Obaveštenja / Last minute
FIRST MINUTE PONUDA ZIMOVANJE BUGARSKA 2019 - VELIKI IZBOR HOTELA - BANSKO I BOROVEC PO NAJPOVOLJNIJOJ CENI - JESENJA PUTOVANJA 2019 - NOVA GODINA 2019.
   |   

Mauricijus 

Republika Mauricijus, ostrvo vulkanskog porekla, jedno je od najpoznatijih u Indijskom okeanu. Odlikuju ga duge peščane plaže, bogata vegetacija, koralni grebeni koji formiraju bezbedne i kristalno čiste lagune... Boravak na ostrvu upotpunjuje ljubaznost stanovnika, odlični gastronomski specijaliteti i hoteli visokog kvaliteta. Ukoliko tražite miran odmor, netaknutu prirodu i romantične pejzaže, Mauricijus je pravi izbor za Vas.

 

1. dan BEOGRAD – ISTANBUL

Dolazak na aerodrom dva sata pre leta za Istanbul TK 1084 u 20:20.

2.dan MAURICIJUS

Sletanje u 00:10 po lokalnom vremenu. Nastavak letom TK 160 u 01:55. Sletanje u 12:40 po lokalnom vremenu, transfer do hotela. Smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.

3.-10.dan MAURICIJUS

Boravak u izabranom hotelu na bazi polupansiona. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta.

11. dan MAURICIJUS – ISTANBUL

Doručak. Slobodno vreme do transfera na let TK 161 za Istanbul u 20:05. Noćni let sa obrocima.

12. dan ISTANBUL– BEOGRAD

Sletanje u 04:45.Nastavak za Beograd letom TK 1081 u 07:40. Sletanje na aerodrom Nikola Tesla u 08:20.

Mogućnost rezervacije drugih termina i hotela na upit!

CENOVNIK U PRIPREMI

CENA UKLJUČUJE: avio prevoz sa aerodromskim taksama, transfer aerodrom-hotel-aerodrom, 9 noćenja na Mauricijusu u izabranom hotelu na bazi navedene usluge, troškove organizacije i realizacije putovanja.

CENA NE UKLJUČUJE: međunarodno zdravstveno osiguranje, fakultativne izlete, individualne troškove, kao i sve programom ne navedene usluge.

Način plaćanja: 50% prilikom rezervacije u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Uni Credit banke na dan uplate, a ostatak najkasnije 20 dana pre polaska na put.

Le Meridien Ile Maurice ****

Kompleks od ukupno 6 objekata, nalazi se direktno na 1km dugoj peščanoj plaži, udaljen od glavnog grada Port Louis oko 15km. Okružen je bujnom vegetacijom, i izuzetno je popularan kod porodica. U svom sastavu ima i 4 odlična restorana.

Web:

http://www.lemeridien-mauritius.com/

Ocean Beach ***

Lociran direktno na jednoj od najlepših plaža, na ulazu u mesto Grand Baie, ovaj hotel u sebi sadrži manji kompleks apartmana, sa prijatnom i opuštenom atmosferom. Gostima stoje na raspolaganju restoran kao i snack bar sa internacionalnim i domaćim jelima.

Web:

http://www.ocean-villas.com/index.cfm

Preskil Beach Resort ****

Objekat Preskil Beach Resort Mauritius nudi luksuzne sobe na sopstvenom poluostrvu, u Maeburu (Mahébourg). Odmaralište poseduje otvoreni bazen, saunu i hamam. Na zahtev su dostupne usluge masaže, kao i spa i velnes centar.

Web:

http://www.mauritius.com/hotels/Hotel_show.aspx?ProductID=48

Hibiscus Beach Resort & Spa ***

Hotel je u neposrednoj blizini čak četiri plaže:  Marvilli, Pereybere, Canonnier i Malheureux. Sobe sadrze: telefon, sef, uređaj za pravljenje kafe ili čaja, dodatne peškire i pokrivače, fen za kosu, kablovsku televiziju... Hotel je udaljen od aerodroma Mahebourg oko 49 km.

Web:

www.hibiscushotel.com/

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane

Opšti uslovi putovanja turističke agencije TTC Top Travel Centar su sastavni deo ovog programa. OTP 41/2013, od 05.06.2013. god

Big Star Travel je ovlašćeni subagent.