Obaveštenja / Last minute
FIRST MINUTE PONUDA ZIMOVANJE BUGARSKA 2019 - VELIKI IZBOR HOTELA - BANSKO I BOROVEC PO NAJPOVOLJNIJOJ CENI - JESENJA PUTOVANJA 2019 - NOVA GODINA 2019.
   |   

Nova godina 2019

Doček Nove 2019 godine, autobuski prevoz iz Niša

Dok se spremate za Doček Nove 2019. godine, treba da znate da je Nova godina praznik koji se dočekuje širom sveta. Za razliku od Božića, koji je verski praznik, Nova godina je čista astronomija. U ljudskoj prirodi je da traži razlog za slavlje, ali Nova godina to definitivno jeste. Veoma je važan i taj osećaj kraja i početka, kada sabiramo kakva nam je bila godina koja je na izmaku i da želimo drugima i samima sebi sve najbolje u nastupajućoj, "novoj".

Nekima je Nova godina dan "kao i svaki drugi", dok je drugima to "najluđa noć". Kakav god da je vaš stav, želimo vam srećnu i uspešnu Novu 2019. godinu!

Pogledajte ponude za Doček Nove 2019. godine u meniju sa leve strane.

nova godina 2019

Pogledajte našu ponudu NOVA GODINA 2019. Provedite Novogodišnju noć uz najpovoljnije cene za privatni i hotelski smeštaj. Uz FIRST MINUTE popust neka Evropska metropola može biti vaša sledeća destinacija za DOČEK NOVE 2019 GODINE. Kao i uvek očekujte i LAST MINUTE  ponude. Nudimo odloženo plaćanje svih Novogodišnjih aranžmana iz cenovnika. Naš program NOVA 2019 GODINA pruža Vam mogućnost da birate paket aranžman sa prevozom ili samo najam apartmana i hotela. Vaš Big Star Travel – turistička agencija Niš.