Obaveštenja / Last minute
FIRST MINUTE PONUDA ZIMOVANJE BUGARSKA 2019 - VELIKI IZBOR HOTELA - BANSKO I BOROVEC PO NAJPOVOLJNIJOJ CENI - JESENJA PUTOVANJA 2019 - NOVA GODINA 2019.
   |   

KUŠADASI LETO 2019

KUŠADASI 2019 - NAJPOVOLJNIJE CENE

Kušadasi je najstarije i najpoznatije letovalište na Egejskoj obali Turske. Udaljen je 1400km od Beograda. Zbog velikog broja hotela koji se u njemu nalaze dobio je i naziv Grad Hotel. Duž obala Kušadasija prostiru se peščane plaže u dužini od 30km. Kušadasi svoju popularnost duguje i blizini kulturno-istorijskih lokaliteta(Troja, Efes, Pergamon, Pamukale, Hijerapolis, Milet, Didim, Prijena).

CENOVNIK U PRIPREMIkusadasi 2017 cene

kusadasi 2019 mapa

 
OPISI HOTELA U KUŠADASIJU...

YEKTA 2* - Nalazi se u centru   grada,700m od gradske plaže.Sobe poseduju:TWC, terasu, klimu(uz   doplatu), telefon. Hotel u svom sastavu ima manji bazen, restoran,TV   salu, sef. Usluga: noćenje sa doručkom- švedski sto. www.alintourism.com/yekta-hotel.html

TOPALAN 2* - Nalazi se na 500 sa metara od mora, u gradu. Sve sobe suTWC-om, balkonom, klima uređajem(posebno se plaća - 20 eur).Mogućnost korišćenja sefova na racepciji (uz doplatu). U sklopu hotela nalazi se restoran, bazen i bar. Usluga: noćenje sa doručkom. www.hoteltopalan.com

ADA BUTIK (ex LAL 2*) - Nalazi se u centru grada, 500 m od gradske plaže. Kompletno renoviran hotel. Sobe poseduju: TWC, terasu, klimu, telefon. Hotel u svom sastavu ima manji bazen, restoran, TV salu, sef (uz doplatu). Usluga: doručak i večera - švedski sto. www.putovanja.info/turska/kusadasi/hoteli/7682-hotel-lal

USLAN 3* - Nalazi se na oko 500 m od mora i centra grada. Sobe su sa TWC-om, TV-om, fenom, mini-barom (posebno se plaća), klima uređajem, većina soba je sa balkonom. U sklopu hotela je bazen sa odeljkom za decu, 2 restorana, stoni tenis,sef na recepciji (posebno se plaća). Usluga: polupansion (doručak i večera švedski sto –samoposluživanje) www.uslanhotel.com

HITMEKHAN (ex PELIKAN 2*) - Nalazi se u   centru grada,500m od gradske plaže. Sobe poseduju: TWC, terasu, klimu,telefon,TV. Hotel ima bazen,restoran.Usluga:doručak-švedski sto,večera-klasičan meni.

1k.jpg2k.jpg4k.jpg8k.jpg9b.jpg14b.jpg

TECIMEN 2*- Nalazi se u centru grada,600m od gradske plaže. Sobe poseduju: TWC, terasu, klimu(nije uracunata u cenu, doplata za klimu - 20eur po osobi), telefon. Usluge: dorucak - svedski sto.

SERGENT 2* - Nalazi se na samoj plaži Laides Beach,3 km od centra grada.Sobe   poseduju: TWC,terasu,klimu,telefon,TV,sve sobe su sa pogledom na   more.Hotel u svom sastavu ima restoran,lobi bar na hoteskoj   terasi,lift,sef.Usluge:doručak-švedski sto,večera-klasičan meni.

0814.JPG1912.jpg1912a.jpg1912c.jpg1912f.jpg1912l.jpg

CLUB ANRA 2* - Nalazi se   u centru grada, 600m od gradske plaže. Sobe   poseduju: TWC, terasu, klimu, telefon,TV,mini bar.Hotel u svom sastavu ima   bazen,restoran,TV salu, lobi bar, sef, lift. Usluge:doručak i večera - švedski sto.

