Obaveštenja / Last minute
FIRST MINUTE PONUDA ZIMOVANJE BUGARSKA 2019 - VELIKI IZBOR HOTELA - BANSKO I BOROVEC PO NAJPOVOLJNIJOJ CENI - JESENJA PUTOVANJA 2019 - NOVA GODINA 2019.
   |   

EGIPAT LETO 2019

EGIPAT 2019 - NAJPOVOLJNIJE CENE

egipat 2019 letoEgipat se nalazi u suptropskom pojasu, obuhvata istočni deo Sahare, sa nizijama zapadno od Nila
i planinskim uzvišenjima na istoku, u primorju Crvenog mora. Leti vlada velika vrućina, koja raste kako se ide prema jugu, gde praktično i nema padavina. Egipat je prva turistička destinacija na svetu...

Hurgada 2019 - biser Egipatske obale, nalazi se na obali Crvenog mora koje turisti sa puno razloga zovu “More sa sedam boja”. Nastala je pre manje od jednog veka, a od sedamdesetih godina dobija na značaju i postaje najpopularnije egipatsko letovalište. Nalazi oko 5 sati vožnje južno od Kaira, ima oko 248.000 stanovnika i prostire se 50 km uz obalu. Grad je podeljen na tri dela : El Dahar ( stari deo sa bazarom), Sekalla ( noviji deo) i El Korra Road ( moderan deo). Veliki broj novosagrađenih hotela svojom lepotom oduzimaju dah i daju pravu sliku Egipta u usponu turizma. Crveno more je pravi mamac za turiste koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem. Predivna flora i fauna, a pogotovo korali ispod površine mora privlače pažnju i divljenje. Ljubaznost domaćina je nešto što svaki turista očekuje, a u ovom gradu je to način života. Osim zabave, predivnog mora i peščanih plaža, grad obiluje prodavnicama u kojima možete kupiti suvenire. Takođe možete krenuti na neki od izleta u srce stare egipatske civilizacije, na džip safari ili na put brodićem do ostrva koje okružuju koralni grebeni.

Sharm El Sheikh, mondensko letovalište u Egiptu, nalazi se na 480 km od Kaira, na samom jugu sinajskog poluostrva, u azijskom delu Egipta. Povoljna klima I izuzetan geografski položaj uticali su da ovo letovalište izraste u jedno od najlepših I najpopularnijih ne samo u Egiptu, već u ovom delu sveta.
Obala je duga 15 km i čine je tri koralna zaliva Nama Bay, Sharks Bay i Nabqa Bay. Okružena je beduinskim naseljima, planinama i pustinjom. Zaliv Nama Bay je najpoznatiji centar Sharm El Sheikha u kojem se duž šetališta nalazi veliki broj hotela, kafića, restorana, prodavnica, što ga čini srcem događaja i večernjih provoda. Fascinantne plaže i čudesni svet pod vodom čine ga veoma privlačnim za turiste. Najviša tačka Sinajskih planina, Mojsijeva gora, udaljena je od Š Sharma 80 kilometara. Pažnju turista privlači i manastir svete Katarine i Nacionalni park "Ras Muhamed". Uz brojne sportove na vodi, ronjenje, vožnju džipovima i jahanje kamila kroz pustinju, gostima sigurno neće biti dosadno.

Lokalno vreme je GMT + 2 sat (u odnosu na Srbiju jedan sat unapred).
Zvanična valuta je Egipatska Funta.
Telefonski pozivi: za Srbiju 00381 (pozivni za grad) / iz Srbije 0020 (pozivni za grad).

 ODABERITE ŽELJENU DESTINACIJU IZ MENIJA SA LEVE STRANE.

مرحبابكمفيمصر

egipat 2019 mapa

Pogledajte našu ponudu EGIPAT 2019. Provedite LETO 2019 uz najpovoljnije cene za privatni i hotelski smeštaj. Uz FIRST MINUTE popust EGIPAT može biti vaša sledeća destinacija za LETOVANJE 2019. Kao i svake godine očekujte i LAST MINUTE ponude. Nudimo odloženo plaćanje svih aranžmana iz cenovnika EGIPAT 2019. Naš program EGIPAT LETO 2019 pruža Vam mogućnost da birate paket aranžman sa prevozom ili samo najam apartmana i hotela.
Vaš Big Star Travel – turistička agencija Niš.