Obaveštenja / Last minute
FIRST MINUTE PONUDA ZIMOVANJE BUGARSKA 2019 - VELIKI IZBOR HOTELA - BANSKO I BOROVEC PO NAJPOVOLJNIJOJ CENI - JESENJA PUTOVANJA 2019 - NOVA GODINA 2019.
   |   

PARGA LETO 2019

PARGA 2019 - NAJPOVOLJNIJE CENE

PARGA je grad čiji koreni sežu čak do antičkog perioda, ali je bila i pod jakim uticajem zapadnih civilizacija i kultura. Upravo je u takvom okruženju različitih kultura, na malom prostoru, zapljuskivana jonskim morem na epirskom poluostrvu, nikao gradić sa svojstvenim i jedinstvenim šarmom. Posetioci Parge će biti impresionirani zelenilom i okolnim planinama i maslinjacima. Njene prelepe plaže i mirni zalivi, skriveni su iza velikih stena. Prilazeći s mora, vidi se da je Parga divan, mali, beli grad sa crvenim krovovima, ušuškan u zagrljaju okolnih planina. Parga je “kompletno” letovalište i u njoj svako može pronaći nešto za sebe: gradska luka, dugačko šetalište uz more, dve gradske plaže, velika Valtos plaža u neposrednoj blizini grada, mnogo malih skrivenih plaža u malom skupu ostrva u zalivu, stara gradska tvrdjava iz XIV veka, izbor mnogobrojnih izleta (krstarenje, Krf, Paxi, Albanija, Igumenica, Lefkada, obližnji manastiri i crkve..., nezaboravan zalazak sunca... Izmedju romantičnih, uzanih uličica ili uz more, mogu se pronaći mnogobrojne tradicionalne taverne, restorani, barovi ali i mirna mesta za uživanje.

parga leto 2019 cene 1
Parga, Jonsko more, Grčka, Letovanje 2019 CENOVNIK

 

parga leto 2019 cene 2
Parga, Jonsko more, Grčka, Letovanje 2019 CENOVNIK

 

parga leto 2019 cene 3
Parga, Jonsko more, Grčka, Letovanje 2019 CENOVNIK

 

parga leto 2019 cene 4
Parga, Jonsko more, Grčka, Letovanje 2019 CENOVNIK

 

parga leto 2019 cene 5
Parga, Jonsko more, Grčka, Letovanje 2019 CENOVNIK

 

              

parga 2019 mapa

Pogledajte našu ponudu PARGA 2019. Provedite LETO 2019 uz najpovoljnije cene za privatni i hotelski smeštaj. Uz FIRST MINUTE popust PARGA može biti vaša sledeća destinacija za LETOVANJE 2019. Kao i svake godine očekujte i LAST MINUTE ponude. Nudimo odloženo plaćanje svih aranžmana iz cenovnika PARGA 2019. Naš program PARGA LETO 2019 pruža Vam mogućnost da birate paket aranžman sa prevozom ili samo najam apartmana i hotela po najpovoljnijim cenama.
Vaš Big Star Travel – turistička agencija Niš

ribbon

Parga je najpopularnije letovalište u oblasti Epir. Parga se nalazi se 60 km jugozapadno od Janjine, grada koji je centar ove oblasti. Ova oblast je u severozapadnom delu Grčke. Parga je smeštena na obali Jonskog mora. Antičko ime za Pargu bilo je Ipargos. Parga je pridružena Grčkoj posle Balkanskih ratova. Parga je zvanično proglašena turističkom oblašću 1962. Iz Parge svakodnevno polaze brodići za Krf i Paksi. U zapadnom delu Parge se nalazi stenovito brdo obraslo različitim vrstama borova. U zalivu, između plaže i luke nalazi se ostrvce na kojem je lepa kapelica. Do ostrvca se može lako i brzo doplivati. Lep venecijanski zamak na severu Parge, na litici,  razdvaja luku i zaliv od prelepe peščane plaže.

Parga je mesto koje svojim izgledom i duhom podseća na stara mediteranska mesta, nalazi se u malom zalivu na padini, okruženo šumom i stablima maslina. Parga je mesto koje svojim izgledom i duhom podseća na stara mediteranska mesta. Nalazi se u malom zalivu na padini, okružen šumom i maslinjacima. Romantične uličice Parge sa belim kućama, pune su kafića, restorana i taverni. Tempo života u Pargi je veoma spor preko dana da bi u večernjim časovima luka živnula u kosmopolitskoj atmosferi koja zadovoljava svačiji ukus. Parga poseduje bogatu istoriju, retku fizičku lepotu, prelepe peščane plaže do kojih se dolazi laganom šetnjom, biserno more, nezaboravni šarm koji će vas uvek iznova vraćati u ovaj raj.