Obaveštenja / Last minute
FIRST MINUTE PONUDA ZIMOVANJE BUGARSKA 2019 - VELIKI IZBOR HOTELA - BANSKO I BOROVEC PO NAJPOVOLJNIJOJ CENI - JESENJA PUTOVANJA 2019 - NOVA GODINA 2019.
   |   

SIDE LETO 2019

SIDE 2019 - NAJPOVOLJNIJE CENE

Side predstavlja jedno od najpopularnijih letovališta Turske, smešten je na malom poluostrvu u Sredozemnom moru na oko 75 km od Antalije. Istorijsko nasleđe datira hiljadama godina unazad jer je Side na ovom prostoru od VII veka pre nove ere. Okružen je brojnim ostacima iz antičkog vremena, uključujući Apolonov hram i veliki rimski amfiteatar sa brojnim dešavanjima i u današnje vreme. Šetajući glavnom ulicom doći ćete do stare luke okružene velikim brojem restorana, barova, prodavnica sa ručno izrađenim proizvodima i brojnim suvenirima, tu se možete opustiti i uživati u zalasku Sunca nad morem. Duge peščane plaže uvrstile su Side u jednu od najpoželjnijih destinacija za turiste iz celog sveta.U blizini se nalazi Aspendos, mali gradić sa rimskim teatrom u kome se svake godine tokom leta tradicionalno organizuje međunarodni festival opere i baleta.

side 2019 mapa

Pogledajte ponudu SIDE 2019. Provedite LETO 2019 uz najpovoljnije cene za privatni i hotelski smeštaj. Uz FIRST MINUTE popust SIDE može biti vaša sledeća destinacija za LETOVANJE 2019. Kao i svake godine očekujte i LAST MINUTE ponude. Nudimo odloženo plaćanje svih aranžmana iz cenovnika SIDE 2019. Naš program SIDE LETO 2019 pruža Vam mogućnost da birate paket aranžman sa prevozom ili samo najam hotela. Vaš Big Star Travel – turistička agencija Niš.

ribbon