udaljen je oko 200 m od plaže. Usluga: Polupansion (doručak  i večera) -  švedski sto. Smeštaj: Svaka soba poseduje: TWC, SAT TV , telefon, internet konekciju i terasu. Sadržaj hotela: Recepcija, restoran, otvoreni bazen, bar, sef, internet konekcija, terasa za sunčanje, centar za zabavu. U blizini hotela se nalaze restorani, barovi i radnje. Doplate: Korišćenje sefa i internet konekcije.

exteriors_7_.jpgexteriors__2tocat.jpgl1000192.jpg_mg_1167_editar.jpg_mg_1227_editar.jpg_mg_1234_editar.jpg_mg_1258.jpg_mg_1272.jpg_mg_1313_editar.jpg_mg_1331_editar.jpg_mg_1334.jpg_mg_1356_editar.jpg

Hotel Acapulco ★★★★

Lokacija: Porodični hotel na 400 metara od plaže, u centru Ljoreta. Usluga: Polupansion  (doručak i večera) - švedski sto. Smeštaj: Svaka soba ima  kupatilo, fen, TV,  telefon, klimu , mini bar, internet konekciju, a većina ima i terasu. Sadržaj hotela: U sklopu hotela je internet zona, bilijar, video igre, otvoreni bazen za decu i odrasle, đakuzi, diskoteka i zatvoreni parking. Hotel organizuje dva puta u nedelji zabavno veče sa animacionim programom. Doplate: Korišćenje mini bara i zatvorenog parkinga.

1.gif5.gif6.gif7.gif9.gifgllalex_14_4.jpghabitacio.jpgpiscina3.jpgrecepcio2.jpg

Hotel Metropol ★★★★

Lokacija: Hotel je u strogom centru grada na glavnom šetalištu pored zgrade Opštine i na samo 35 m od glavne plaže. Usluga: Polupansion (doručak i večera) - švedski sto. Smeštaj: Sobe su veoma prostrane.  Imaju SAT TV, telefon, sef, kupatilo. Neke od soba (1/2,1/3)  imaju i terasu. Sadrzaj hotela: Moderan renoviran hotel, potpuno klimatizovan. Poseduje bar, TV salon, restoran, internet, lift i parking. Na zadnjem spratu se može uživati u predivnom pogledu na more, koristiti fitness sala i prostor za sunčanje sa ležaljkama. Doplate: Soba sa terasom, korišćenje kreveca za bebe i parkinga.

foto01.jpgfoto02.jpgfoto03.jpgfoto04.jpgfoto05.jpgfoto06.jpgfoto07.jpgfoto08.jpgfoto09.jpg

Hotel Mariner (ex Mediterranean Sand) ★★★★

Lokacija: nalazi se samo na 20m od peščane plaže i 200m od centra Ljoret de Mara. Usluga: polupansion (doručak i večera)-švedski sto. Smestaj: Svaka soba sadrzi kupatilo, terasu, klimu, telefon, tv, WIFI. Sadrzaj hotela: Renoviran je 2012 godine. Sadrži recepciju koja radi 24h, restoran, bar, bazen za decu i odrasle, terasu za sunčanje, internet kutak, menjačnicu, sef, medicinsku službu. Dozvoljeni su kućni ljubimci do 5 kg. (uz doplatu). Doplate: Wifi, krevetac za bebe, sef.

bany1-520x270.jpgdoble-baixa.jpgfachada_baja.jpgimg_0787baixa.jpgpict0113-520x500.jpgpiscinavistaaerea_baja.jpgpiscina_cadira-520x270.jpgpiscina_chica-520x270.jpgsillon-520x270.jpg

Hotel Alegria Plaza Paris ★★★★

Lokacija: Hotel je renoviran 2007. godine  i nalazi se u centru Ljoret de Mara, na oko 300 metara od gradske plaže. Usluga: Polupansion (doručak i večera) - švedski sto. Smeštaj: Sve sobe su sa TWC-om, TV-om, klimom (centralna klimatizacija), terasom, mini barom i sefom. Sadržaj hotela: U sklopu hotela nalazi se više restorana i barova, otvoreni bazen za odrasle i decu, otvoreni đakuzi sa hidromasažom, masaža, sauna, spa centar, internet, disko, teretana i klub za decu sa animacijom... Doplate: Korišćenje mini bara, kreveca za bebe, parkinga i sefa.

bar.jpgdoble_standard_1.jpggym.jpghab_familiar.jpghall.jpgspa_buda.jpgspa_caldarium.jpgspa_sala_mas.jpgspa_vista.jpgvista_piscina_1.jpgvista_piscina_2.jpgvista_piscina_exterior.jpgvista_restaurant.jpg_mg_2345.jpg