1668l.jpg1669.jpg1669b.jpgIMG_1298.JPGIMG_1299.JPGIMG_1300.JPG

SOZER 3*  -Nalazi se u centru Kušadasija na gradskoj plaži nasuprot marine.Sobe su sa TWC-om, balkonom, telefonom,fenom i klima uređajem. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, bazen sa odeljkom za decu i sef na recepciji (koji se posebno plaća). Usluga: polupansion (doručak i večera švedski sto-samoposluživanje). www.hotelsozer.com.tr

kusadasi_sozer.JPGSOZER.JPGSOZERFRO.JPGSOZER_BU.JPGSOZER_RE.JPGSOZER_RO.JPG

SURTEL 3* - Nalazi se u   centru grada,300m od gradske plaže i 300m od Ostrva ptica.Sobe   poseduju: TWC,klimu,telefon,TV,fen.Hotel u svom sastavu ima bazen, unutrašnji i spoljašnji restoran, lobi bar i bar na terasi. Usluga: sve uključeno: doručak, ručak,večera- švedski sto . www.surtelhotel.com

1873c.jpgSURTEL1.jpgSURTEL3.JPGSURTEL4.JPGSURTEL5.JPGSURTEL6.JPG

HOTEL MINAY 3* nalazi se na oko 1 km od centra grada i 250 m od plaže. Sve sobe su sa TWC-om, balkonom, TV-om i klima uređajem. U sklopu hotela nalazi se restoran, bazen, bar, disko-bar. Mogućnost korišćenja sefova na recepciji (posebno se plaća). Usluga: polupansion (doručak i večera švedski sto-samoposluživanje).www.otelminay.com

ATINC 4*-Nalazi se u centru grada, preko puta mora, 50m od gradske plaže. Hotel ispunjava sve uslove za prijatan odmor.U njegovom sastavu se nalaze bazen, restoran, recepcija, lobi bar. Sobe su opremljene klimom,TV - om, telefonom, terasom. Prilikom uplate agencija ne moze garantovati da li soba ima pogled na more.To se resava na licu mesta, uz pomoc predstavnika agencije.

atinc-kusaati-1237826209771.jpgn11342721_5.jpgn11342721_6.jpgn11342721_8.jpgn11342721_10.jpgn11342721_11.jpg

AYMA - 4* nalazi se na 50 m od Ladies Beach-a, 1,5 km od centra grada. Sve sobe su sa klima uređajem, TWC-om, balkonom, mini-barom, TV-om i sefom (posebno se plaća).Objekat raspolaže sa dva restorana, dva bara, dva bazena (za decu i odrasle).Usluga: polupansion (doručak i večera švedski sto –samoposluživanje). 

1X7180135.jpg682180135.jpgayma-hotel-kusadasi.jpgayma_hotel.jpgayma_hotel_1.jpgayma_hotel_2.jpg

DABAKLAR 4* nalazi se u centralnom delu Kušadasija, na 500 m od mora. Sve sobe su sa balkonom, TWC-om, klima uređajem, mini-barom (posebno se plaća) i TV-om. U sklopu hotela nalazi se restoran, bazen za odrasle i decu, tursko kupatilo, sauna, masaža, fitnes, sef na recepciji (posebno se plaća).Usluga: polupansion (doručak i večera švedski sto –samoposluživanje). www.dabaklarhotel.com

14.jpg1747c.jpg1747d.jpg1747f.jpg1747g.jpg1747l.jpg

MELIKE 3* nalazi se na 80 m. od Ladies Beach-a. Sve sobe su sa TWC-om, balkonom i klima uređajem. U sklopu hotela nalazi se restoran,bar i sef na recepciji(uz doplatu). Usluga: polupansion (doručak švedski sto-samoposluživanje, večera-meni). www.melikeotel.com

Hotel PARIS ** ND ( ex YILDIZ)
Hotel Paris se nalazi u neposrednoj blizini hotela Gunes i Kotor, na istoj udaljenosti od glavne stanice gradskog prevoza. Hotel poseduje restoran, bazen sa barom. Osoblje hotela je veoma ljubazno i predusretljivo i gostima su na raspolaganju 24h. Atmosfera u hotelu je jako prijatna. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne, sa TWC balkonom i klima uređajem. Bežični internet i sefovi su dostupni u predvorju hotela. Korišćenje klima uređaja je uračunato u cenu. Usluga u hotelu je na bazi noćenja sa doručkom.

Hotel SOLEIL ** ND
Hotel Soleil se nalazi na udaljenosti od oko 250 metara od plaže Ladies Beach i na oko tri kilometra udaljenosti od centra Kušadasija. U sklopu hotela se nalazi bazen, “pool bar” i restoran. Sobe sadrže klima-uređaj i TV, a većina soba ima i balkon.  Preporuka za goste koji žele miran odmor. Usluga u hotelu Soleil je na bazi noćenja sa doručkom.

Hotel COASTLIGHT  **** PP
Hotel Coastlight  se nalazi na sopstvenoj plaži  između Ladies beach-a i Long beach-a, na oko 4km udaljenosti od centra Kušadasija. Hotel poseduje restoran, dva bara, TV salu, igraonicu, saunu, sobu za masažu i otvoreni bazen. Sve sobe su klimatizovane i poseduju kupatilo, mini bar, TV, telefon, sef i balkon, a pojedine smeštajne jedinice imaju i direktan pogled na more. Takođe, ljubitelji aktivnog odmora mogu da uživaju u sportovima na vodi ili odbojci na pesku.  Usluga u hotelu Coastlight je na bazi polupansiona ( švedski sto ).

