Obaveštenja / Last minute
FIRST MINUTE PONUDA ZIMOVANJE BUGARSKA 2019 - VELIKI IZBOR HOTELA - BANSKO I BOROVEC PO NAJPOVOLJNIJOJ CENI - JESENJA PUTOVANJA 2019 - NOVA GODINA 2019.
   |   

SARIMSAKLI LETO 2019

SARIMSAKLI 2019 - NAJPOVOLJNIJA PONUDA

Na 8 km od poznate banje Ayvalik, u podnožju brda Seytan sofrasi (Đavolja trpeza), nalazi se ovo malo letovalište Sarimsakli sa dugom plažom od prelepog beličastog peska.Sarimsakli se, kao mesto na turističkoj mapi Turske, pojavio pre oko 15 godina. Nekada je to bio miran ribarski gradić koji bi ponekad ugostio putnike namernike na putu ka većim egejskim turističkim mestima. Sada ovo mesto pretenduje da bude u samom vrhu turskih letovališta.Šetalište pored plaže je prepuno restorana i pružiće Vam užitak uz zadivljujući zalazak sunca. Noćni klubovi i barovi nude nešto više onima koji od letovanja očekuju nezaboravnu zabavu.

 CENOVNIK U PRIPREMIsarimsakli 2017 cene

 OPISI HOTELA sarimsakli 2017 hoteli

sarimsakli 2019 mapa

Pogledajte našu ponudu SARIMSAKLI 2019. Provedite LETO 2019 uz najpovoljnije cene za privatni i hotelski smeštaj. Uz FIRST MINUTE popust SARIMSAKLI može biti vaša sledeća destinacija za LETOVANJE 2019. Kao i svake godine očekujte i LAST MINUTE ponude. Nudimo odloženo plaćanje svih aranžmana iz cenovnika SARIMSAKLI 2019. Naš program SARIMSAKLI LETO 2019 pruža Vam mogućnost da birate paket aranžman sa prevozom ili samo najam apartmana i hotela. Vaš Big Star Travel – turistička agencija Niš.

ribbon

Sarimsakli je najznačajnije letovalište na severnom delu turske obale, udaljeno od naše granice samo 790 km. Poznato je po najlepšoj peščanoj plaži na celom turskom priobalju. Dužina plaže je oko 15 km a Sarimsakli pored predivne plaže krase i plantaže maslina, pistaća i vinove loze, i blizina borovih šuma. Ono što je veoma karakteristično za Sarimsakli i Ayvalik je vlažnost vazduha koja iznosi samo 0,5% pa samim tim Sarimsakli predstavlje pravu vazdušnu banju i prvo je letovalište u Evropi po preporuci Svetske Zdravstvene Organizacije.
 
Sarimsakli ima 7.000 stanovnika od kojih je skoro 80% , u nekoliko navrata naseljavano sa naših prostora. Ovo letovalište ima oko 100 hotela, brojne apartmane, puno restorana sa turskom, grčkom, italijanskom i srpskom kuhinjom. Prekoputa Sarimsaklija je grčko ostrvo Lesbos i još 23 ostrva. Nedaleko od Sarimsaklija nalaze se mnoga istorijska mesta: Troja (170km) , Pergamon ( 65 km), Izmir (155 km) i Efes (250km) do kojih se organizuju izleti.
 
U Sarimsakliju postoje 22 odvojene plaže, a njihova imena potiču od blizine hotela ili kampa. Sve ove plaže su javne. More je u Sarimsakliju fenomenalno u maju i krajem septembra, a toplo i vrlo osvežavajuće u letnjim mesecima. Ukoliko letujete u ovom malom, preslatkom gradu Sarimsakli, obiđite crkvu koja je svedok nekadašnjeg prisustva Grka na ovim prostorima. Još starija crkva na ovim prostorima je tzv. Ayiu Athanasiu crkva, sagrađena 1886. godine. Ukoliko volite da plovite brodićem, možete obići i Holed Stone koji se nalazi u moreuzu Dalian i Bride rock ili Nevestina stena nosi još jednu legendu