Obaveštenja / Last minute
FIRST MINUTE PONUDA ZIMOVANJE BUGARSKA 2019 - VELIKI IZBOR HOTELA - BANSKO I BOROVEC PO NAJPOVOLJNIJOJ CENI - JESENJA PUTOVANJA 2019 - NOVA GODINA 2019.
   |   

PEFKOHORI LETO 2019

PEFKOHORI 2019 - NAJPOVOLJNIJE CENE

Pefkohori je poznato Grčko letovalište locirano na 105 kilometara od Soluna. Nalazi se na unutrašnjem delu prvog prsta Halkidikija, poluostrva Kasandra. Mesto krasi izuzetno prijatna klima, zahvaljujući kombinaciji velikih površina borove šume, kristalno bistrog mora i izuzetno povoljnom geografskom položaju, sa nepreglednim peskovitim plažama. Pefkohori obiluje prijatnim restoranima, kafićima, diskotekama i mnogobrojnim raznovrsnim prodavnicama, buticima, zlatarama, kao i ribarnicama, mini pijacama … Gradić pruža sve mogućnosti za prijatan, lep i nezaboravan odmor.

pefkohori leto 2019 cene 1
Pefkohori, Kasandra, Halkidiki, Grčka, Letovanje 2019 CENOVNIK

 

pefkohori leto 2019 cene 2
Pefkohori, Kasandra, Halkidiki, Grčka, Letovanje 2019 CENOVNIK

 

pefkohori leto 2019 cene 3
Pefkohori, Kasandra, Halkidiki, Grčka, Letovanje 2019 CENOVNIK

 

pefkohori leto 2019 cene 4
Pefkohori, Kasandra, Halkidiki, Grčka, Letovanje 2019 CENOVNIK

 

pefkohori leto 2019 cene 5
Pefkohori, Kasandra, Halkidiki, Grčka, Letovanje 2019 CENOVNIK

 

pefkohori 2019 mapa

Pogledajte našu ponudu PEFKOHORI 2019. Provedite LETO 2019 uz najpovoljnije cene za privatni i hotelski smeštaj. Uz FIRST MINUTE popust PEFKOHORI može biti vaša sledeća destinacija za LETOVANJE 2019. Kao i svake godine očekujte i LAST MINUTE ponude. Nudimo odloženo plaćanje svih aranžmana iz cenovnika PEFKOHORI 2019. Naš program PEFKOHORI LETO 2019 pruža Vam mogućnost da birate paket aranžman sa prevozom ili samo najam apartmana i hotela. Vaš Big Star Travel – turistička agencija Niš

ribbon

Gradić Pefkohori pruža sve mogućnosti za prijatan, lep i nezaboravan odmor. U Pefkohoriju ćete biti u mogućnosti da imate vrlo prijatan odmor, jer nudi sve što bi turistima bilo potrebno i što jedno letovalište treba da ima. Pefkohori ima veliki broj manjih i većih dobro snabdevenih prodavnica, a dok se šetate pored obale, na domak mora naći ćete veliki broj restorana, kafića, barova i raznolikih većih i manjih prodavnica. Ima jedna karakteristika koju ima Pefkohori, a druga letovališta u okolini nemaju to je jedna izuzetno duga ulica koja se proteže skroz dužinom obale mora, sa jedne strane je more sa predivnim peščanim plažama i mnogobrojne prodavnice i ugostiteljske objekte na drugoj. Ova specifična “kičma” vam omogućava da se istovremeno kupate, šetate, popijete kafu ili jedete u jednoj od mnoštva taverni, ali možete i naći prodavnicu suvenira te kupiti neku uspomenu na boravak u ovom mestu. Pefkohori ima takvu turističku ponudu u kojoj nije izostavljeno ništa što bi vam moglo ulepšati letovanje. Tu je veliki izbor odličnih hotela i vila sa apartmanskim smeštajem, nekoliko bogato snabdevenih supermarketa, nekoliko agencija za rent-a-car, priličan broj manjih prodavnica, nekoliko pekara, pošta, ambulanta i apoteka. Dosta veliki broj prodavnica je smešteno pored magistrale, dok su kafići smešteni većinom uz plažu. Na delu terena izmedju plaže i magistrale pruža se nekoliko poprečnih ulica sa nekoliko manjih prodavnica. Iznad glavne ulice u okolini crkve smešten je najlepši deo koji zovu stari grad ovo je idealno mesto da pobegnete od gužve i uživate u mirnoj i opuštenoj večernjoj šetnji. Pefkohori smatraju za jedno od najomiljenijih letovališta na Halkidikiju i mesto koje svojom izuzetnom ponudom može da zadovolji ukus i potrebe i najizbirljivijih turista. Dugačko šetalište koje se proteže uzduž plaže, u večernjim satima postaje centar svih zbivanja u Pefkohoriju, gde su smešteni najbolji kafići, i svake večeri  ovde sve vrvi od života i veoma je interesantno. Pefkohori je letovalište koje ima besprekorno čistu vodu, što je i inače karakteristično za more uzduž čitave obale poluostrva Halkidiki.