Štampa

LEPTOKARIJA LETO 2019

LEPTOKARIJA 2019 - NAJPOVOLJNIJE CENE

Leptokaria je locirana na najlepšem delu obale pod Olimpom, uz novi autoput Evzoni – Atina, stotinak kilometara jugozapadno od Soluna, ovo letovalište može, gostima svih generacija, pružiti dobre uslove za prijatan godišnji odmor. Leptokarija je definitivno povratila „staru slavu“ i nakon dvadesetak godina opet postala, za naše turiste, jedna od najpopularnijih destinacija. Razlog je u intenzivnoj izgradnji, kako smeštajnih tako i infrastrukturnih kapaciteta. Plaža je peščano-šljunkovita, široka i dobro uređena. Šetalište kraj obale, nova trgovačko-pešačka zona i stoletni park upotpunjuju i čine atraktivnim ovaj gradić sa puno hotela, restorana, prodavnica i marketa. Važno je istaći da su cene ugostiteljskih usluga i robe u prodavnicama i marketima u Leptokariji, nešto niže nego u drugim mestima na ovoj obali.

Ukoliko se ne koristi vlastito vozilo ili se isto ne iznajmi, tu je lokalna agencija sa raznovrsnom ponudom izleta (do antičkog Diona, Meteora, Litohora u podnožju Olimpa, na ostrvo Skiatos, Grčko veče...). Odavde se može i vozom, brzo i jeftino, otputovati u Katerini, Solun / „Waterland“ ili sve do Atine i Peloponeza.

leptokarija leto 2019 cene 1
Leptokarija, Pieria, Grčka, Letovanje 2019 CENOVNIK

 

leptokarija leto 2019 cene 2
Leptokarija, Pieria, Grčka, Letovanje 2019 CENOVNIK

 

leptokarija leto 2019 cene 3
Leptokarija, Pieria, Grčka, Letovanje 2019 CENOVNIK

 

leptokarija leto 2019 cene 4
Leptokarija, Pieria, Grčka, Letovanje 2019 CENOVNIK

 

leptokarija leto 2019 cene 5
Leptokarija, Pieria, Grčka, Letovanje 2019 CENOVNIK

          

leptokarija 2019 mapa

Pogledajte našu ponudu LEPTOKARIJA 2019. Provedite LETO 2019 uz najpovoljnije cene za privatni i hotelski smeštaj. Uz FIRST MINUTE popust LEPTOKARIJA može biti vaša sledeća destinacija za LETOVANJE 2019. Kao i svake godine očekujte i LAST MINUTE ponude. Nudimo odloženo plaćanje svih aranžmana iz cenovnika LEPTOKARIJA 2019. Naš program LEPTOKARIJA LETO 2019 pruža Vam mogućnost da birate paket aranžman sa prevozom ili samo najam apartmana i hotela. Vaš Big Star Travel – turistička agencija Niš.