Hotel Santa Rosa

LOKACIJA: Nalzi se u mirnom delu Ljoret de Mara, 150m od plaže.
USLUGA: Polupansion (doručak i večera) – švedski sto
SMEŠTAJ: Sve sobe poseduju kupatilo, terasu, telefon, klimu, sef ( uz doplatu ), SAT TV, fen, internet ( uz doplatu )
SADRŽAJ HOTELA: Hotel poseduje recepciju, menjačnicu, TV salu, parking, restoran, saunu, bazen, zabavni program, internet, lift, bar na bazenu, ostavu za prtljag
DOPLATE: Sef, internet, parking

Hotel Riviera ★★★

Lokacija: Oko 100 m od peščane plaže u neposrednoj blizini centra Santa Suzane i brojnih sadržaja. Stanica gradskog prevoza nalazi se odmah ispred hotela. Usluga: Polupansion (doručak i večera) - švedski sto. Smeštaj: Sve sobe poseduju klimu , SAT TV, telefon, kupatilo, terasu. Sadržaj hotela: Hotel poseduje restoran, bar, bazen za decu i odrasle, igralište za decu, bilijar, sef na recepciji, internet.

gssrivi_12_1.jpggssrivi_12_2.jpggssrivi_12_3.jpggssrivi_12_4.jpggssrivi_12_5.jpggssrivi_12_6.jpg

Hotel Alhambra ★★★★

Lokacija: Udaljen je oko 100 metara od plaže, 300 metara od centra Santa Susanne i 1km od Malgrata de Mar. Usluga: Polupansion (doručak i večera) - švedski sto. Smeštaj: Hotel je renoviran 1999.godine. U arapskom je stilu i poseduje 244 soba od kojih neke imaju pogled na more, a neke pogled na bazen. Svaka soba poseduje kupatilo, telefon, SAT TV, klimu, grejanje, sef i terasu. Sadržaj hotela: Hotel ima bazen za decu i odrasle, park za decu, vrt, klimu i grejanje u zajedničkim prostorijama, TV salu, mašine za zabavu, salu za ples, bilijar, ping-pong, diskoteku, teretanu, saunu, solarijum, internet kafe, servis za pranje i peglanje i program za animaciju. Doplate: Korišćenje sefa.

gssalha_12_1.jpggssalha_12_2.jpggssalha_12_3.jpggssalha_12_4.jpggssalha_12_5.jpggssalha_12_6.jpg

Hotel Tahiti Playa ★★★★

Lokacija: Hotel je smešten na samoj obali preko puta plaže u Santa Susanni. Lokacija hotela predstavlja jednu od najvećih prednosti samog objekta, jer ima direktan pristup plaži. Udaljen je od tržnog centra 100 metara. Usluga: Polupansion (doručak i večera) - švedski sto. Smeštaj: Raspolaže sa 472 sobe. Sve sobe su klimatizovane i poseduju kupatilo, terasu, telefon, SAT TV, sef. Postoje sobe koje su adaptirane za osobe sa otežanim kretanjem. Sadržaj hotela: Od ostalih hotelskih sadržaja svakako treba izdvojiti najveći bazen u Santa Susanni, sa dubinom do 4,6 metara, za manju decu postoji i dečiji bazen, đakuzi, bašta, parking, kafeterija.... Doplate: Korišćenje sefa i parkinga.

11_copia.jpgexterior_03.jpggeneral2.jpgjacuzzi.jpgpisciangran.jpgpiscina_20.jpg

Hotel Caprici Verd ★★★★

Lokacija: Nalazi se na samom šetalištu Santa Suzane, 100 metara je udaljen od plaže. Usluga: Polupansion (doručak i večera) - švedski sto. Smeštaj: Smeštajni kapacitet 266 soba, sve imaju TWC, SAT TV, klimu, telefon, mini bar, internet konekciju, sef i terasu. Sadržaj hotela: Pored restorana, hotel ima 2 bara i „spa centar“ sa bazenom, saunom, đakuzijem i teretanom. Adaptiran je za osobe sa otežanim kretanjem.Gosti mogu da koriste bazen koji ima izdvojeni deo za decu ili da se zabave igrajući stoni tenis i video igrice. Najmlađi posetioci imaju svoj klub, a o njihovoj zabavi i zabavi starijih brine tim animatora. Doplate: Korišćenje sefa, internet konekcije i parkinga.

habitacion-chica.jpghabitacion_familiar-chica.jpghotel-chica.jpgisla_postres-chica.jpgpt_hotel_hotel_caprici_verd_34_1_51348b3a4db4c.jpgrestaurante-chica.jpg

