Obaveštenja / Last minute
FIRST MINUTE PONUDA ZIMOVANJE BUGARSKA 2019 - VELIKI IZBOR HOTELA - BANSKO I BOROVEC PO NAJPOVOLJNIJOJ CENI - JESENJA PUTOVANJA 2019 - NOVA GODINA 2019.
   |   

ZLATIBOR ZIMOVANJE

Hotel Mir 4*

Hotel MIR**** je savremen turistički objekat, smešten u mirnom delu Zlatibora. Nalazi se u zapadnom delu Srbije, na 230 km udaljenosti od Beograda, na 240 km od Podgorice i 180 km od Sarajeva.

Smeštajni kapacitet objekta su 6 luksuznih apartmana i 19 dvokrevetnih soba. Maksimalni kapacitet objekta je 62 ležaja.

Hotel se sastoji iz jedne suterenske i četiri nadzemne etaže, povezane liftom. Na raspolaganju je privatni parking, kao i nekoliko garažnih mesta.

Akcenat hotela je na dodatnim sadržajima za relaksaciju i aktivan odmor. Gostima su na raspolaganju spa zona sa đakuzijem i dve saune, sala sa fitnes spravama, skijašnica, kаo i multifunkcionalni restoran otvorenog tipa (50 mesta) sa kafe terasom.

Kvalitetu Vašeg porodičnog odmora doprineće i obdanište za decu sa vaspitačem. Dobro opremljena igraonica za decu u prijatnom ambijentu sa izlaskom na ograđenu baštu punu zelenila. Radno vreme igraonice od 09.00 do 17:00 časova. Osoblje hotela MIR za vas su na raspolaganju 24h.

Sve jedinice su prostrane, dobro prirodno osvetljene, zvučno izolovane i imaju terasu. Moderan enterijer opremljen je najkvalitetnijim ležajima savremenog dizajna. Radni sto, klub garnitura, mini bar, internet, LCD televizor, telefon, fen, bade mantil, papuče, sobni sef u garderobnom plakaru, samo su deo standardne opremljenosti koje će doprineti ugodnijem boravku.

Wellness zona za relaksaciju i aktivan odmor, bez dodatne nadoknade, stoji na raspolaganju svakom gostu hotela, nalasi se nadomak recepcije na kojoj možete rezervisati Vama odgovarajuće termine. Opustite se u đakuziju, dve saune, sali sa savremenim fitnes spravama.

Uz superiorni kvalitet smeštaja uživaćete i u hotelskom restoranu u kome se organizuju svi standardni aranžmani ishrane, uz poštovanje svih Vaših specifičnih zahteva. Gurmanluci domaće i internacionalne kuhinje zadovoljiće raznolike ukuse.

Hotel MIR_1.jpgHotel MIR_2.jpgHotel MIR_3.jpgHotel MIR_4.jpgHotel MIR_5.jpgHotel MIR_6.jpgHotel MIR_7.jpgHotel MIR_8.jpgHotel MIR_9.jpgHotel MIR_10.jpgHotel MIR_11.jpgHotel MIR_12.jpg

GPS koordinate: 43.733825, 19.694516.

CENOVNIK ZA ZIMU 2018. GODINE

Cene su date po osobi u sobi/apartmanu na bazi PP u EUR

TIP SOBE/TERMIN

28.12.2017-18.02.2018.

SOBA 1/2

38.50

SOBA 1/1

57.50

APT 1/3

46.00

Cena aranžmana obuhvata:

 • Smeštaj u sobi/apartmanu na bazi polupansiona (doručak i večera – švedski sto ili meni u slučaju manje popunjenosti hotela)
 • Korišćenje teretane, đakuzija, saune, interneta i igraonice za decu

Cena aranžmana ne obuhvata:

 • Prevoz
 • BT koja se plaća na licu mesta prema odluci Vlade Republike Srbije.

Popusti:

 • dete do 5 god. sa dve odrasle osobe u zajedničkom ležaju boravi GRATIS
 • dete od 5-12 god. u zajedničkom ležaju plaća 50%, a u sopstvenom ležaju 70% od cene
 • doplata za pomoćni ležaj 50% od cene
 • dnevni odmor se plaća 38.50 Eur u sobi 1/2 ili 46 Eur u apartmanu
 • popust za treću osobu u apartmanu iznosi 20% od cene
 • cena noćenja sa doručkom je niža za 4 eur po osobi

Doplate:

 • doplata za pansionski ručak iznosi 6.60 eur po osobi
 • ukoliko u apartmanu boravi samo jedna osoba cena se uvećava za 100%

Uslovi plaćanja: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

Način plaćanja:

 • Gotovinski - uplata avansa najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska
 • Čekovima građana na maksimalno tri rate nakon realizacije aranžmana, bez uvećanja
 • Administrativnom zabranom 30% prilikom rezervacije, a ostatak na maksimalno  šest rata, pri čemu je korisnik usluga dužan da u roku od dva radna dana nakon uplate akontacije dostavi Organizatoru Rešenje o administrativnoj zabrani (formular izdaje Organizator), overen i potpisan od strane Poslodavca
 • Platnim karticama (Visa, Dina, Master, Maestro, American) - vlasnici kartica Banca Intesa mogu plaćati aranžmane na rate (do 6 rata) bez kamate.

Cenovnik br. 1 od 05.10.2017.

Uz ovaj cenovnik  važe Opšti uslovi putovanja agencije San Marco travel d.o.o.,  licenca broj OTP 44/2013. Big Star Travel ovlašćeni posrednik.