Obaveštenja / Last minute
FIRST MINUTE PONUDA ZIMOVANJE BUGARSKA 2019 - VELIKI IZBOR HOTELA - BANSKO I BOROVEC PO NAJPOVOLJNIJOJ CENI - JESENJA PUTOVANJA 2019 - NOVA GODINA 2019.
   |   

OLYMPIC BEACH LETO 2019

OLYMPIC BEACH 2019 - NAJPOVOLJNIJE CENE

Na samo 2 km od uzbudljive i dinamične Paralie, nalazi se mirno mesto idealno za porodični odmor, OLYMPIC BEACH, veže ih zlatna peščana plaža i prelepo šetalište savršeno za večernju šetnju. Na raspolaganju su Vam široka, duga , peščana plaža , čisto more, prostrani parkovi, kafići, poslastičarnice , prodavnice…

Iz Olympic Beach-a možete poći u obilazak Olimpa, antičkih mesta Dion, Vergina, Pella , manastira Platomona, Meteora,…

 

olympic beach 2019 leto cene 1
Olympic Beach, Pieria, Grčka, Letovanje 2019 CENOVNIK

 

olympic beach leto 2019 cene 2
Olympic Beach, Pieria, Grčka, Letovanje 2019 CENOVNIK

 

olympic beach leto 2019 cene 3
Olympic Beach, Pieria, Grčka, Letovanje 2019 CENOVNIK

 

olympic beach leto 2019 cene 4
Olympic Beach, Pieria, Grčka, Letovanje 2019 CENOVNIK

         

olympic beach leto 2019 cene 5
Olympic Beach, Pieria, Grčka, Letovanje 2019 CENOVNIK

                  

olympic beach 2019 leto cene 6
Olympic Beach, Pieria, Grčka, Letovanje 2019 CENOVNIK

         

olimpik bic 2019 mapa

Pogledajte našu ponudu OLYMPIC BEACH 2019. Provedite LETO 2019 uz najpovoljnije cene za privatni i hotelski smeštaj. Uz FIRST MINUTE popust OLYMPIC BEACH može biti vaša sledeća destinacija za LETOVANJE 2019. Kao i svake godine očekujte i LAST MINUTE ponude. Nudimo odloženo plaćanje svih aranžmana iz cenovnika OLYMPIC BEACH 2019. Naš program OLYMPIC BEACH LETO 2019 pruža Vam mogućnost da birate paket aranžman sa prevozom ili samo najam apartmana i hotela. Vaš Big Star Travel – turistička agencija Niš.

ribbon

Olympic Beach - letovalište u neposrednoj blizini Paralije, nedaleko od gradića Katerini u regiji Pierije. Nalazi se u podnožju planine Olimp, po kojoj je i dobio ime. Drugi deo svog imena duguje upravo plaži, koja je peskovita, dugačka i široka. More je toplo i plitko. Svoj razvoj može da zahvali blizini Paralije, sa kojom ga povezuje duga popločana pesačka staza i široka peščana plaža.
Rastojanje od Olympic Beach - a do Paralije iznosi dva kilometra a redovno ga u toku dana prelazi mali turistički voz. Udaljenost od letovališta do grada Katerini iznosi 6 km, dok do Soluna i medjunarodnog aerodroma “Makedonia” (Thessaloniki Interantional Airport “Macedonia) ima 70 km, a do njega se može doći redovnom direktnom autobuskom linijom.
Olympic Beach je manje i mirnije mesto od susedne Paralije, ali turistima neće nedostajati ni restorani, ni super marketi kojih ima u izobilju. Centar letovališta krasi lep park, koji sa jedne strane uokviruje plaža, a sa druge restorani, kafići i poslastičarnice. Deca će uživati u ovom parku, pošto je ovde i igralište.
Mnogi turisti daju prednost Olympic Beach-u u odnosu na Paraliju jer je mirniji, a plaža je prostranija. Za ljubitelje noćnog života ima nekoliko kafića koji su otvoreni do kasno noću, ali pravi provod treba ipak da potraže u Paraliji. Možete ići vozićem, prošetati uz obalu ili koristiti usluge taksija.
Paralija i Olympic Beach su u suštini dva mesta spojena velikom peščanom plažom a koja se prostire celom dužinom izmedju ova dva turistička mesta. Oko plaže u Olimpic Beach - u ima puno parkova sa toboganima i ljuljaškama. U neposrednoj blizini plaže nalazi se savremena diskoteka. Plaža je široka i prostrana sa igralištima za odbojku i fudbal. Osnovni rekviziti za plažu, suncobrani i ležaljke se ne zakupljuju, njih ćete dobiti na korišćenje odmah čim naručite piće.