Hotel Reymar ★★★

Lokacija: Udaljen je 50 metara od plaže, a od centra Malgrat de Mara 1 kilometar. Usluga: Polupansion (doručak i večera) - švedski sto. Smeštaj: Svaka soba ima kupatilo, klimu, grejanje, terasu, SAT TV, telefon. Sadržaj hotela: Hotel poseduje lift, klimu i grejanje u zajedničkim prostorijama, bar, TV i video salu, salu za igre, vrt, park za decu, bazen, bar na bazenu, spoljašnji parking, animacioni program, bilijar, video igre. Adaptiran je za osobe sa otežanim kretanjem. Recepcija radi 24 h. Doplata: Korišćenje parkinga.

gmareym_12_1.jpggmareym_12_2.jpggmareym_12_3.jpggmareym_12_4.jpggmareym_12_5.jpg

Hotel Reymar Playa ★★★

Lokacija: Smešten u gradu Malgrat de Mar, udaljen nekoliko minuta hoda od plaže. Usluga: Polupansion (doručak i večera) - švedski sto. Smeštaj: Svih 210 soba imaju kupatilo, SAT TV, telefon, klimu i terasu. Sadržaj hotela: U svom sastavu ima otvoreni bazen, restoran, TV salu, salu za sastanke, igraonicu, baštu, internet zonu… Doplata: Korišćenje parkinga.

gmareyp_12_1.jpggmareyp_12_2.jpggmareyp_12_3.jpggmareyp_12_4.jpggmareyp_12_5.jpg

Hotel Internacional ★★

Lokacija: Nalazi se u prvoj liniji do mora i šetališta Kalelje. Sa njegovih terasa se pruža predivan pogled na pučinu, plažu, kao i na simbol Kalelje, njen Svetionik (Faro de Calena). Usluga: Polupansion (doručak i večera) - švedski sto. Smeštaj: Svaka soba ima kompletno uređeno kupatilo, telefon, SAT TV i terasu. Sadržaj hotela: Bar - salon je izuzetno originalno uređen, sa ogromnom "planetom Zemljom koja visi sa plafona (ujedno zaštitni znak l t hotela). Tu je zatim TV sala sa džinovskim ekranom i videom, sala za društvene igre sa mašinama za zabavu, bazen za decu i odrasle. Tri puta nedeljno je organizovan večernji šou. Imaju noćnog čuvara, zatvoreni parking, dva prostorna lifta, kolevke za bebe, servis za pranje i peglanje, prostoriju za čuvanje kofera. Adaptiran je za osobe sa otežanim kretanjem, Dozvoljavaju pse do 10 kg - max. Ne dozvolite da vas zavara to što ovaj hotel ima samo 2 *, jer njegov kvalitet i ono sto pruža sasvim sigurno odgovara hotelu sa 3*. Tajna kvaliteta je u tome da ga direktno vode njegovi vlasnici, a oni koji jednom gostuju ovde - obično se vraćaju godinama posle toga, jer Ijubaznost, familijarni ambijent i ono što hotel pruža, sasvim zadovoljava norme i najprobirljivijih gostiju.
Doplate: Korišćenje parkinga.

gcainte_14_3.jpggcainte_14_4.jpggcainte_14_6.jpggcainte_14_7.jpgstanadar2.jpgstandar1.jpg

Hotel Bon Repos ★★★

Lokacija: Nalazi se na 400 metara od plaže i oko 400 metara od centra. Usluga: Polupansion (doručak i večera) - švedski sto. Smeštaj: Sve sobe poseduju kupatilo, SAT TV, telefon, klimu, grejanje, sef i terasu. Sadržaj hotela: Renoviran 1999. godine. Poseduje barove, TV salu, bazen za odrasle i decu, vrt, đakuzi, parking i zabavni program. Doplate: Korišćenje parkinga.

gcabonr_12_1.jpggcabonr_12_2.jpggcabonr_12_3.jpggcabonr_12_4.jpggcabonr_12_5.jpggcabonr_12_6.jpggcabonr_12_7.jpggcabonr_12_8.jpggcabonr_12_9.jpggcabonr_12_10.jpggcabonr_12_11.jpg

Hotel Terramar ★★★

Lokacija: Nalazi se u turističkom centru Kalelje na samo 100 m od plaže. Pešice se vrlo lako može doći do stanica javnog prevoza. Usluga: Polupansion (doručak i večera) - švedski sto. Smeštaj: Raspolaže sa 205 soba na 6 spratova. Svaka soba poseduje kupatilo, telefon, SAT TV, centralno grejanje, sef i terasu. Sadržaj hotela: Parcijalno renoviran 2004-te i 2006-te godine. Hotel poseduje 5 soba koje su adaptirane za osobe sa otežanim kretanjem. Recepcija je otvorena 24 h dnevno. Restoran je klimatizovan sa zonom za nepušače i sa visokim stolicama za decu.Poseduje kafe, salu za sastanke, TV salu, salu za zabavu i čitanje, salu za pušače, bazen za decu i odrasle, bar, ležaljke, terasu za sunčanje, teretanu i parking. Na 5 km od hotela su tereni za golf. Doplate: Korišćenje sefa, kreveca za bebe, parkinga i servisa za pranje i peglanje.

