Obaveštenja / Last minute
FIRST MINUTE PONUDA ZIMOVANJE BUGARSKA 2019 - VELIKI IZBOR HOTELA - BANSKO I BOROVEC PO NAJPOVOLJNIJOJ CENI - JESENJA PUTOVANJA 2019 - NOVA GODINA 2019.
   |   

PARALIJA LETO 2019

PARALIJA 2019 - NAJPOVOLJNIJE CENE

U srcu okruga Pieria u podnožju planine bogova – Olimpa, nalazi se centar turističke ponude - Paralija. Udobnost i toplina koju Vam pružaju porodični hoteli i vile sa svojim domaćinima, kristalno čisto more, peskovita plaža , uz mnoštvo trgovinskih radnji, restorana, taverni, barova, noćnih klubova, blizina velikog trgovačkog centra Katerini (6 km), prava su garancija za povratak u Paraliu na odmor narednih godina. Paralija je pogodna za porodice sa malom decom između ostalog i iz razloga što je nekoliko metara od obale voda duboka oko 1,5 m. Samo mesto nema veliki broj turističkih znamenitosti ali tu su agencije koje organizuju obilazak Meteora, Waterland-a nedaleko od Soluna, Soluna (67 km od Paralije)...

 

paralija leto 2019 cene 1
Paralija, Pieria, Grčka, Letovanje 2019 CENOVNIK

 

paralija leto 2019 cene 2
Paralija, Pieria, Grčka, Letovanje 2019 CENOVNIK

 

paralija leto 2019 cene 3
Paralija, Pieria, Grčka, Letovanje 2019 CENOVNIK

 

paralija leto 2019 cene 4
Paralija, Pieria, Grčka, Letovanje 2019 CENOVNIK

 

paralia leto 2019 cene 5
Paralija, Pieria, Grčka, Letovanje 2019 CENOVNIK

 

paralija 2019 mapa

Pogledajte našu ponudu PARALIJA 2019. Provedite LETO 2019 uz najpovoljnije cene za privatni i hotelski smeštaj. Uz FIRST MINUTE popust PARALIJA može biti vaša sledeća destinacija za LETOVANJE 2019. Kao i svake godine očekujte i LAST MINUTE ponude. Nudimo odloženo plaćanje svih aranžmana iz cenovnika PARALIJA 2019. Naš program PARALIJA LETO 2019 pruža Vam mogućnost da birate paket aranžman sa prevozom ili samo najam apartmana i hotela. Vaš Big Star Travel – turistička agencija Niš.

ribbon

Paralija, najpoznatije turističko mesto severne Grčke, sa idealnom lokacijom u podnožju Olimpa, na obali Egejskog mora predstavlja jedno od omiljenih letovališta naših turista. Ovo poznato grčko letovalište je udaljeno od Soluna 65 km i 6 km od gradića Katerini. Nalazi se u podnožju mitskog Olimpa na obali Egejskog mora.
Paralija je takodje izuzetno poznata po svojim noćnim klubovima, barovima, restoranima, hotelima i tavernama. Na istoku se nalazi zaliv Thermian, a peščane plaže pokrivaju skoro celu obalu. Najbliža železnička stanica i bolnica se nalaze u gradu Katerini koji je udaljen samo 6 kilometara.
Kao tipično turističko mesto Paralija je poznata po velikom broju restorana, taverni, poslastičarnica, supermarketa, butika, zlatara, prodavnica krzna i diskoteka. Duga peščana plaža i kristalno čisto more odlike su ovog omiljenog letovališta, koje privlači turiste tokom cele godine.
Paralija je pogodna za porodice sa malom decom između ostalog i iz razloga što je nekoliko metara od obale voda duboka oko 1,5 m. Paralija je čuvena po velikom broju prelepih peščanih plaža koje su prekrivene sitnim belim peskom, a voda u moru je besprekorno čista i kristalno bistra. Paralija kao mesto za letovanje predstavlja jedno od najtraženijih mesta za odmor, i za porodice koje u svom sastavu imaju malu decu, tako i za sve one koji su željni ludog provoda i bogatog noćnog života.
Paralija ima bogat noćni život, s puno diskoteka i kafića, barova, ribljih restorana i taverni. Na svega pet kilometara od Paralije nalazi se trgovačka prestonica ove regije, Katerini, do koje je najlakše stići gradskim prevozom.
Paralija je mesto koje prvenstveno služi za letnji odmor i koje ni u kom slučaju ne bi smeli zaobići ako ste na proputovanju kroz ovaj deo severne Grčke. Gostoprimstvo grčkih domaćina o kome ste možda već slušali ili kome ste i sami bili svedoci i ovde je prisutno gde god krenete.