Obaveštenja / Last minute
FIRST MINUTE PONUDA ZIMOVANJE BUGARSKA 2019 - VELIKI IZBOR HOTELA - BANSKO I BOROVEC PO NAJPOVOLJNIJOJ CENI - JESENJA PUTOVANJA 2019 - NOVA GODINA 2019.
   |   

TUNIS LETO 2019

TUNIS 2019 - NAJPOVOLJNIJE CENE

tunis 2019 letoTunis je država u Severnoj Africi sa istoimenim glavnim gradom. Graniči se sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države je ograničen Sredozemnim morem. Njen geografski položaj je jako povoljan, sa izlazom na Sredozemno more i sa ne tako velikom površinom pustinje. Tunis je većinom planinska zemlja, sa ne baš raznovrsnom vegetacijom. Takođe skoro da nema reka i jezera (ako ne računamo slana jezera - šotove). Glavni grad Tunisa je Tunis, a ostali veći gradovi su Sfax, Kairouan, Monastir, Sousse, Jafa. Tunis ima oko 10 miliona stanovnika, oko 2 miliona živi u gradu Tunisu. Stanovništvo Tunisa čine 99% muslimana, ostalo su hrišćani. Kairouan je sveti grad za mnoge muslimane, i mnogi muslimani suniti ga smatraju četvrtim najsvetijim gradom za Islam, posle Meke, Medine i Jerusalima i najsvetijim gradom Magreba.

Lokalno vreme je GMT + 1 sat (ista vremenska zona kao i Srbija).
Zvanična valuta je Tuniški Dinar.
Telefonski pozivi: za Srbiju 00381 (pozivni za grad) / iz Srbije 00216 (pozivni za grad).

 CENOVNIK JE U MENIJU SA LEVE STRANE.

مرحبابكفيتونس

tunis 2019 mapa

Pogledajte našu ponudu TUNIS 2019. Provedite LETO 2019 uz najpovoljnije cene za privatni i hotelski smeštaj. Uz FIRST MINUTE popust TUNIS može biti vaša sledeća destinacija za LETOVANJE 2019. Kao i svake godine očekujte i LAST MINUTE ponude. Nudimo odloženo plaćanje svih aranžmana iz cenovnika TUNIS 2019. Naš program TUNIS LETO 2019 pruža Vam mogućnost da birate paket aranžman sa prevozom ili samo najam apartmana i hotela.
Vaš Big Star Travel – turistička agencija Niš.