Obaveštenja / Last minute
FIRST MINUTE PONUDA ZIMOVANJE BUGARSKA 2019 - VELIKI IZBOR HOTELA - BANSKO I BOROVEC PO NAJPOVOLJNIJOJ CENI - JESENJA PUTOVANJA 2019 - NOVA GODINA 2019.
   |   

NEI PORI LETO 2019

NEI PORI 2019 - NAJPOVOLJNIJE CENE

Južno od Platamona u podnožju Olimpa - planine bogova, nalazi se ekskluzivno letovalište Nei Pori. Duga peščana plaža oko 5 km i široka oko 100 metara, lepo uredjena, toplo i kristalno čisto more, široke ulice, uredjeni trgovi, veliki broj hotela, porodičnih vila, restorana, kafića, trgovinskih radnji, supermarketa, poslastičara, pekara, luna park, zabavni park za manju decu blizina Platamona, mogućnost da deo odmora iskoristite za posetu živopisnog gradića Platamona i istoimene srednjovekovne tvrdjave, Meteora, Litohora, ostrva Skiatos ili čuveno Grčko veče uz buzuki i sirtaki, grčkim vinom učiniće Vaš odmor nezaboravnim i sigurno ćete poželeti da se ponovo vratite u Nei Pori i sledeće godine.

nei pori leto 2019 cene 1
Nei Pori, Pieria, Grčka, Letovanje 2019 CENOVNIK

 

nei pori leto 2019 cene 2
Nei Pori, Pieria, Grčka, Letovanje 2019 CENOVNIK

 

nei pori leto 2019 cene 3
Nei Pori, Pieria, Grčka, Letovanje 2019 CENOVNIK

 

nei pori leto 2019 cene 4
Nei Pori, Pieria, Grčka, Letovanje 2019 CENOVNIK

 

nei pori leto 2019 cene 5
Nei Pori, Pieria, Grčka, Letovanje 2019 CENOVNIK

         

nei pori 2019 mapa

Pogledajte našu ponudu NEI PORI 2019. Provedite LETO 2019 uz najpovoljnije cene za privatni i hotelski smeštaj. Uz FIRST MINUTE popust NEI PORI može biti vaša sledeća destinacija za LETOVANJE 2019. Kao i svake godine očekujte i LAST MINUTE ponude. Nudimo odloženo plaćanje svih aranžmana iz cenovnika NEI PORI 2019. Naš program NEI PORI LETO 2019 pruža Vam mogućnost da birate paket aranžman sa prevozom ili samo najam apartmana i hotela.
Vaš Big Star Travel – turistička agencija Niš

ribbon

Nei Pori je smešten ispod Olimpa, a od makedonske granice je udaljen 160 km od središta upravnog okruga Katerini udaljen je samo 43 kilometra. Prvobitno naselje “Stari Pori” se nalazi u brdu nekoliko kilometara od obale. Na par kilometara severno od Nei Porija nalazi se poznato letovalište Platamon, a na jugu močvare severne delte reke Pinios. Karakteristike Nei Porija su jako široka i dugačka peščana plaža, kristalno čisto more, parkovi, lepo opremljeni kafići, poslastičarnice, taverne i prostrani trgovi. Nei Pori sa svojim širokim ulicama, mnoštvom igrališta za decu i ukusno uredjenim trgovima je idealno mesto za porodično letovanje.
Nei Pori je izuzetan za letovanje, a posebno za porodični odmor sa decom. U Nei Poriju postoji mnogo kafića i restorana a svi su izrazito lepo uredjeni a oprema im je vrhunska. Mesta za parkiranje u celom mestu ima dovoljno, a ulice su široke kao bulevari. U Nei Poriju postoji luna park, kao i zabavni park za manju decu. Šetnja u večernjim satima je ovde izuzetno prijatna, nema bučnih kafića i diskoteka, zbog toga oni koji traže mesto sa bogatim noćnim životom nisu našli pravu destinaciju. Klima u Nei Poriju je fantastična, nikada nije sparno jer sa Olimpa stalno duva vetrić.
Ukoliko ste željni odmora i uživanja u čistom moru i fantastičnim plažama, onda je Nei Pori pravo mesto za vas. Za porodice sa malom decom nema lepšeg mesta od Nei Pori. Radi se o malom mestu u kome nema mesta neredu. Najviše turista u Nei Pori dolazi iz Srbije, pa su meštani prema njima jako blagonakloni, znanje grčkog ili engleskog nije uslov da bi se ovde sporazumeli sa meštanima, ovde uvek ima nekoga ko je spreman da vam pomogne. Mnoštvo prodavnica, restorančića i poslastičarnica ima u samom mestu.
Spomenimo i to da Nei Pori se pijaćom vodom snabdeva sa okolnih brda i možete je slobodno piti sa česme, što je u Grčkoj prava retkost.