Hotel KOTUR ** ND
Hotel se nalazi u centru grada na 200m od pešačke zone u starom delu Kušadasija. Nedaleko od hotela se nalazi i glavna stanice mini-buseva (dolmuša), koji učestalo saobraćaju tokom celog dana i voze ka svim plažama Kušadasija. Ispred hotela se nalazi restoran, gde se služi doručak. Bazen se nalazi na poslednjem spratu hotela gde se ujedno nalazi i bar. WiFi je dostupan samo u lobi baru, dok su sefovi raspoređeni u predvorju hotela. Hotel poseduje i tursko kupatilo. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne i poseduju balkon, TWC, klima uređaj (doplata ).
Usluga u hotelu je na bazi noćenja sa doručkom.

Hotel BULUT  ** ND
Hotel Bulut se nalazi u samom centru grada, u neposrednoj blizini stanice javnog gradskog prevoza, odakle se mini-busevima (dolmušima) lako može stići do najlepših plaža Kušadasija. Takođe, hotel je u neposrednoj blizini čuvene ulice Bar Street, te je idealan za zaljubljenike u noćni život. Udaljenost hotela od gradske plaže je oko 600 metara. Sastoji se od 25 jednostavno uređenih dvokrevetnih i trokrevetnih soba. Svaka soba ima TWC, terasu, TV i AC. Korišćenje klima uređaja se doplaćuje na licu mesta. Usluga u hotelu Bulut je na bazi noćenja sa doručkom.

YONCA APP 3* - Nalazi se na 300m od plaže Long Beach, oko 5km od centra. Apartman poseduje: TWC, spavaću sobu, dnevnu sobu kuhinju,(sa posuđem), terasu, telefon. Neke sobe su klimatizovane ( uz doplatu ). Hotel u svom sastavu ima bazen, restoran, snek bar, lobi bar. Usluga: najam apartmana.

1239359852_yonca_apart.jpgHI9533292.jpgHI9533293.jpgHI9533294.jpgyonca3.JPGyonca6.JPG

Pogledajte našu ponudu KUŠADASI 2019. Provedite LETO 2019 uz najpovoljnije cene za privatni i hotelski smeštaj. Uz FIRST MINUTE popust KUŠADASI može biti vaša sledeća destinacija za LETOVANJE 2019. Kao i svake godine očekujte i LAST MINUTE ponude. Nudimo odloženo plaćanje svih aranžmana iz cenovnika KUŠADASI 2019. Naš program KUŠADASI LETO 2019 pruža Vam mogućnost da birate paket aranžman sa prevozom ili samo najam apartmana i hotela po najpovoljnijim cenama. Vaš Big Star Travel – turistička agencija Niš.

ribbon

Kušadasi, „Ostrvo ptica“, najpopularnije je tursko letovalište na Egejskom moru. Do pre dvadeset godina Kušadasi je bilo malo ribarsko selo, a danas je renomirani turistički centar sa brojnim prodavnicama, neobičnim dućanima, prelepom marinom i živopisnim centralnim trgom – pešačkom zonom. Kušadasi ima tipičnu mediteransku klimu sa toplim letima i blagim zimama, tako da turistička sezona traje dosta dugo. Veliki broj peščanih plaža kraj toplog, bistrog mora pružaju atraktivnu zabavu, kao što su: jedrenje, skijanje na vodi, odbojka na plaži… U samom centru Kušadasija nalazi se bazar koji će Vam pružiti osećaj pravog Orijenta – cenkanje je obavezno. Večernje sate u Kušadasiju možete provesti u jednom od restorana u centru i uživati u veoma ukusnim specijalitetima turske kuhinje. Za mlade i one koji se mladima osećaju Kušadasi nudi čuveni Bar street (ulicu barova), gde Vas očekuje neverovatan provod do ranih jutarnjih časova.

Sam centar grada Kušadasi je dinamičan, pun različitih mesta za izlaske dok se van grada nalazi veliki broj hotela i plaža u mirnom okruženju. Glavni ukras ovog lepog i bezbednog grada su prelepe peščane plaže, Long Beach (20km), Ladies Beach (2km), Kustur Beach (4.5km) i Pamucak Beach (12km), koje privlače veliki broj turista iz celoga sveta. Nacionalni park ima najčistiju vodu u Kušadasiju idealnu za ronjenje.

Preporučujemo Vam izlete iz Kušadasija u pratnji profesionalnih vodiča do ostataka drevnog grada Efesa, Troje, Pamukkala, Kleopatrinog kupatila, tradicionalnog sela Širinče…