09_hotel_terramar.jpgfachada.jpgfachada_noche.jpggimnasio.jpgpiscina.jpgrestaurante.jpgsala_d_squot_estar.jpg

Hotel Esplai ★★★

Lokacija: Udaljen je 350 metara od plaže i 350 metara od starog grada. Usluga: Polupansion (doručak i večera) - švedski sto. Smeštaj: Svaka soba poseduje kupatilo, SAT TV, telefon, klimu, grejanje, sef i terasu. Sadržaj hotela: Hotel je klimatizovan. Poseduje bazen za decu i odrasle, mini klub, TV salu, bilijar, video igre i parking. Doplate: Korišćenje sefa i parkinga.

045312a_hb_a_001.jpg045312a_hb_a_004.jpg045312a_hb_w_002.jpggcaespl_12_1.jpggcaespl_12_2.jpggcaespl_12_3.jpggcaespl_12_4.jpg

Hotel Mont Rosa ★★★

Lokacija: Nalazi se preko puta plaže. Usluga: Polupansion (doručak i večera) - švedski sto. Smeštaj: Sve sobe imaju kupatilo, telefon, klimu, a određen broj soba poseduje i terasu. Sadržaj hotela: Restoran sa pogledom na more, lift, sef, bazen, TV sala, diskoteka i parking. Doplate: Korišćenje parkinga.

gcamont_12_1.jpggcamont_12_2.jpggcamont_12_3.jpggcamont_12_4.jpggcamont_12_5.jpggcamont_12_6.jpggcamont_12_7.jpg

Hotel Kaktus Playa ★★★

Lokacija: Nalazi se u mestu Kalelja. Od centra mesta udaljen je oko 300 m, a od plaže oko 50 m. Usluga: Noćenje sa doručkom. Mogućnost doplate za polupansion ( doruča i večera ) – švedski sto. Sadržaj hotela: hotel poseduje 249 soba smeštenih u dve zgrade,lift, restoran, spoljni i unutrašnji bazen, terasa, terasa za sunčanje, restoran, bar, snack bar, internet, bilijar, spa, teretana, ret a car, menjačnica, Smeštaj: Svaka soba ima kupatilo, fen, SAT TV, mini bar ( uz doplatu ), klima uređaj, sef ( uz doplatu ), balkon, telefon, internet ( uz doplatu ). Doplata: sef, internet, mini bar.

1_bk-club.jpgdsc_0006.jpgdsc_0017.jpgdsc_0026.jpgdsc_0080.jpgdsc_0098_2.jpgdsc_0138.jpgdsc_0149.jpgdsc_0151.jpgdsc_0301.jpgdsc_0389.jpgdsc_0410.jpgkaktusp12_4044.jpgkaktusp12_4122.jpgkaktusp12_4151.jpgkaktusp12_5274.jpgkaktusp12_5295.jpgkaktusp12_5309.jpg

Hotel Oasis Park ★★★

LOKACIJA: Nalazi se na 450 m od plaže.
USLUGA: Polupansion ( doručak i večera ) – švedski sto
SMEŠTAJ: Sve sobe poseduju fen, sef, telefon, internet, terasu, kupatilo
SADRŽAJ HOTELA: Hotel poseduje recepciju, bazen, saunu, đakuzi, bilijar, igraonicu, bar, restoran, parking, ostavu za prtljag, menjačnicu, lift, internet

72018_oasis park  spa_2_20140211_050100.gif72018_oasis park  spa_4_20140211_050111.gif72018_oasis park  spa_8_20140211_050133.gif72018_oasis park  spa_9_20140211_050138.gif465439_928_456_fsimage_1_3_4.jpg465453_928_456_fsimage_1_oasispark11_1129_44.jpg465454_928_456_fsimage_1_oasispark11_1146_78b.jpg465461_928_456_fsimage_1_oasispark11_1280.jpg

Pogledajte našu ponudu KOSTA BRAVA 2019. Provedite LETO 2019 uz najpovoljnije cene za privatni i hotelski smeštaj. Uz FIRST MINUTE popust KOSTA BRAVA može biti vaša sledeća destinacija za LETOVANJE 2019. Kao i svake godine očekujte i LAST MINUTE ponude. Nudimo odloženo plaćanje svih aranžmana iz cenovnika KOSTA BRAVA 2019. Naš program KOSTA BRAVA LETO 2019 pruža Vam mogućnost da birate paket aranžman sa prevozom ili samo najam apartmana i hotela po najpovoljnijim cenama. Vaš Big Star Travel – turistička agencija Niš