Obaveštenja / Last minute
FIRST MINUTE PONUDA ZIMOVANJE BUGARSKA 2019 - VELIKI IZBOR HOTELA - BANSKO I BOROVEC PO NAJPOVOLJNIJOJ CENI - JESENJA PUTOVANJA 2019 - NOVA GODINA 2019.
   |   

NEA VRASNA LETO 2019

NEA VRASNA 2019 - NAJPOVOLJNIJE CENE

Nea Vrasna, letovalište koje se nalazi na sredini puta izmedju Stavrosa i Asprovalte. Idealno mesto za odmor. Predivne, duge, peščane plaže, kristalno čisto more, uredjeno šetalište su odlike Nea Vrasne. Ove godine za Vas smo odabrali vile u neposrednoj blizini plaže sa prelepo uredjenim baštama i cvetnim balkonima. Plaža koja je nagradjena evropskom Plavom zastavom, čisto i toplo more, tradicionalno ljubazni domaćini, garancija su već tridesetak godina da ćete u Nea Vrasni uživati u letnjim čarolijama i odmoru sa porodicom i prijateljima.

nea vrasna leto 2019 cene 1
Nea Vrasna, Solunska regija, Grčka, Letovanje 2019 CENOVNIK

 

nea vrasna leto 2019 cene 2
Nea Vrasna, Solunska regija, Grčka, Letovanje 2019 CENOVNIK

 

nea vrasna leto 2019 cene 3
Nea Vrasna, Solunska regija, Grčka, Letovanje 2019 CENOVNIK

 

nea vrasna 2019 mapa

Pogledajte našu ponudu NEA VRASNA 2019. Provedite LETO 2019 uz najpovoljnije cene za privatni i hotelski smeštaj. Uz FIRST MINUTE popust NEA VRASNA može biti vaša sledeća destinacija za LETOVANJE 2019. Kao i svake godine očekujte i LAST MINUTE ponude. Nudimo odloženo plaćanje svih aranžmana iz cenovnika NEA VRASNA 2019. Naš program NEA VRASNA LETO 2019 pruža Vam mogućnost da birate paket aranžman sa prevozom ili samo najam apartmana i hotela po najpovoljnijim cenama. Vaš Big Star Travel – turistička agencija Niš.

ribbon

Nea Vrasna je jedno izuzetno mirno i uredno mesto, gde se zaista može odmoriti i uživati. Ovde su preglasna muzika, vreva, gužva i haos, nepoznati. Ovde je sve, pre svega posvećeno ležernom porodičnom odmoru, tako da nije za čudjenje da se u Nea Vrasni susreće baš ovakav profil ljudi, kako na plaži, tako i u šetnji ulicama mesta. Sama plaža je neuobičajeno široka i izuzetno uredna i čista. U zavisnosti od lokacije može biti peščana ili prekrivena sitnim šljunkom. Za ljubitelje živopisnog pejzaža i istraživanja pravi izbor je tradicionalno naselje Vrasna i novo naselje Nea Vrasna. Zabavu možete pronaći i u brojnim kafeima i noćnim klubovima, a specijalitete grčke kuhinje u dobro poznatim tavernama i restoranima. U azurno plavim vodama mora i na divnim plažama sa sitnim peskom, svako od Vas može uživati i vreme upotpuniti raznim sportovima na vodi. Skijanje na vodi, surfing, vožnja bicikala, kanua ili padobrana, odbojka na plaži i tennis, pruziće Vam utisak osvajanja svih ovih lepota.

Letovanje u Nea Vrasni svakako može zadovoljiti potrebe i najspecifičnijih turista. Svakako da medju specifičnosti ovog mesta spadaju predivne vile, druželjubivost domaćina, mnogobrojne prodavnice, novi apartmani, naravno i izuzetno dobra snabdevenost po pitanju svega što bi vam eventualno bilo potrebno na odmoru. Nea Vrasna je izuzetno tiho i mirno letovalište, pa ako želite da nadjete malo dinamičniji provod, u obližnjoj Asprovalti lako ćete pronaći dobru večernju zabavu i razonoditi se. Letovalište Asprovalta je na svega 500 metara od Nea Vrasne i predstavlja najveći turistički centar u ovom delu Grčke. Mnoštvo prodavnica suvenira možete naći u Asprovalti, lepo uredjena šetališta, mnogobrojni noćni lokali, diskoteke, kafići i restorani.