Obaveštenja / Last minute
FIRST MINUTE PONUDA ZIMOVANJE BUGARSKA 2019 - VELIKI IZBOR HOTELA - BANSKO I BOROVEC PO NAJPOVOLJNIJOJ CENI - JESENJA PUTOVANJA 2019 - NOVA GODINA 2019.
   |   

LEFKADA LETO 2019

LEFKADA 2019 - NAJPOVOLJNIJE CENE

LEFKADA- Lefkada je ostrvo Jonskog arhipelaga, nalazi se južno od Krfa i severoistočno od Kefalonije. Sa kontinentalnim delom Grčke povezana je pokretnim mostom. Lefkadu sa razlogom zovu ostrvom boja: bela boja stena, šljunka i peska po kojima je ostrvo i dobilo ime (lefko-belo), nijanse plave boje mora koje se mogu uporediti samo sa morima dalekih, egzotičnih destinacija; zelenilo borova, čempresa, maslina, eksplozija boja raznobojnog cveća… Pored veličanstvenih i nesvakidašnjih prirodnih lepota, ostrvo obiluje i kulturnim i zabavnim sadržajima. Lefkada je iznenađujuće lepo ostrvo koje tek čeka da bude otkriveno.

NIDRI – Nidri je turističko mesto smešteno na jugoistoku Lefkade u prirodnoj luci, okruženo bujnim zelenilom. Nasuprot njemu se nalaze ostrva Skorpios, Skorpidi, Maduri, Sparti i nešto dalje Meganisi. Iz Nidrija polaze brodići koji vode do ovih ostrva. Nekada malo ribarsko seoce danas je simpatičan gradić koga u stvari čini jedna ulica sa pregršt prodavnica, kafića i deo uz obalu sa veoma lepim restoranima sa pogledom na marinu.

- NIDRI 2019 -

lefkada leto 2019 nidri cene 1
Nidri, Lefkada, Jonska ostrva, Grčka, Letovanje 2019 CENOVNIK

 

lefkada leto 2019 nidri cene 2
Nidri, Lefkada, Jonska ostrva, Grčka, Letovanje 2019 CENOVNIK

 
- AGIOS NIKITAS 2019 -

lefkada leto 2019 agias nikitas cene 1
Agios Nikitas, Lefkada, Jonska ostrva, Grčka, Letovanje 2019 CENOVNIK

 

lefkada leto 2019 agias nikitas cene 2
Agios Nikitas, Lefkada, Jonska ostrva, Grčka, Letovanje 2019 CENOVNIK

 

lefkada 2019 mapa

Pogledajte našu ponudu LEFKADA 2019. Provedite LETO 2019 uz najpovoljnije cene za privatni i hotelski smeštaj. Uz FIRST MINUTE popust LEFKADA može biti vaša sledeća destinacija za LETOVANJE 2019. Kao i svake godine očekujte i LAST MINUTE ponude. Nudimo odloženo plaćanje svih aranžmana iz cenovnika LEFKADA 2019. Naš program LEFKADA LETO 2019 pruža Vam mogućnost da birate paket aranžman sa prevozom ili samo najam apartmana i hotela po najpovoljnijim cenama. Vaš Big Star Travel – turistička agencija Niš

ribbon

Ostrvo Lefkada, četvrto je najveće ostrvo u sklopu Jonskih ostrva, posle Zakintosa, Kefalonije i Krfa. Glavni grad Lefkade je Lefkas koji se nalazi na severoistoku ostrva Lefkada, i njegovo stanovništvo živi uglavnom od poljoprivrede i turizma. Lefkadu pored izuzetno lepih plaža i prirode ukrašavaju prelepa mala sela koja se spuštaju niz padine planina u obliku amfiteatra. Najinteresantnija mesta su Lefkas, Nidri, Vasiliki, Agios Nikitas, Kalamaci, Sivota. Iz mesta Nidri može se otploviti na satelitska ostrvca Madouri, Sparti, Skorpidi i Skorpios. Najveće u ovoj grupi ostrvaca je Meganisi. Ostrvce Skorpios je u posedu porodice Onazis. Lefkada je idealno mesto sa kojeg se mogu obići sva Jonska ostrva. Lefkada je ostrvo bujne vegetacije, nesvakidašnjih plaža, prelepih trgova, mesto gde se susreću istorija i tradicija, kontrast starog i novog, pogodno mesto za odmor, ali ukoliko ste ljubitelj noćnog života Lefkada Vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim. Ono po čemu ćete zasigurno pamtiti Lefkadu je šarenilo boja koje se stapaju u očaravajuće tirkizno more što je dovoljan razloga da se iznova vratite. Četvrto po veličini ostrvo Jonskog arhipelaga, nalazi se između Krfa i Kefalonije. Samo ostrvo Lefkada je veoma specifično, prvo zbog same činjenice da vam nije potreban trajekt da do njega dođete, jer je sa kopnom spojeno plutajućim pokretnim mostom dužine 50m, što je značajna ušteda za vaš budžet. Ostrvo Lefkada vam nudi: nenadmašne peščane plaže, kao što su Egremni, Porto Kaciki, Katisma, Jalos, Milos (neke od njih se nalaze i na listi najlepših plaža sveta)
Nidri, turističko letovalište na jugoistoku ostrva, udaljeno oko 15 km od grada Lefkas krasi duga, prostrana, šljunkovita plaža, gradska luka kroz koju se proteže šetalište sa velikim brojem taverni, barova, restorana, prodavnica suvenira.... Šarenolika i bogata ponuda učinila je da Nidri postane jedno od najpopularnijih letovališta na ostrvu koje živi tokom cele godine.