Obaveštenja / Last minute
FIRST MINUTE PONUDA ZIMOVANJE BUGARSKA 2019 - VELIKI IZBOR HOTELA - BANSKO I BOROVEC PO NAJPOVOLJNIJOJ CENI - JESENJA PUTOVANJA 2019 - NOVA GODINA 2019.
   |   

SARTI LETO 2019

SARTI 2019 - NAJPOVOLJNIJE CENE

Na istočnoj obali čuvenog poluostrva Sitonija na Halkidikiju, sa pogledom na Svetu goru, smešteno je slikovito ribarsko mesto Sarti. U poslednjih desetak godina otkrili su ga turisti i doprineli da se mesto razvije, dobije brojne taverne, prodavnice, hotele i apartmanske kuće. Sarti je smešten na 3 km dugačkoj peskovitoj plaži, na kojoj se nalazi većina taverni. Blizina šumovitih brda i izolovanih uvala, kao i Soluna i čuvenih manastira, pružaju mogućnosti za brojne izlete: biciklima, magarcima, autobusima, brodovima ili ribarskim čamcima. Ako Vam za vaš odmor nisu dovoljni sunce, čiste plaže i taverne sa grčkim specijalitetima, nudimo Vam niz interesantnih izleta.

sarti leto 2019 cene 1
Sarti, Sitonija, Halkidiki, Grčka, Letovanje 2019 CENOVNIK

 

sarti leto 2019 cene 2
Sarti, Sitonija, Halkidiki, Grčka, Letovanje 2019 CENOVNIK

 

sarti 2019 mapa

Pogledajte našu ponudu SARTI 2019. Provedite LETO 2019 uz najpovoljnije cene za privatni i hotelski smeštaj. Uz FIRST MINUTE popust SARTI može biti vaša sledeća destinacija za LETOVANJE 2019. Kao i svake godine očekujte i LAST MINUTE ponude. Nudimo odloženo plaćanje svih aranžmana iz cenovnika SARTI 2019. Naš program SARTI LETO 2019 pruža Vam mogućnost da birate paket aranžman sa prevozom ili samo najam apartmana i hotela.
Vaš Big Star Travel – turistička agencija Niš.

ribbon

Sarti, nekada malo ribarsko selo, posvećeno poljoprivredi, sada je vrlo popularna turistička destinacija. Sarti pripada opštini Torona, nalazi se na istočnoj strani Sitonije, između Vurvura i Sikia.Mesto na kome se Sarti sada nalazi u doba Vizantije bilo je poznato pod imenom Sartis i pripadao je svetom manastiru Ksiropotam na Svetoj Gori. Ali, 1922. godine u ovo mesto iz Male Azije dolaze grčke izbeglice i naseljavaju ga.
Ovaj deo Egejskog mora je veoma poznat po čistoći mora, u Sartiju postoje i plaže gde je more uz obalu veoma plitko, pa ga to čini idealnim za porodice sa malom decom. Plaža u Sartiju je peščana, dugačka je oko 3 km i dosta široka. Na plaži se nude raznorazni oblici sportskih aktivnosti, izmedju ostalog nudi se na primer jet-ski ili paraglajding. Pored toga, na glavnoj plaži i plažama u okolini postoje igrališta, zabavne parkove, mini terene, pa su na taj način i najmladji posetioci uključeni u zabavu. Sarti predstavlja idealno odredište za letovanje i stvarno uživanje. Mesto poseduje posebnu draž, jako predusretljive i gostoprimljive meštane, sjajnu plažu i sve što vam je potrebno za kvalitetan i potpun odmor. Restorana i taverni ima veliki broj, usluga je brza i kvalitetna, cene su više nego povoljne. U Sartiju ne postoje klasične turističke atrakcije, ali je ponuda raznih izleta izuzetno bogata, što je izvanredna mogućnost da Grčku istražite i upoznate na pomalo drugačiji način. Sarti je solidno snabdeven sa svim neophodnim tokom letovanja što se tiče roba i usluga i nije preskup. Jedino je ponuda noćnog provoda i života u manjoj meri zastupljena ali ovo mesto apsolutno nije ni namenjeno turistima koji traže tako nešto. Takodje, preporučuje se smeštaj u novijem delu Sartija, koji je udaljen od centra i trga 5-10minuta laganog hoda, i zbog toga je i mirniji i tiši. Večernju šetnju možete provesti u glavnoj ulici, tu postoji nekolicina kafića i taverni, ali i dobrih restorana gde se služi odlična hrana.